bg
10.12.2019 - Trude Sørensen Berge

Sushi Bar

Vurdering
7/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer25
FreespinsJa
JackpotNei
RTP97.48%
Utgitt2012
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

7/10

Bonuser

7/10

Spillopplevelse

7/10

Sushi Bar er muligens den heiteste sjappa i byen, og når Chef Haru står bak disken og kutter, snitter og hakker er det ingen kjære mor. Han disker opp den ene lekre sushi-retten etter den andre – kun for deg!

Sushi Bar er en Slots3-automat fra Betsoft Gaming, og det innebærer en garanti for at resultatet innehar høy grafisk kvalitet. Når det kommer til bonusfunksjoner har ikke Sushi Bar spilleautomat så spesielt mye å slå i bordet med, men videre i denne omtalen skal vi i alle fall ta for oss det som finnes i denne automaten.

Hvis vi først ser på oppbygningen til Sushi Bar spilleautomat så ser vi at Betsoft holder seg til den vanlige oppskriften for sine Slots3-automater, hvor de eneste endringene fra gang til gang er antallet gevinstlinjer. Vi får her sashimi- og nigiriaction over 5 hjul og 3 rader, mens vi kan vinne våre gevinster langs noen av automatens totalt 25 linjer. Når det kommer til innsatsmulighetene kan vi satse 1-5 mynter på hver linje med en myntverdi på maks 0.50. Dette gir en maksimal innsats på 125 mynter eller 62,5 kreditter.

Den første bonusfunksjonen vi finner i Sushi Bar er wildsymbolet, og dette er et symbol som fungerer som en joker. Det innebærer at det kan være en del av symbolkombinasjoner bestående av alle andre symboler med unntak av scatteren. Wildsymbolet er symbolet som viser soyasaus-flasken, og når symbolet blir en del av en vinnende kombinasjon vil gevinsten dobles i forhold til det som står oppgitt i utbetalingstabellen for den aktuelle kombinasjonen.

Det andre bonussymbolet i Sushi Bar er symbolet som viser hånd-viften, og den er et scattersymbol. At det er et scattersymbol betyr at det gir utbetaling uansett hvor det havner på hjulene – det trenger med andre ord ikke å følge gevinstlinjene. I Sushi Bar gir 2 scattere en gevist på 50 kreditter, mens 3, 4 og 5 scattere i en tilfeldig posisjon på hjulene gir henholdsvis 8, 12 og 20 freespins. I gratisrundene vil alle gevinster man vinner bli doblet i forhold til det som står oppgitt i utbetalingstabellen.

Lansert
2012-05-01
Tilbakebetalingsprosent
97.48
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
25
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Fordeler
  • Grafikk
  • Wilds
  • Gratisrunder
Ulemper
  • Mangler litt på bonusspill-fronten

Oppsummering

Sushi Bar spilleautomat største styrke er selve stemningen den gir oss, for her har virkelig Betsoft gjort en stor jobb. Musikken er magisk som bare slik musikk kan være det, og bruken av symboler og grafikk er enestående. Vi har virkelig kommet til Solens Rike i denne automaten, og Sushi Bar gir oss en tydelig orientalsk følelse! Chop-chop! Lag også mat i spilleautomaten Mamma Mia!

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Del på