bg
08.12.2020 - Trude Sørensen Berge

Street Fighter 2

Vurdering
8/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer25
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.06%
Utgitt2020
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

7/10

Bonuser

9/10

Spillopplevelse

10/10

NetEnt er en av verdens mest kjente spillutviklere, og når det er tid for en ny automat forventer vi alle det aller beste av grafikk og funksjoner. NetEnt har vært markedsledende i flere tiår, men de siste årene har de blitt litt kjedelige og de overrasker oss ikke like ofte som tidligere. Det gjør de noe med når gir oss Street Fighter 2.

Dette er en herlig automat basert på det verdenskjente arkadespillet med samme navn. Automaten er ulikt noe du har sett fra NetEnt de siste 10 årene og den er en sann fryd fra en spillutvikler som har vært litt slapp den siste tiden. Automaten omfavner alt vi elsker med arkadespill, og med fem hjul, fem rader, cluster pays, medium volatilitet og en toppgevinst på 7 142x innsats, er det som å være tilbake i arkadehallen på slutten av 1980-tallet.

Lansert
2020-05-07
Tilbakebetalingsprosent
96.06
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
7142x innsatsen
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
25
Innsats
1000 kroner
Bonusfunksjoner
Wilds, to bonusspill, gratisspinn

NetEnt er en stjerne innen iGaming og det er ikke mulig å ha spilt på nett uten å vite hvem de er. Det svenske selskapet har i snart 30 år ledet utviklingen av spilleautomater på nett og listen over store og kjente automater er uendelig lang. NetEnt er spillutvikleren vi kan takke for automater som Gonzo’s QuestJack And The Beanstalk, Aloha! Cluster Pays og den evigunge Starburst

Med Street Fighter 2 viser de nok en gang muskler, og er du fan av automater som er litt utenom det vanlige, er det bare å henge med videre.

Street Fighter 2 - Masse wilds og opptil 100% RTP

For alle litt mer erfarne spillere vil Street Fighter 2 vekke mange gode minner. Automaten er basert på det originale arkadespillet Street Fighter II - The World Warrior som ble utviklet av Capcom i 1991 og som i mange år var en monsterhit i arkadehaller verden over. Det var mye takket være at du som spiller hadde full kontroll og kunne velge mellom åtte ulike kampsportutøvere.

NetEnt holder seg tro til originalen når de nå, mer enn 20 år senere, endelig gir oss en oppfølger. De åtte kamphanene er alle med og alle har de sine egne funksjoner som sørger for spenning fra første spark. Det som dog virkelig selger Street Fighter 2, er det faktum at NetEnt har beholdt den pikselerte grafikken som vil kunne få yngre spillere til å tro at noe er feil, men vi elsker det! Automaten skal se gammel ut, men den kan ikke gå under kategorien gamle spilleautomater.

Spillutviklere som Thunderkick og Nolimit City har begge hatt suksess med automater som dette, og er du fan av automater som Roasty McFry and The Flame Busters, vil du elske Street Fighter 2. Cluster Pays er som skapt for automaten og når kombinasjoner av verdifulle symboler lander, vil utøverne vise fram sine kampsportferdigheter og redusere antall liv til den som taper, akkurat som på arkadespillet.

Når en av dem går tom for liv, vil et av to bonusspill utløses og du kan stå igjen som vinner med gevinster på over 7 000x innsats og en hinsides høy RTP, som under Insert Coin Gamble er på mellom 98,7- og 100%!

Let’s Get Ready To Rumble

Med åtte ulike karakterer som alle vil vise fram sine ferdigheter, vil symboler av høy verdi endre seg i løpet av spillet avhengig av hvem det er som møtes til kamp. Symbolene av utøverne kommer som både vinnende og tapende symboler, med en maks utbetaling på 30x innsats for en klynge med 16 like symboler.

Symboler av utøverne kan også dukke opp som megasymboler i 2x2 størrelse for en garantert gevinst. Symboler av lavere verdi er de tradisjonelle J, Q, K og A, og selv om de ikke betaler de største gevinstene kan det lett bli bra om cascading reels er med deg. Som nevnt har Street Fighter 2 medium/høy volatilitet, så det er gode muligheter for gevinster underveis selv om de litt større utbetalingene kan ta litt tid.

Når NetEnt først viste fram Street Fighter, var det med en maks innsats på 700 mynter på et enkelt spinn. Det var en avgjørelse som var medvirkende til at NetEnt måtte trekke automaten fra markedet og utsette lanseringen. Ved nylansering er innsatsen satt til langt mer edruelige 0,20 til 100 mynter på et enkelt spinn. 

Fordeler
 • Basert på klassisk arkadespill
 • To bonusspill
 • Veldig underholdende
Ulemper
 • Litt lav toppgevinst
 • Grafikken er ikke for alle

100% opptil 1000kr + 300 freespins

Wilds Wilds Wilds

Spillet starter ved at du velger hvilken av de åtte utøverne vår lille karate kid skal møte til kamp. Alle bringer med seg sine egne wildfunksjoner som øker dine vinnersjanser og alle har de sin egen RTP. Etter at hver kamp er over, kan du velge utøver på nytt.

 • Dhalsim – Legger til fire wilds på tilfeldige steder (96.04% RTP)
 • E. Honda – Legger til tre wilds på samme hjulet (96.05% RTP)
 • Ryu – Legger til tre wilds på samme raden (96.02% RTP)
 • Guile – Legger til 2 x 2  vertikale wilds (96.04% RTP)
 • Zangief – Legger til 2 x 2 verikale wilds (96.08% RTP)
 • Chun Li – Legger til to til syv wilds på tilfeldige hjul (96.08% RTP)
 • Blanka – Legger til en til fem wilds på samme hjulet (96.08% RTP)
 • Ken – Legger til en til fem wilds på samme raden (96.06% RTP)

Hver utøver har sine egen Wild Gauge som fylles opp hver gang du lander en vinnende klynge av symboler med høy verdi. Hver gang Wild Gauge når syv, utløses wild-funksjonen som nevnt ovenfor. Alle wildsymboler kan selvsagt erstatte alle andre betalende symboler på hjulene.

Hver gang du lander en vinnende klynge med symboler av en av utøverne, vil utøveren vise fram sine beste kampsporttriks og påføre motstanderen skader slik at han mister liv. Om din utøver går tom for liv, utløses Car Smash bonusspill. Om du vinner kampen, går du videre til det andre bonusspillet, Beat The Boss, som du kan lese mer om lenger ned.

Car Smash

Enhver kamp har to mulige utfall. Din utøver vil enten vinne eller tape. Om han taper går du videre til Car Smash hvor du enten kan knuse bilen ved å bruke all hans kampsportkunnskap, eller du kan bare klikke på “Finish” om du ikke ønsker å spille.

Gevinsten blir mellom 5 og 15 ganger innsats. Etter at Car Smash er ferdig, kan du velge å bytte utøver om du ønsker.

Beat The Boss

Om din utøver vinner kampen, er det Beat The Boss-bonusspillet som står for tur. Reglene er de samme som under hovedspillet, men med ett unntak. Det legges til en multiplikator på mellom x2 og x10 på alle gevinster.

Det er ikke noe satt antall gratisspinn under Beat The Boss. Spillet fortsetter helt til din utøver har tapt eller vunnet kampen. Vinner du går du videre til neste nivå, taper du går du tilbake til hovedspillet. I alt er det fire bosser: Balrog (x2 muliplikator), Vega (x3 muliplikator), Sagat (x5 muliplikator), og M. Bison (x10 multiplikator).

Vinn alle fire kampene og du plukker opp en ekstra gevinst på 100x innsatsen!

Insert Coin Gamble

Som en siste bonus har vi Insert Coin-funksjonen som kan utløses om du taper mot en av bossene. Funksjonen kan kun brukes en gang under Beat The Boss, og du må risikere en del av potten du har vunnet. Fordelen er at bonusrunden startes på nytt og du vil spille med en RTP på mellom 98,7 og 100% RTP!

9/10
LeoVegas
6000 kr og 100 freespins
20 freespins uten innskudd!
 • Spillerens valg
 • Vår favoritt
 • Stort spillutvalg
9/10
Spela
Opptil 10 000 kroner
100 gratisspinn!
 • Stort spillutvalg
 • Raske uttak
 • Stor bonus
9/10
JackpotVillage
200% opptil 5000 NOK
50 freespins
 • Stor bonus
 • Stort spillutvalg
 • Jackpot spill

Oppsummering

Ved første øyekast minner Street Fighter 2 langt mer om et arkadespill fra slutten av 80-tallet enn en topp moderne automat lansert i 2020, men det hele fungerer utmerket. NetEnt gjør en glimrende jobb med å blande arkadespill og spilleautomat, og for alle som liker unike, interaktive automater er det ingen bedre enn Street Fighter 2.

Car Smash er et av de aller beste interaktive bonusspillene du kan finne i dag og selv om vi gjerne skulle sett at toppgevinsten var litt høyere, kan vi ikke stikke under en stol at Street Fighter 2 er en av de aller mest underholdende automatene fra NetEnt på flere år.

Dette er en automat du så absolutt bør teste ut, og gjør du det hos Frank and Fred Casino, kan alle nye spillere se fram til en eksklusiv velkomstbonus på opptil 10 000 kroner og hele 300 gratisspinn. 

100% opptil 1000kr + 300 freespins

Del på