bg
10.12.2019 - Ida Moen Olsen

Queen of the Crystal Rays

Vurdering
8/10
Spillinformasjon
Hjul6
Gevinstlinjer50
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.7%
Utgitt2019
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

7/10

Bonuser

9/10

Spillopplevelse

8/10

Crazy Tooth Studios og Microgaming er klare med sin andre automat etter at deres samarbeid ble kjent tidlig i 2019. Deres første automat under Microgaming-paraplyen var Arctic Valor og deres andre automat, Queen of the Crystal Rays, kunne ikke vært mer ulik. Automaten har en mystikk over seg som ikke er lett å forklare med ord, men er du kjent kjent med filmen The Dark Crystal med David Bowie i en av hovedrollene, skjønner du hva vi mener.

Queen of the Crystal Rays har et rutenett som teller 6×4 symboler og således passer den ypperlig for spill på mobile enheter. Grafikk og design er ulikt det aller meste av automater i dag og akkurat som The Dark Crystal-filmen, er det en litt mystisk og rar opplevelse. Med totalt 50 gevinstlinjer som betaler begge veier og medium volatilitet som følges opp med en veldig god RTP på 96,7%, kan du på det meste vinne 2.597,45 ganger innsats.

Crazy Tooth Studios er den siste i en lang rekke av mindre spillutviklere Microgaming har knyttet til seg på langsiktige og eksklusive avtaler. Ulikt en del av de andre studioene med lignende avtaler, er ikke Crazy Tooth Studios like ung og uerfaren. Fra sin base i Reno USA, har de siden starten i 2011 utviklet over 30 automater og de har hele fire nye automater som skal lanseres under Microgaming i månedene som kommer. Det blir spennende å se hvordan deres automater passer inn i en portefølje som inneholder store titler som Finer Reels of Life, Avelon og Megadeth.

Sylskarp grafikk

Microgaming har med stor suksess de siste par årene inngått eksklusive avtaler med mindre spillutviklere som Fortune Factory, Slingshot Studios og Stormcraft Studios. Samarbeid som dette virker til å være en viktig del av Microgamings planer i årene som kommer og der de nevnte utviklerne er unge og mer uerfarne studioer, er Crazy Tooth Studios langt mer erfaren og de har bevist gjentatte ganger at de kan utvikle unike automater med enestående grafikk.

De bør således kunne passe godt inn i Microgamings portefølje, som etter vår mening kan ha godt av litt nytt blod. Queen of the Crystal Rays er satt i universet av Eponymous, hvor den vakre dronningen styrer ved hjelp av sine magiske krystaller. Grafikken er sylskarp, men vi kan ikke unngå at tankene vandrer til TV-serier fra 80-tallet på grunn av den utstrakte bruken av neonfarger, blacklights, og krystaller i all verdens farger og en font som ikke har vært moderne på snart 40 år.

Det sagt, fungerer Queen of the Crystal Rays veldig bra og selv om dette ikke er et tema undertegnede ikke har for mye til overs for, kan man ikke nekte for at Crazy Tooth Studios har gjort en veldig god jobb. Om man liker automater med mye mystikk og oppriktig tror på alternative energikilder og krystallers magiske evner, er dette en automat som helt klart vil falle i smak.

Krystaller og magiske skatter

Symbolene på Queen of the Crystal Rays er alle unike til automaten og vi starter med fire symboler av ulike krystaller i rødt, blått, grønt og lilla. Disse symbolene har lavest verdi av alle symboler og betaler på det meste 175 mynter om du lander seks like på samme linje. Litt mer verdifulle symboler finner vi i to gyldne boller, samt en boks full av magiske krefter. Disse symbolene betaler alle 1,000 mynter om du lander seks like.

Det best betalte symbolet er naturlig nok av dronningen selv og lander du seks symboler av henne på samme linje vinner du 2,500 mynter. Du har selv full kontroll over hvor mye du spiller med når du spinner hjulene på Queen of the Crystal Rays, og via menyen kan du sette innsatsen til så lite som 0,20 mynter og så mye som 50 mynter på et spinn. Skal du kunne vinne gevinstene vil nevnte ovenfor, må du spille med maks innsats.

Queen of the Crystal Rays kommer i tillegg til de nevnte symbolene med flere spesialsymboler som wild, wild med multiplikator og et scattersymbol, men ingen av disse har egen myntverdi.

Crystal Ray

Når du startet spillet på Queen of the Crystal Rays er det med 25 gevinstlinjer, men dette kan endres seg på absolutt alle spinn om Crystal Ray-funksjonen utløses. Funksjonen, som vil se antall linjer dobles ved at nye hjul legges til på toppen, kan utløses helt tilfeldig. I tillegg til ekstra linjer vil også en eller flere laserstråler kunne skyte over hjulene og legge igjen wilds og wilds med multiplikator.

Når Crystal Ray utløses, får man for alvor se hvor dyktige Crazy Tooth Studios er når det kommer til grafikk og animasjoner.

Queen Of The Crystal Rays Bonus

Wildsymbolet på Queen of the Crystal Rays kan erstatte alle andre symboler med unntak av scatteren, som er et tradisjonelt BONUS-symbol i neonbokstaver. Scatteren skjuler bonusspillet hvor du får fire muligheter til å vinne hver gang.

Bonusspillet starter i et eget vindu med et spillbrett dekket med ulike gevinster, wilds og multiplikatorer på opptil ganger fem. Til venstre for brettet står dronningen og fra hennes hodepynt sender hun ut en laserstråle som gjør sin vei over spillebrettet. Desto flere gevinster og multiplikatorer laseren treffer, desto mer vinner du.

Dronningen vil sende ut fire laserstråler før bonusspillet er over, og med litt flaks kan du vinne opptil 2.597,45 ganger innsatsen du spilte med når du landet tre scattersymboler.

 

Lansert
2019-10-16
Tilbakebetalingsprosent
96.7
Volatillitet
Lav
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
6
Gevinstlinjer
50
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

100% opptil 1000kr + 300 freespins

Fordeler
  • Utmerket på mobil
  • Flott grafikk
  • Expanding Reels
Ulemper
  • Svakt lydspor
  • Litt for sært
  • Få funksjoner

Oppsummering

Queen of the Crystal Rays er en litt spesiell automat og det er nok ikke en som kommer til å favne massene. Det sagt, tilbyr den er god spillopplevelse for dem som liker mystikk og krystaller. Grafikken er veldig god og vi liker spesielt hvordan bonusspillet fungerer. Dette er en spennende automat som gir Microgamings portefølje litt mer variasjon. Det blir spennende å følge samarbeidet med Crazy Tooth Studios og vi lover å holde deg oppdatert på nye automater. For nå kan du besøke Frank & Fred Casino, hvor du i tillegg til Queen of the Crystal Rays, finner en flott velkomstbonus på opptil 10,000 kroner og 200 gratisspinn.

100% opptil 1000kr + 300 freespins

Del på