header

The Exterminator

Vurdering
8/10
LeverandørBetsoft
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer30
 • FreespinsJa
 • JackpotNei
 • RTP96.27%
 • Utgitt2012

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

I The Exterminator blir vi med skadedyr-utrydderen Alvin Goodman på jobb, og denne gangen har en fått en skikkelig rakker av en vaskebjørn å bryne seg på! Du må hjelpe Alvin, og mens du gjør dette kan du vinne flotte gevinster!

The Exterminator er en video spilleautomat som har 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og av ekstra funksjoner finner vi wildhjul, Sticky Wins, free spins, Double Up samt bonusspillet 5x Or More! Plenty med underholdning for dem som liker Betsofts spilleautomater, med andre ord!

Innsatser

I The Exterminator kan man spille med en myntverdi som strekker seg fra 0.02 til 0.50 og med alt fra 1-5 mynter pr. linje. Maksimal innsats pr. spinn blir derfor på 75 kreditter.

Wildhjul

I det øyeblikket symbolet av lastebilen kommer til syne på hjulene vil hele hjulet bli omgjort til et wildhjul. Dette betyr at hele hjulet vil få funksjon som et wildsymbol, noe som igjen øker sjansene for gevinst markant. Et wildsymbol kan inngå i kombinasjoner sammen med alle andre ordinære symboler, og kan derfor sies å ha en funksjon som en joker.

Sticky Wins

Alle symboler som er en del av en vinnende kombinasjon vil holde sin plass mens resten av symbolene på hjulene spinner på nytt. Får man flere slike symboler på dette spinnet vil også disse holde sin plass i ytterligere et spinn, mens de andre symbolene spinner på nytt. Sticky Wins vil fortsette så lenge nye vinnende symboler dukker opp. Denne funksjonen fungerer også under free spins.

Free spins

5 eller flere fotavtrykk-symboler i en tilfeldig posisjon på hjulene starter free spin bonusen The Great Racoon Chase! I free spin-modus blir man for hvert spinn tildelt en tilfeldig multiplikatorverdi som går fra 1x til 5x som eventuelle gevinster bli multiplisert med.

Double Up

For hver gang man vinner en gevinst har man muligheten til å prøve å doble den ved å klikke på Double Up under Spinn-knappen. I denne bonusfunksjonen blir man tatt med til et nytt skjermbilde, og man skal gjette fargen på spillekortet som Alvin skal legge på bordet – rødt eller svart. Gjetter man rett farge har man doblet gevinsten, og trykker man Collect samler man inn gevinsten og returneres til normal spillmodus.

Bonusspillet 5x Or More

5 eller flere blåpapir-symboler initierer bonusspillet 5x Or More hvor man skal finne ut hvor den gjenstridige vaskebjørnen har gjort av seg. Her er det virkelig fine gevinster å vinne hvis man lykkes!

Du kan spille og få flotte gevinster og gjøre dine uttak hos Vulkan Vegas casino enkelt og raskt.

20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr + 300 cash freespins!
Fordeler
 • Utvidet wild
 • Sticky Wins
 • Gratisrunder
 • Double Up
 • Bonusspill
Ulemper
 • Ingen
20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr
300 cash freespins!
Spilleautomaten The Exterminator er en herlig morsom automat som virkelig gir oss valuta for pengene! Den har en rekke flotte funksjoner som blant annet wildhjulet og free spins, men spesielt begeistret er vi for Sticky Wild-funksjonen! Nydelig grafikk og festlig lydbilde gjør dette til en humoristisk spilleopplevelse, og man synes virkelig synd på den godeste Alvin Goodman i støytene. Betsoft har laget flere slike humoristiske automater og vi kan trygt anbefale deg å teste ut både Gold Diggers og Paco and the Popping Peppers!

Andre automater du kanskje liker

Trude Sørensen Berge

Les mer