bg
10.14.2019 - Trude Sørensen Berge

Razortooth

Vurdering
7/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer243
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.6%
Utgitt2015
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

7/10

Bonuser

7/10

Spillopplevelse

8/10

 

Jokere i hovedspillet

Razortooth inneholder som de fleste andre spilleautomater såkalte jokere, og dette er symboler som gjør det enklere for oss å vinne. Men i tillegg til det vanlige jokersymbolet har denne automaten også en ekstra jokerfunksjoner som heter The Hunt: Random Wild. Denne funksjonen aktiveres tilfeldig mens du spinner hjulene og vil gi deg opptil 3 wilds på hjulene, og da vil en storgevinst som regel være like i nærheten. Når hjulene spinner rundt vil du få se en sabeltanntiger som suser over hjulene og det er denne som vil etterlate seg bonusjokerne. Spennende funksjon som betaler godt!

Garanterte jokere i gratisrundene

Tre bonussymboler på hjulene på et spinn gir deg 5 freespins – og i disse rundene er du garantert ekstra jokere på hjulene. Funksjonen er tittelert Savage Wild og den sørger for at du for hvert eneste spinn er garantert at minst ett hjul er dekket av wildsymboler. Får du for eksempel to slik hjul ved siden av hverandre kan utbetalingene bli skyhøye, og det er plasseringen på jokerne som vil være sentralt her.

Da har du fått en kjapp og oversiktlig innføring av dette spillet, og det er nå bare å sette i gang. Vil du ha en skikkelig casinobonus å spille for klikker du bare på banneret over automaten!

Lansert
2015-10-01
Tilbakebetalingsprosent
96.6
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
243
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins

Fordeler
  • Tilfeldige wilds
  • Gratisrunder med Savage Wilds
Ulemper
  • Litt kjedelig
  • Mangler bonusspill

Oppsummering

Razortooth er atter en spilleautomat fra Quickspin og den 20. totalt i rekken! Og for en rekke dette er! Quickspin har imponert alle med sine spilleautomater og de fortsetter ufortrødent videre i Razortooth og denne gangen tas vi med tilbake til den spennende istiden. I Razortooth får vi for første gang oppleve at Quickspin har droppet gevinstlinjene til fordel for Way Wins og dette betyr at det blir utbetalinger så lenge symbolene havner på inntilliggende hjul etter et spinn. Vi tilbys også to forskjellige jokerfunksjoner; én i hovedspillet og én i gratisrundene. Vi loser deg gjennom spillets funksjoner her og gir deg muligheten til å teste spillet gratis!

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins

Del på