bg
10.13.2019 - Trude Sørensen Berge

Spinions

Vurdering
8/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer25
FreespinsJa
JackpotJa
RTP96.04%
Utgitt2016
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

7/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

9/10

Hvis du er en av de mange som liker den velkjente og morsomme Minions-gjengen vil du med største sikkerhet elske spilleautomaten Spinions Beach Party! Det er Quickspin som har slått på stortromma igjen, og når denne gjengen drar på vet vi at resultatet blir knallbra! De skuffer naturligvis ikke denne gangen heller og nå begynner de virkelig å få en samling med spill som kan få noen enhver til å heve et øyenbryn eller to.

Spinions er en spilleautomat som har 5 hjul, 3 rader og 25 gevinstlinjer, og vi kan derfor si at automaten har et tradisjonelt oppsett. Spillet har også to bonusfunksjoner og det er disse to som virkelig gjør denne automaten verdt å spille, for her er det store gevinster å hente for den som føler seg heldig. Det vi snakker om her er gratis respins og deilige gratisrunder. For å få vite mer om spillet anbefaler vi at du leser resten av omtalen vår, for i de kommende avsnittene skal vi se nærmere på hvordan spillet kan gi deg de største utbetalingene.

Respins – gratis sjanse!

Respinn er i praksis en gratisrunde som man får om man lykkes med å få to Spinion-Wilds på hjulene etter en spillerunde. Det som da skjer er at eventuelle gevinster utbetales, før hjulene spinner på nytt igjen – uten kostnad. I tillegg så vil de to jokersymbolene holde sin posisjon på hjulene i dette omspinnet og dermed kunne fremkalle nye gevinster! Får du nye wilds på omspinnet vil også disse låses fast og hjulene spinne enda en gang. Slik kan det i praksis pågå helt til du har fylt hjulene med wilds, og da har du sikret deg en fantastisk utbetaling!

Gratisspinn – Beach Club!

En spilleautomat skal bestandig gi spillerne mulighet til å vinne freespins og selvfølgelig har Quickspin inkludert denne funksjonen i Spinions! For å aktivere disse rundene må du få tre Beach Club-symboler på hjulene etter et spinn, og når du klarer det er du sikret ti gratisrunder med meget gunstige vilkår!

Lansert
2016-07-05
Tilbakebetalingsprosent
96.04
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
25
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Fordeler
  • Feel good spill
  • Respin med låste jokere
  • Gratisrunder låste jokere
Ulemper
  • Et bonusspill mangler

Oppsummering

I disse ti rundene vil nemlig alle wilds som måtte dukke opp låses fast i sin posisjon - og holde seg der resten av gratisrundene! Får du for eksempel fem jokere på hjulene i det første spinnet vil du derfor beholde disse for resten av rundene. Dette er selvsagt svært lukrativt og det er ikke så rart at denne funksjonen er populær! Det er rett og slett bare å sette i gang med det samme, og starte moroa sammen med de herlige Spinions fra Quickspin!

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Del på