header

Sparks

Vurdering
8/10
LeverandørNetEnt
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer20
 • FreespinsNei
 • JackpotNei
 • RTP96.54%
 • Utgitt2015

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

Dette er en spilleautomat som har et klassisk oppsett, noe som innebærer 5 hjul, 3 rader og 20 linjer. Det som imidlertid er uvanlig med spillet er at man kan vinne fra begge sider, samt at vi får en ny og spennende jokerfunksjon som kan gi seg utslag i meget høye utbetalinger. Musikk og lyd er av ypperste kvalitet og får oss nesten til å drømme oss bort – nesten som i automaten Evolution!

Win Both Ways

Dette er en funksjon vi kjenner fra tidligere automater som for eksempel Dragon Island og som gjør at hvert spinn blir langt mer spennende enn den tradisjonelle måten å vinne på. Sparks gir oss nemlig muligheten til å velge om vi vil vinne fra begge sider av automaten eller ikke, og dette er en fin funksjon som sørger for at spenningen holder seg helt til det siste hjulet har stoppet.

Win Both Ways innebærer at en vinnende kombinasjon kan starte både på hjul 1 og hjul 5 og gå henholdsvis mot høyre og venstre. Dette kan gi mange vinnende kombinasjoner på én gang – spesielt hvis man får wilds/jokere på hjulene samtidig.

Tradisjonell wild

Som i de aller fleste andre spilleautomater finner vi også i Sparks et tradisjonelt wildsymbol. Dette symbolet har en funksjon som en joker og og vil derfor kunne være med i enhver kombinasjon som måtte finnes på hjulene. Symbolet tar egenskapene til de andre symbolene i spillet og kan dermed være med i flere kombinasjoner på én gang. Som de fleste vet er dette et viktig symbol og en spilleautomat er faktisk ikke en ordentlig spilleautomat hvis denne funksjonen ikke er tilstede.

Utvidet wild som kloner

Spillets spesialfunksjon er en virkelig snadderbit og denne vil kunne føre til utbetalinger som vil gi en drastisk økning av spillesaldoen din! Vi snakker her om spesialjokeren som vi finner i Sparks og dette symbolet kan dukke opp på hjul 2 og 4. Dette wildsymbolet er et utvidet wild, noe som innebærer at det kan utvide seg og dekke hele hjulet det kommer til syne på. Dette i seg selv er en god funksjon som kan gi store utbetalinger, men det kommer mer: symbolet har også den egenskapen at det kloner symbolene slik at hjulet til venstre og hjulet til høyre blir likt – og det betyr kort og godt at det blir mange gevinster på én gang. Det er faktisk mulig å få et slikt symbol samtidig på hjul 2 og 4 og da vil vi praktisk talt få like symboler på alle hjulene, noe som vil booste gevinstene noe helt utrolig! En herlig funksjon som virkelig kan få lommeboken din til å bugne!

Da gjenstår det for oss bare å ønske deg lykke til med Sparks, og så krysser vi fingrene for at du gjør det skarpt på dette spillet!

Sjekk ut Gems of Adoria!

Fordeler
 • Expanding Wilds som kloner
 • Behagelig tema
 • Grafisk nydelig
 • Vinn begge veier
Ulemper
 • Mangler gratisrunder
 • Mangler bonusspill
100% opptil 2 500 kr
200 freespins
Sparks er en gnistrende spilleautomat fra Net Entertainment som garantert vil gi deg den gode følelsen når du spiller! Spillet har en herlig jokerfunksjon som kan gi svære utbetalinger, og vi skal i denne omtalen forklare deg hvordan den fungerer. Sjekk ut bonusene våre hvis du ønsker å spille med ekte penger!

Trude Sørensen Berge

Les mer