hit
        counter
Hjem / Street Fighter 2

Street Fighter 2

Gjør deg klar for hardpakket automataction i spilleautomatversjonen av Street Fighter 2. Du kjenner den kanskje igjen fra spillkonsollene, men nå er altså det samme spillet å finne som en videoautomat. Prøv deg gratis nedenfor i demospillet og hvis du vil spille for ekte penger kan du gå til Betsafes Casino Black og plukke med deg en pen startbonus på veien.

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG LENGER.

Som i det originale Street Fighter 2 spillet så begynner moroa i spilleautomaten med å velge hvilken figur man vil spille med. I Street Fighter spilleautomaten har man valget mellom Ryu, Ken, Sagat, Chun Li og Guile og karakteren du velger skal representere deg i spillet. Vinnermuligheten er selvfølgelig lik uansett hvilken spiller man velger og figurene kan når som helst byttes. Kanskje har du en favorittfigur?

Du kan spille Street Fighter 2 maskinen med opp til 25 aktive gevinstlinjer og demospillet ovenfor er som standard fyllt opp med 1000 mynter. Etter å ha valgt antall linjer og verdien på myntene du spiller med er det bare å trykke på den grønne spin knappen i midten, så starter hjulene å snurre. Automaten har også en autospin-funksjon hvor du kan forhåndsdefinere hvor mange runder du vil at spillet skal snurre for deg.

Hovedattraksjonen er den innebygde Street Fighter bonusrunden hvor figuren din våkner til liv. Du kommer til denne runden ved å få figuren din på det andre gevinsthjulet og Bison på det fjerde. Hjul nummer to og fire blir da frie og kun hjul 1,3 og 5 spinner under bonusrunden.

I det bonusrunden starter blir det satt igang en hektisk slåsskamp hvor din figur altså representer deg på hjul 2. De andre hjulene fortsetter å spinne og genererer gevinster mens du er opptatt med å få slått ut motstanderen din. Bonusrunden avsluttes når slåsskampen er avgjort og premien du sitter igjen med blir da overført til spillerkontoen.

Scatters finnes det også i dette spillet og som vanlig i spilleautomater kan dette symbolet gi gevinst uten å lande på en definert utbetalingslinje. Street Figher 2 logoen er naturlig nok også scatter og denne gir deg gevinster hvor den totale innsatsen blir multiplisert. Får du 5 slike symboler på hjulene så blir gevinsten 100 ganger det du betalte for et snurr.

Har man spilt dette kampsportspillet på f.eks. Nintendo tidligere så kjenner man seg raskt igjen i automaten. Grafikken er lik og det samme gjelder for lydene og kjenningsmelodien. For undertegnede ble dette ihvertfall et nostalgisk tilbakeblikk til tenårene og alt i alt er Street Fighter 2 en helt ok spilleautomat.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!