bg
10.14.2019 - Trude Sørensen Berge

Spectra

Vurdering
8/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer30
FreespinsNei
JackpotNei
RTP96.4%
Utgitt2016
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

9/10

Bonuser

7/10

Spillopplevelse

8/10

I Spectra får vi enda en spilleautomat fra Thunderkick og her er det et fargerikt spill med en flott wildfunksjon som venter på oss. Thunderkick har klart å klore seg fast som en meget god leverandør av spilleautomater, og nå er faktisk situasjonen slik at man virkelig ser frem til nye spill fra denne gjengen!

Automaten ser spenstig og fin ut med sine neonfargede symboler mot svart bakgrunn, og med 4 rader og 5 hjul samt 30 rader blir vinnermulighetene mange. Symbolene kommer ned på hjulene i stabler og har man riktig god flaks vil man kunne dekke hjulene med det samme symbolet, og da venter det meget store utbetalinger.

Spectra har ikke så mange funksjoner som vi kanskje skulle ønske at den hadde, men vi får en jokerfunksjon som har et par gode egenskaper – og det er her fokuset skal ligge i vår omtale av spillet.

Spenstig wildfunksjon med nudge

Det er altså wildfunksjonen som er spillets hele og fulle beholdning, og selv om akkurat dét er litt skuffende, så er dette allikevel en funksjon som kan gi meget sterke utbetalinger. For det første: wildsymbolene har en rolle som jokere og kan være en del av en hvilken som helst symbolkombinasjon.

I tillegg spinner disse symbolene rundt på hjulene i stabler på fire, og det betyr i praksis at man kan være så heldig å få dekket hele hjul med slike symboler – men dette kan man få hjelp til på et annet vis i tillegg.

Wildsymbolene kan også ‘nudges’, og det betyr rett og slett at de flytter på seg inn mot midten av hjulene automatisk for å komme seg i en bedre posisjon. Hvis det for eksempel havner tre wildsymboler øverst på hjul 1 vil symbolene flytte seg ned slik at vi får wilds på hele hjulet.

Som om ikke det var nok så vil wilds på hjulene gi et gratis respinn hvor wildsymbolene beholder sin posisjon i dette gratisspinnet. Får vi et nytt wildsymbol som havner på hjulene i respinnet vil det vanke ytterligere et omspinn – og da med begge wilds låst på hjulene.

Lansert
2016-11-18
Tilbakebetalingsprosent
96.4
Volatillitet
Høy
Maks gevinst
Gratisspinn
Nei
Hjul
5
Gevinstlinjer
30
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Fordeler
  • Wild med nudge
  • Omspinn ved wild på hjulene
  • Låst wild i omspinn
Ulemper
  • Mangler litt på bonusfunksjoner

Oppsummering

Spectra er en automat som ser bedre ut enn den faktisk er, og vi synes nok at den mangler noen bonusfunksjoner for å nå helt opp til de aller beste fra selskapet. Man kan allikevel få meget store utbetalinger hvis man er heldige med symbolene kombinert med wilds.

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Del på