bg
10.14.2019 - Ida Moen Olsen

Reel Talent

Vurdering
8/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer20
FreespinsJa
JackpotJa
RTP96.03%
Utgitt2018
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

9/10

Spillopplevelse

8/10

Har du det som skal til for å vinne talentshowet og ta med deg den største gevinsten hjem? Tilbringer du lørdagskveldene foran TV-en og drømmer om at det er du som står på scenen i Idol, Stjerneskudd eller Norske Talenter? Det er mange som deler denne drømmen og det gjør nå Microgaming noe med. Deres nye automat, Reel Talent, er utviklet av Just For The Win (JFTW) og lar deg drømme deg bort til en stjernespekket scene hvor alle øyne er fokusert på deg!

Just For The Win er et relativt ungt studio som ble grunnlagt så sent som 2016 og deres første automat, Goldwyn’s Fairies, ble lansert i mai 2017. Siden den gang har studioet, som holder til i Gøteborg, lansert seks automater til og de har to automater klare for lansering i november 2018.

Med automater som Deco Diamonds og SideWinder på CV-en er det ikke tvil om at det unge studioet har store planer.

Med deres automat Reel Talent har de utviklet en automat som skiller seg fra resten av deres raskt økende portefølje. Vi elsker spillutviklere som utvikler automater med stor variasjon, men klarer Just For The Win å bevise at de virkelig har talent med denne automaten? Les videre, så skal vi fortelle deg hva vi her på Norske spilleautomater mener om det.

En himmel full av stjerner

Reel Talent kommer med fem hjul og 20 faste gevinstlinjer, som alle er satt på en stor scene fylt med skarpe lys og lyskastere. Det hele oser Idol og Stjernekamp, og i en tid hvor programmer som dette fortsatt går sin seiersgang på tv-skjermer over hele verden, er det ingen dum ide av JFTW og Microgaming å utvikle en automat med dette temaet.

Grafisk sett er det hele meget bra og JFTW lykkes meget godt med å skape en stemning a’la det vi kjenner fra Idol og andre talentshow. Både symboler, grafikk og ikke minst lydbildet er perfekt for temaet og det hele fungerer på en utmerket måte. Med flere ulike gratisspinn og scener, er det god variasjon i spillet og selv om automaten ikke har et rent bonusspill så savner man det ikke da Showtime Superspin, Big Stage Superspins og Solo Performance Superspin, mer enn dekker opp for behovet for litt ekstra action.

En del spillere vil nok savne at automaten kommer med verken bonusspill eller scattersymbol, men JFTW har løst dette på en flott måte ved å la deg samle opp symboler i Symbol Storage-området på venstre side av hjulene. Det er en morsom løsning som minner litt om måten et talent får X-er fra dommerne under X-factor.

Tre symboler er alt du trenger

Symbolene på Reel Talent er alle sterkt relaterte til en talentkonkurranse og de mest verdifulle symbolene er av talentene, som på Reel Talent er en gitarspillende ulv, en krokodille som sluker flammer, en kanin som gjør tryllekunster, en løve som synger, og spillets logo, som er det mest verdifulle symbolet med en maks gevinst på 50 ganger innsats.

Ellers er det symboler av en mikrofon, en gitar, trofeet som vinneren får med seg hjem og en kortstokk. Alle symbolene er flotte å se på og hver gang de utgjør en vinnende linje fylles de alle med lys og stjerner, men vi må innrømme at vi gjerne skulle sett at de kom med litt kule animasjoner når de er del av en gevinstlinje.

Som vi var innom tidligere har ikke Reel Talent verken et scattersymbol eller et tradisjonelt bonusspill, men JFTW har derimot gitt automaten sin egen Symbol Storage-funksjon som utløser en av de tre gratisspinnfunksjonene. Denne funksjonen er aktiv på alle spinn og gjør til at man ikke savner verken scattere eller tradisjonelle bonsuspill, for du vil fylle opp Symbol Storage på alle vinnende spinn.

Showtime Superspin, Big Stage Superspins og Solo Performance Superspin

Hver gang du lander en vinnende kombinasjon, vil symbolet du vant på bli flyttet over til Symbol Storage på venstre side av hjulene. Vinner du på to ulike symboler, vil begge bli flyttet over og om du ikke fyller opp Symbol Storage etter å ha landet en gevinst, mottar du re-spins fram til det er fylt opp. Avhengig av om du fyller opp med tre ulike symboler, to ulike symboler eller ett symbol, vil du utløse enten Showtime Superspin, Big Stage Superspins eller Solo Performance Superspin.

Tre ulike symboler utløser Showtime Superspin, hvor bare de tre symbolene er med. Du kan ikke lagre wildsymboler i Symbol Storage, men denne funksjonen kan fortsatt se deg lande noen virkelig store gevinster.

Ender du opp med bare to ulike symboler, er det Big Stage Superspin som utløses og akkurat som ved Showtime Superspin, er det nå bare de to symbolene som er med på hjulene. Igjen uten wildsymboler, men med bare to aktive symboler er du alltid garantert betydelige gevinster .

Til slutt er det Solo Performance Superspin, som utløses om du samler opp bare et symbol i Symbol Storage. Klarer du det, er det klart for den store solo-opptreden og det sier seg selv at gevinsten blir stor når du nå vil fylle alle hjulene med ett og samme symbol.

Trenger ikke mye talent for å spille Reel Talent

Reel Talent er en meget enkel automat å spille på og med en tydelig menylinje kan du lett stille inn hvor mye du ønsker å spille for på hver spinn. Du kan spille med så lite som 0,1 mynter, men du kan også gamble litt mer og spille for 100 mynter på hvert spinn. Innstillingene er utrolig enkle og menyene fungerer like godt på mobile enheter som på PC.

Volatiliteten på Reel Talent er relativ høy, men når man tar hensyn til hvor mye funksjoner som Showtime Superspin, Big Stage Superspins og Solo Performance Superspin kan betale ut, er det helt naturlig. Ser vi heller på automatens RTP, er den på 96,03% og på en automat som dette er det helt innenfor hva vi forventer.

Lansert
2018-08-22
Tilbakebetalingsprosent
96.03
Volatillitet
Høy
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
20
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Fordeler
  • Tre ulike gratisspinn
  • Re-spin
  • Flott grafikk
Ulemper
  • Mangel på kule animasjoner Ingen jackpot

Oppsummering

Vi som jobber hos Norske spilleautomater er alltid positive til nye spillutviklere, men dessverre er det langt fra alle som leverer varene. Just For The Win på sin side, har imponert oss fra første stund og de har lansert en rekke automater på kort tid. Om Reel Talent er et tegn på hva vi har i vente fra samarbeidet Microgaming/JFTW, går vi virkelig spennende tider i møte. Dette er en lystig og morsom automat med flott grafikk og med tre ulike gratisspinn, samt re-spin som hovedfunksjoner, er det godt med action selv om det kan ta litt tid mellom hver litt større gevinst.

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Del på