header
Trude Sørensen Berge
13.10.2019

Silver Fang

Vurdering
7/10
LeverandørMicrogaming
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer50
  • FreespinsJa
  • JackpotNei
  • RTP96.3%
  • Utgitt2012

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

7/10

Ute i den kalde og vakre skogen finnes det mange hemmeligheter, og i spilleautomaten Silver Fang kan vi til og med finne noen skikkelig store utbetalinger som venter på oss!

I Silver Fang får vi en spilleautomat som har 5 hjul og dugelige 50 gevinstlinjer, og av funksjoner har den wilds, scatter, free spins og den velkjente Gamble-funksjonen til Microgaming!

Innsatsmuligheter

Silver Fang lar oss spille med 1-10 mynter for hver linje og med en verdi på myntene som varierer fra 0.01 til 0.20. Dette gir en maksimal innsats pr. spinn på 100 kreditter.

Wilderstatter

Den ulende ulven fungerer som wilderstatter, og det betyr at det er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler. Wilderstatteren kan ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med scatteren. I free spin-modus opptrer wildsymbolene stablet, noe som betyr at hele hjulene kan være dekket av wilds – og det betyr store utbetalinger!

Scattere og free spins

Ulvesporet fungerer som scatter, og er derfor et symbol som gir gevinst uavhengig hvor det er plassert på hjulene – det trenger altså ikke å følge en gevinstlinje for å gi utbetaling. 3 eller flere scattere i en hvilken som helst posisjon på hjulene gir gevinst i form av free spins og penger!

Scatterutbetalinger

3 scattere gir en utbetaling tilsvarende innsatsen multiplisert med 5 + 15 free spins.
4 scattere gir en utbetaling tilsvarende innsatsen multiplisert med 20 + 15 free spins.
5 scattere gir en utbetaling tilsvarende innsatsen multiplisert med 50 + 15 free spins.

I free spin-modus blir alle gevinster man vinner multiplisert med 5, og alle rundene spilles med lik innsats som når free spins ble vunnet.

Gamble-funksjon

Gamble-funksjonen er kjent fra mange Microgaming-automater, og dette er en funksjon som gir spilleren muligheten til å spille kvitt eller dobbelt med alle gevinstene han vinner. Klikker man på gamble-knappen etter å ha vunnet gevinst får man muligheten til enten å gjette fargen på et spillekort som ligger med bildesiden ned, eller å gjette på hvilken sort (kløver, ruter etc.) kort det er. Det første alternativet gir en mulighet til å doble gevinsten, mens alternativ to gir mulighet til en firedobling. Gjetter man feil er gevinsten tapt.

Opptil 10 000 NOK bonus + 100 freespins
Fordeler
  • Gratisrunder med multiplikator
  • Gamble-mulighet
  • Wilds
Ulemper
  • Grafikken
Opptil 10 000 NOK bonus
100 freespins
Med et sterkt villmarkspreg og stemningssettende musikk er Silver Fang en spilleautomat som veldig mange nordmenn liker! Automaten har både wilds, scattere og free spins, men vi savner et lite bonusspill utover Gamble-funksjonen. Silver Fang er allikevel en meget bra automat og det er rett og slett bare å lete etter de store gevinstene dypt inne i skogen! Hvis du liker slike dyreinspirerte spilleautomater kan vi tipse deg om tre andre automater i Untamed-serien fra samme leverandør: Untamed Bengal Tiger, Untamed Giant Panda og Untamed Wolf Pack!

Andre automater du kanskje liker

Del på