bg
10.14.2019 - Trude Sørensen Berge

Royal Frog

Vurdering
7/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer40
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.26%
Utgitt2014
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

7/10

Bonuser

7/10

Spillopplevelse

7/10

I Royal Frog har Quickspin gått over alle støvleskaft og er har vi ved hjelp av valgfrie jokere muligheten til å vinne kolossale gevinster – spesielt hvis vi kommer oss til gratisrundene. Heng med og se hva dette spillet inneholder.

Oppsett

Man har i dette spillet beveget seg noe vekk fra standarden som stort sett består av 5 hjul og 3 rader, og man har i Royal Frog lagt til en ekstra rad. Vi får derfor totalt 20 symboler på hjulene og hele 40 gevinstlinjer som premiene kan plukkes fra. Automaten har også et par lekre bonusfunksjoner som holder toppklasse og disse skal vi innvie deg i i de kommende avsnittene.

Utvidete jokere i mengder!

I dette spillet finnes deti utgangspunktet én utvidet joker og det er symbolet av prinsessen. At det er utvidet innebærer at det kan faktisk kan dekke hele hjulet hvis hjulet stanser på rette stedet etter et spinn. Symbolet går inn i en hvilken som helst kombinasjon av vanlige symboler og kan i tillegg til å forlenge og fullføre kombinasjoner, samt være en del av flere kombinasjoner samtidig. Får man flere slike på hjulene samtidig kan man være riktig heldig å få store utbetalinger.

Spillet har imidlertid noen andre symboler på hjulene som kommer ned i stabler og dette er symbolene av de tre froskene. Det som er så bra med disse symbolene er at også disse kan gjøres om til utvidede jokere hvis man ønsker, og det er helt enkelt å få til dette. Til høyre for automaten kan man velge alt fra 1-4 wilds, og har man valgt 1 joker, så er det prinsessesymbolet som er jokeren. Velger man 2, 3 eller 4 jokere vil de aktuelle froskene også gjøres om til wilds, og da kan det blir party på hjulene.

Dette får man imidlertid ikke gratis og spiller man med en innsats som i utgangspunktet er på €20 pr. spinn, vil prisen for 2, 3 og 4 jokere bli henholdsvis €40, €60 og €80 pr spinn. Med fire utvidede wilds på hjulene kan imidlertid gevinstene bli kolossale og kommer man seg til gratisrundene er man nesten sikret gigantiske utbetalinger!

Gratisrundene

Tre bonussymboler på hjulene etter et spinn gir oss en trippel utbetaling som er basert på innsatsen vår, samt 10 gratisrunder med mye action i. For hvert gratisspinn vil det pøses ut nye jokere på hjulene og totalt sett har vi fått over 40 slike når det tiende spinnet fyres løs. I tillegg til disse jokerne får vi med oss de jokerne vi eventuelt hadde aktivert i forkant av gratisrundene. Alt i alt betyr det at wildsymbolene vil hagle inn på hjulene og kunne gi enorme utbetalinger til oss. Spill alltid med de fire jokerne aktivert, slik at du har et best mulig utgangspunkt hvis du kommer deg til freespins!

Lansert
2014-09-23
Tilbakebetalingsprosent
96.26
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
40
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

100% opptil 20,000 kr + 20 freespins

Fordeler
  • Gode gratisrunder
  • Valgfrie wilds
  • Masse wilds i gratisrundene
Ulemper
  • Mangler bonusspill

Oppsummering

Quickspins spilleautomater er alltid en sann fryd for øyet og lommeboken hvis man har hellet med seg, og grunnen til dette er at de legger all sin sjel i å utvikle automater som har nye og gode funksjoner. I tillegg er både musikk og grafikk av høyeste kvalitet, og vi har sålangt tilgode å bli skuffet over et spill fra denne gjengen. Utgivelsesraten er ikke spesielt høy, men det er langt bedre at det gis ut få fantastiske spill enn at man spyr ut middelmådige automater som holder lavere kvalitet.

100% opptil 20,000 kr + 20 freespins

Del på