bg
10.12.2019 - Trude Sørensen Berge

The Rat Pack

Vurdering
5/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer30
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.14%
Utgitt2009
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

4/10

Bonuser

6/10

Spillopplevelse

5/10

I spilleautomaten The Rat Pack er det ikke Sammy Davis jr. og Frank Sinatra det handler om, men et par reale underholdende rotter som gjør en minst like god jobb som de gamle croonerne!

I The Rat Pack får vi en Microgaming slot som består av 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og av funksjoner kan den skilte med 2 forskjellige wilds, scatter og free spins med nudgefunksjon!

Innsatsmuligheter

Når det kommer til innsats i denne spilleautomaten så har man muligheten til å satse alt fra 1-10 mynter pr. linje og spille med en myntverdi som strekker seg fra 0.01 til 0.50. Den høyeste innsatsen pr. spinn i The Rat Pack blir derfor på 150 kreditter.

Wilderstattere

En wilderstatter er et symbol som kan gå inn i kombinasjoner med andre symboler – omtrent som en joker. I denne automaten har man to forskjellige wilds som fungerer på forskjellige måter.

2x-symbolet kan inngå i kombinasjoner sammen med alle andre symboler med unntak av scatteren. Når dette symbolet inngår i en vinnende kombinasjon dobles gevinsten, slik som tittelen på symbolet antyder.

Selve Rat Pack-symbolet er også en wilderstatter, og har den samme funksjonen som 2x symbolet. Denne erstatteren dobler imidlertid ikke gevinstene, og kan heller ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med 2x-symbolet eller scatteren.

Scatter

Symbolet av Gull LP-en er scatter, og det innebærer at det er fritatt fra kravet om å opptre langs en gevinstlinje for å gi utbetaling. 2 eller flere scattere i en tilfeldig posisjon på hjulene gir pengegevinst, mens 3 eller flere i tillegg til penger også gir free spins.

Scatterutbetalinger

2 scattere gir en utbetaling tilsvarende det dobbelte av innsatsen.
3 scattere gir en utbetaling tilsvarende innsatsen multiplisert med 4 + free spins.
4 scattere gir en utbetaling tilsvarende innsatsen multiplisert med 10 + free spins.
5 scattere gir en utbetaling tilsvarende innsatsen multiplisert med 100 + free spins.

Free spins og nudge-funksjon

Hvor mange free spins man vinner er avhengig av hvor scattersymbolene er plassert på hjulene. Hjulene uten scattersymbol spinner som normalt mens de resterende holder sin posisjon. Etter spinnet flyttes scattersymbolene ned en posisjon på hjulene, et såkalt nudge, og de andre hjulene spinner på nytt. Slik fortsetter det til det ikke vises flere scattere på hjulene.

Lansert
2009-03-04
Tilbakebetalingsprosent
96.14
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
30
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

Opptil 10 000 NOK + 100 freespins

Fordeler
  • Gratisrunder
  • Nudge
  • Wilds
Ulemper
  • Grafikk

Oppsummering

Som sitt navneopphav er The Rat Pack en svært underholdende spilleautomat, som har både wilds, scattere og free spins. Spesielt godt liker vi nudge-funksjonen som bestemmer antallet gratisrunder. Et utpreget bonusspill er allikevel savnet, men man kan trygt bare observere at showbiz-rottene gjør maks ut av sin tid i rampelyset! Ta også en titt på automaten Ned and his Friends - en automat hvor rottene gjør mye ugagn hjemme hos Ned!

Opptil 10 000 NOK + 100 freespins

Del på