bg
10.14.2019 - Trude Sørensen Berge

Sugar Trail

Vurdering
7/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer40
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.5%
Utgitt2014
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

7/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

7/10

Dette er en 5-hjuls spilleautomat som har 3 rader på hvert hjul og dette sørger for at det er totalt 15 symboler i sving til enhver tid. Vi kan vinne våre premier langs hele 40 gevinstlinjer, og dette er et antall som er nokså høyt. Vi kan satse høye beløp på dette spillet og den maksimale innsatsen er på €200 pr. spinn!

Jokeren

Vi har en joker på hjulene og dette symbolet er merket wild. Dette symbolet kan danne kombinasjoner sammen med alle andre vanlige symboler, men ikke med de tre bonussymbolene (bjørnene). Jokersymbolet kan også havne på hjulene i stabler og dette kan være veldig gunstig ettersom det da strekker seg over flere gevinstlinjer på én gang.

Bonusspill: Wild Candy Freespins

Bonusspillet Wild Candy Freespins starter ved at vi får 3 lilla bjørner samtidig på hjul 1, 2 og 3 – altså én bjørn på hvert hjul. Det som da vil skje er at vi vil få opp et hjul på skjermen som avgjør hvor mye penger vi vinner, hvor mange freespins vi vinner og hvor mange jokere vi får på hjulene under disse rundene. Deretter vil hjulene begynne å spinne og det forhåndsbestemte antallet med jokere vil flytte seg rundt på hjulene for hvert spinn. I tillegg vil man få nye jokere av Kongebjørnen underveis i spillet slik at gevinstmulighetene blir større og større utover i bonusspillet. Man kan også få et +1 symbol på hjulene og dette gir oss en ekstra gratisrunder.

I tillegg til disse jokersymbolene er også det vanlige jokersymbolet aktivt og det betyr at vi kan få utrolig mange slike på hjulene – og da blir gevinstene svære!

Bonusspill: Sugar Lock Respin

Dronningbjørnen har naturligvis også sitt eget bonusspill og dette aktiverer vi når hun dukker opp samtidig på hjul 2, 3 og 4. I likhet med det første bonusspillet får vi i forkant av selve spillet avgjort hvor mange gratis omspinn vi får, samt hvor mange låste jokere vi får på hjulene i disse rundene. Jokerene holder den samme posisjonen i alle rundene, og er man heldige med antallet jokere og antallet runder, kan dette spillet bli veldig hyggelig!

Bonusspill: Sugar Cash

I det siste bonusspillet, som aktiveres hvis vi får en prinsebjørn på hjul 3, 4 og 5 samtidig, vil vi finne penger og en multiplikator. Dette er det enkleste bonusspillet, og her vil tre hjul spinne for å avsløre hvilke to gevinster vi vinner, samt hvilken verdi disse gevinstene skal multipliseres med.

Lansert
2014-07-04
Tilbakebetalingsprosent
96.5
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
40
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

Opptil 10 000 NOK + 100 freespins

Fordeler
  • Wild Candy gratisrunder
  • Sugar Lock omspinn
  • Sugar Cash Bonus
Ulemper
  • Litt for søtladent

Oppsummering

Sugar Trail er atter en automat fra svenske Quickspin, og her får vi blodsukkeret vårt opp til nye høyder! Fine funksjoner med muligheter for store utbetalinger sørger for at dette er en automat som engasjerer spillerne. Vi tar en gjennomgang av spillet her, og gir deg informasjon om alle funksjonene som finnes.

Opptil 10 000 NOK + 100 freespins

Del på