header

The Incredible Hulk

Vurdering
8/10
LeverandørPlaytech
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer50
  • FreespinsJa
  • JackpotJa
  • RTP94.82%
  • Utgitt2017

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

10/10

Spillopplevelse

8/10

I The Incredible Hulk fra Playtech får vi en sjeldent actionfylt og vanvittig bra spilleautomat på nett som gir oss heseblesende action fra start til slutt. Automaten har en rekke gode bonusfunksjoner som gjør spillingen til en drøm!

The Incredible Hulk gir oss altså den aller beste spilleautomat-opplevelsen man kan tenke seg, og vi skal i denne omtalen gi deg et sammendrag av de forskjellige funksjonene som automaten har og hvordan de fungerer.

Registrer deg her eller klikk på banneret under automaten for å få en innskuddsbonus på 200% opptil 2000 kroner! Du spiller alle Playtech-automater hos Winner Casino!

Oppsett og innsats

The Incredible Hulk er en spilleautomat som har 5 hjul, 3 rader og hele 50 gevinstlinjer, og av den grunnen alene sitter gevinstene løst. Når det kommer til innsatsen er det ikke småtterier vi får muligheten til å sette på spill her. Vi kan spille med en verdi på myntene som går fra €0.01 til €5.00. Dette vil si at man maksimalt kan spille for €5 pr. linje, noe som i betyr at den maksimale på ett enkelt spinn er på sinnsyke €2500! De færreste vil nok spille med slike innsatser, man fascinerende er det allikevel.

Wilds og Roterende Hulk

Wildsymbolet er symbolet av Hulk selv og fungerer som en joker og kan erstatte alle symboler med unntak av bonussymbolet og scatteren. At det er en erstatter betyr at det kan være en del av kombinasjoner bestående av vanlige symboler, og dermed forlenge eller fullføre slike kombinasjoner.

Hvis Hulken kommer til syne i den midterste posisjonen på hjul 3 aktiveres wildfunksjonen Roterende Hulk! Det som da skjer er at hele hjul 3 blir til et wildsymbol, samt at man får 2 ekstra free spins! Her er det mulig å vinne kolossale premier hvis man har litt flaks!

Er du derimot så heldig at du får et Hulk-symbol samtidig på både hjul 2, 3 og 4 vil gevinstene utbetales, i tillegg til at alle disse hjulene blir gjort om til wilds, samt at du får 1 free spins! Behøver vi å si at dette betyr digre gevinster?

Scatter og free spins

Incredible Hulk-logoen fungerer som scatter, og det betyr at det er et symbol som ikke er avhengig av å havne langs gevinstlinjene for å gi gevinst. Får man tre eller flere slike symboler i en tilfeldig posisjon på hjulene vinner man både penger og free spins! Man får 10 free spins hvor alle gevinster blir multiplisert med 3, samt at 3, 4 og 5 scattere i tillegg gir en gevinst tilsvarende innsatsen multiplisert med henholdsvis 10, 25 og 100.

I gratisrundene kan også Roterende Hulk aktiveres samt at gevinster man vinner i denne funksjonen også vil multipliseres med 3.

Smash Bonus

Får du Smash Bonus-symbolet på samtidig på hjul 1 og 5 starter bonusspillet Smash Bonus! Har skal du rett og slett smadre tre av syv biler for å vinne kontanter, og ikke nok med det: du skal knuse ett av tre helikoptre for å finne en multiplikator gevinsten skal multipliseres med! Funksjonen Rasende Hulk vil utløses helt tilfeldig i bonusspillet, og når dette skjer vil den grønne kjempen knuse alle de syv bilene, noe som betyr gode cash for deg!

Progressiv Jackpot

The Incredible Hulk inneholder også en Marvel Multi Level Mysteriøs Progressiv Jackpot – verken mer eller mindre! Når man spiller med ekte penger vil dette jackpot-spillet utløses helt tilfeldig og man får da muligheten til å kjempe om 4 forskjellige jackpotter, og her er det mulig å vinne dugelig med penger.

 Om du vil prøve en annerledes automat. Sjekk ut kroneautomat spill.

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins
Fordeler
  • Smash Bonus
  • Progressiv jackpot
  • Gratisrunder
Ulemper
  • Ingen
100% opptil 2 500 kr
200 freespins
Hvis du er ute etter en knalltøff og meget bra spilleautomat kan vi trygt anbefale The Incredible Hulk fra Playtech. Her får du fantastiske funksjoner som kan gi gigantiske utbetalinger, så det er rett og slett ikke noe å vente på! Den andre automatene fra Playtech finner du her - prøv spesielt automaten om Rocky!

Trude Sørensen Berge

Les mer