bg
10.13.2019 - Trude Sørensen Berge

Sinbad

Vurdering
7/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer40
FreespinsJa
JackpotNei
RTP97.07%
Utgitt2014
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

7/10

Spillopplevelse

8/10

Sinbad er en videoautomat fra de fremadstormende spillutviklerne i Quickspin, og disse har vi hatt et meget godt øye til helt fra starten av. Automaten er naturligvis basert på den velkjente historien fra 1001 Natt om den oppdiktede og arabiske sjømannen Sinbad Sjøfareren. Sinbad hadde sju fantastiske sjøreiser og i eventyrene om disse var han hovedpersonen og helten, og det er altså dette som har dannet grunnlaget for automaten med samme navn!

I denne automaten får vi atter en gang et glimrende spill som tilbyr oss mange gode funksjoner, og her får vi et oppsett som her noe helt utenom det vanlige fra Quickspin. Dette er en automat som har 5 hjul, som vanlig, men hvert av hjulene har ikke 3 rader som vi er vant til. Hjul 1 til 5 har derfor henholdsvis, 3, 4, 4, 4 og 3 rader, og dermed en litt utradisjonell form. Totalt sett kan vi vinne gevinster langs hele 40 linjer og med en strålende grafikk og musikk er dette virkelig en av høydepunktene i 2014!

Av funksjoner i automaten som vi skal ta en gjennomgang av i denne omtalen finner vi stablede spillehjul, freespins, progressive jokere, låsejokere, og ålende jokere. Vi får med andre ord plenty med jokere på hjulene som kan gi oss flotte utbetalinger.

Joker i basisspillet

Som du allerede har fått vite så er det snakk om plenty med jokere i spillet, og dette er symboler som kan inngå i kombinasjoner med hvilke som helst ordinære symboler i spillet. Dette fører til at vi får hjelp til å vinne gevinster ved at jokersymbolene forlenger/fullfører kombinasjoner slik at de blir vinnende.

I basisspillet har vi et vanlig jokersymbol som er merket ‘Wild’ og som opptrer i stabler på hjulene. Dette er derfor veldig verdifullt ettersom vi kan få en hel haug med vinnende kombinasjoner samtidig på hjulene.

De øvrige jokersymbolene er tilgjengelig i hvert sitt freespin-spill og det kommer vi inn på i beskrivelsen av disse.

Freespins

Sinbad handler i stor grad om de tre forskjellige gratisrundespillene man kan vinne tilgang til, og her er det store beløp å hente hvis man har hellet med seg. For å vinne tilgang til gratisrundespillene må man få 3 scattersymboler på de tre midterste hjulene, men de trenger ikke å følge en gevinstlinje for å gi oss tilgang. Når tre symboler dukker opp på disse hjulene etter et spinn vil dette sørge for at vi kan velge mellom tre forskjellige gratisrunder, og disse heter Ape freespins, Roc freespins og Slange freespins.

Ape freespins

Velger man Ape freespins får man 7 gratisrunder hvor den gigantiske apen/gorillaen spiller en stor rolle. Mens rundene pågår vil apen komme frem foran automaten og hamre lås på hjulene med de digre klypene sine og gjøre tilfeldige symboler om til låste jokere! Dette betyr at disse jokerene vil beholde sin posisjon på hjulene i de resterende rundene, og kombinert med de vanlige jokersymbolene som også er aktive i disse rundene er det ingen tvil om at gevinstene her vil bli store! En fantastisk funksjon som virkelig gjør at dette er et bonusspill å trakte etter.

Roc freespins

Velger man Roc freespins får man 10 gratisrunder hvor symbolet av Sinbad, Sheheradze og Khalifen kan bli gjort om til ekstrajokere, og beholde denne statusen i resten av spinnene. Med totalt fire forskjellige jokere på hjulene i disse rundene vil det også her bli muligheter til å vinne enorme utbetalinger. Det er diamantsymbolet som aktiverer ekstra jokere, og det er derfor viktig at disse symbolene dukker opp på hjulene. Dette symbolet vil også gi oss ekstra freespins, så det er ingen tvil om at dette er meget verdifullt. 3 diamantsymboler gir oss Sinbad-jokere, mens ytterligere 4 diamanter aktiverer Sheheradze-jokeren og ytterligere 2 runder. 4 nye diamanter gir oss Khalif-jokeren og 2 freespins til!

Slange freespins

Disse siste gratisrunderne man kan velge gir oss totalt 12 runder hvor det kan dukke opp en slangejoker på hjul 1 og 5. Hvis det dukker opp et slikt symbol på hjul 1 og 5 samtidig etter et spinn aktiveres bonusspillet Slange-bonusspill. I dette spillet vil en slange åle seg over hjulene og legge igjen jokere i sitt spor – den såkalte åle-jokeren!

Lansert
2014-12-06
Tilbakebetalingsprosent
97.07
Volatillitet
Lav
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
40
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Fordeler
  • Stablede symboler
  • Gratisrunder
  • Flere forskjellige wilds
  • Grafikk
Ulemper
  • Mangler eget bonusspill

Oppsummering

Alt i alt er det ingen tvil om at dette er en knallsterk utgivelse fra Quickspin og at de derfor fortsetter i samme stim som i de foregående spilleautomatene som f.eks. Firestorm og Tresure Island! Quickspin har vunnet flere priser for sine spill og de vant Software Rising Star for 2013 og Game of the Year for Big Bad Wolf!

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Del på