hit
    counter
Hjem / The Slotfather 2
Vurdering
Spillinformasjon
 • UtgiverBetsoft
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer243 Ways to Win
 • FreespinsJa
 • JackpotNei

The Slotfather 2

Det er enkelte utgivelser av spilleautomater som man gleder seg spesielt mye til og det er ingen tvil om at The Slotfather 2 er en av disse! Dette er altså oppfølgeren til storsuksessen The Slotfather, og atter en gang har Betsoft gjort en meget bra jobb med et spill!

Vi har naturligvis ingenting å si på grafikken som vi gis av Betsoft Gaming, men musikken kan til tider være litt irriterende. Denne kan imidlertid skrus av, men for all del: det kan jo hende at du liker den! Av øvrige funksjoner finner vi selvsagt et wildsymbol, gratisrunder, et bonusspill og muligheten til å spille kvitt eller dobbelt med dine gevinster. Den maksimale gevinstutbetalingen på et enkelt spinn er på vanvittige 1.2 millioner mynter!

Vinn gratisrunder!

Gratisrunder er en viktig bestanddel i enhver spilleautomat og Betsoft gir oss naturligvis muligheten til å vinne slike runder i The Slotfather 2. Dette gjør man hvis man får tre, fire eller fem scattere på hjulene etter et spinn. Dette vil utløse henholdsvis 8, 12 eller 20 runder på casinoets regning. Man får doble gevinster i disse rundene og dette er selvsagt bra. Vi synes imidlertid at det deles ut litt for få runder og i stedet for 8 og 12 skulle man fått 10 og 15 runder – det er vår klare mening.

Bonusspillet Gangster Bonus

Et skikkelig bonusspill er naturligvis på sin plass i et spill som dette og Betsoft har kalt det for Gangster Bonus. Uten at vi skal gå for nøye inn på det så handler det om å få tre like gangstere som dekker hvert sitt hjul etter et spinn, og dette vil aktivere bonusspillet. Får man 2 eller 3 gangstere sikrer man seg et omspinn, og da vil en av gangsterne forsvinne. Hvis man allikevel ved hjelp av omspinnet klarer å få tre gangstere på hjulene har man klart å starte bonusspillet. Litt tungvindt, men ok.

I bonusspillet befinner vi oss i et rom og karakteren du vant med vil sitte ved et bord. På bordet ligger det seks konvolutter og disse inneholder beskyttelsespenger fra restauranter og andre geskjefter i ‘byen’. Din rolle er å velge konvolutter og se hvor mye penger de inneholder, og du får fortsette med dette helt til du velger konvolutten som avslutter bonusspillet. Du vinner dermed alle pengene som du har funnet i konvoluttene og dette kan bli riktig så fine beløp!

Det er tre forskjellige gangstere i spillet og hver av dem har sin egen spesielle scene og sin egen måte å kreve inn pengene på.

Spill kvitt eller dobbelt

Hver gang du vinner en gevinst har du sjansen til å gamle med denne med det målet for øyet å doble den. Du kan velge om du vil gamle med hele gevinsten eller med halvparten. Når du har gjort dette valget vil en mynt spinne og utfallet av dette myntspinnet vil avgjøre om du stikker av med en doblet gevinst eller ikke. Gjetter du feil på myntspinnet taper du gevinsten din, så her gjelder det å ha flaksen på sin side! Var oppmerksom på at du ikke kan gamble gevinstene du eventuelt vinner i omspinnet før Gangster Bonus

Oppsummert

Ved hjelp av spillet flere gode funksjoner er det ikke tvil om at dette er et spill helt i toppklassen! Det eneste vi mener ødelegger for den perfekte opplevelsen er musikken. Den starter for såvidt rolig men utover i spillet blir det et gnål uten like, og det er litt synd ettersom man nesten blir nødt til å skru av lyden på spillet – og da mister det noe av opplevelsen. Gangster bonus er bra og her er det mulig å vinne store gevinster på omspinnet selv om man ikke aktiverer selve spillet. Gratisrunder er bestandig gode greier og med doble gevinster blir utfallet bra, men som sagt er det synd at det er litt for få runder i potten.

Men alt i alt: et knallbra spill!

Fordeler
 • Bra bonusspill
 • Doble gevinster i freespins
 • Maksimal utbetaling på 1.2 millioner mynter
 • Grafikk
Ulemper
 • Musikken
 • For få gratisrunder

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!