bg
10.14.2019 - Ida Moen Olsen

Queen of Riches

Vurdering
8/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer18522
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.9%
Utgitt2016
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

7/10

Spillopplevelse

9/10

2016 var et stort år for alle fans av Megaways-automatene til Big Time Gaming. Spillutvikleren ga ut flere Megaways-automater på rappen og i løpet av bare noen få måneder fikk vi en rekke automater med 117,649 gevinstlinjer, og ulike funksjoner og tema. Automat nummer to i rekken var Queen of Riches, som med sitt egyptiske tema og Reel Clone-funksjon byr på en litt annerledes spillopplevelse.

Det tok Big Time Gaming noen forsøk før de virkelig fikk sine Megaways-automater til å sitte, og med Queen of Riches bygger de videre på det gode arbeidet vi så på Dragon Born-automaten. Et par vesentlige endringer har de dog gjort. Antall linjer er fortsatt 117,649 og volatiliteten er fortsatt høy, men RTP er økt kraftig og er nå på 96,9%, og toppgevinsten er økt til 120,000 mynter. Med andre ord, en betydelig oppgradering fra forgjengeren Dragon Born.

Big Time Gaming er en av de lengstlevende spillutviklerne vi har i dag, og de har utviklet spill og automater helt siden 1996. De har dermed holdt det gående like lenge som storheten NetEnt. Med innovative løsninger og en evne til å alltid kunne fornye seg, har Big Time Gaming opparbeidet seg et meget godt rykte. Med deres Megaways-automater som Holy Diver med Reel Adventure™ funksjon, Extra Chilli, den enestående Bonanza, og den unike og populære Who Wants To Be A Millionaire, deres aller første merkevare-automat, har de kommet på alles lepper de siste årene.

Bli med til Cleopatras rike

Megaways-automatene til Big Time Gaming byr alle på sine egne spesielle spillopplevelser og Queen of Riches er intet unntak. Med seks hjul og opptil syv symboler på hvert hjul, er det ikke alltid lett å følge med på hvordan man vinner, men det bryr oss heller lite når Cleopatra dekker hjulene i helfigur, og øser wildsymboler og store gevinster over oss.

Akkurat som på alle andre Megaways-automater fra denne tiden, vil antall aktive linjer du spiller med variere fra et spinn til det neste. Antall linjer bestemmes av hvor mange symboler du lander på hvert hjul og på samme spinn kan du ha et hjul med bare et stort symbol, mens neste hjul har fire små symboler, og hjulet etter det igjen har fem eller syv. De ulike størrelsene på symbolene gjør at man ikke blir så fort lei av Queen of Riches, selv om den har få funksjoner. Det er en helt egen spenningsfaktor med Megaways-automater og det egyptiske temaet er som skapt for konseptet.

Grafikken på Queen of Riches er som forventet på en automat fra Big Time Gaming. Enkel, krystallklar og med gode animasjoner. De har utviklet langt mer kompliserte Megaways -automater de siste årene, men Queen of Riches holder seg utrolig godt. Funksjonene er ikke kompliserte og automaten tilbyr verken gratisspinn eller respin, men uansett om vi spiller på PC, mobil eller nettbrett, må vi oppriktig si at vi koser oss. Det er noe av det magiske med Megaways-automatene til Big Time Gaming.

Symboler og funksjoner

Vi er store fans av Megaways-automatene til Big Time Gaming og det er noe nærmest magisk over dem. Selv automater uten gratisspinn og scatter har sin egen tiltrekningskraft og vi liker hvordan Big Time Gaming, med relativt enkle endringer, gir oss nye og spennende automater bygd på nøyaktig samme plattform. Det vi dog ikke setter så stor pris på er at de aldri legger mer arbeid i symbolene de bruker. Samtlige Megaways-automater benytter seg av de klassiske 9, 10, J, Q, K og A, i tillegg til et par unike symboler tilpasset tema.

Vi skjønner gjenbruksmentaliteten som ligger bak, men det er på tide at man fornyer seg litt. Symbolene  9, 10, J, Q, K og A er som alltid automatens minst verdifulle symboler og betaler fra 0.5 til 1.5 ganger innsats om du lander seks like symboler på en linje. De resterende symbolene er fire egyptiske symboler som betaler fra 1.75 ganger innsats og helt opp til 30 ganger innsats om du skulle lande seks symboler av pyramiden på en og samme linje.

Antall aktive linjer du spiller med vil som nevnt endre seg fra spinn til spinn og du kan ikke styre dette selv. Du vil aldri spille med mindre enn 5,689 gevinstlinjer, men du kan også på det meste spille på 117,649 linjer. Innsatsen du spiller med kan du dog justere akkurat som du vil fra så lite som 0.20 mynter og opp til 10 mynter på hvert spinn.

Reel Clone og Full Reel Wild

Queen of Riches har ingen scatter og du må derfor se langt etter gratisspinn. Det er veldig uventet, men Queen of Riches har andre funksjoner som dekker opp for tapet. Både Full Reel Wild og Reel Clone vil kunne sikre deg betydelige gevinster, men om du ikke kommer over tapet av gratisspinn kan du alltids spille på Dragon Born i stedet. Det er en annen flott Megaways-automat hvor du kan vinne opptil 50 gratisspinn.

Full Reel Wild med multiplikator på opptil ganger syv gjør mye for å demme opp for savnet av gratisspinn på Queen of Riches og det blir bare bedre når du skjønner at alle multiplikatorer som følger med Full Reel Wilds vil ganges med hverandre om du lander flere wilds på samme spinn. Lander du for eksempel en wild med en multiplikator på ganger to på hjul en og en wild med multiplikator på ganger syv på hjul fire, blir din totale multiplikator på ganger 14.

Reel Clone-funksjonen er ikke å finne på noen andre Megaways-automater og det er litt synd, for denne har mye med seg. Funksjonen kan starte helt tilfeldig på alle spinn og kan sørge for at du ender opp med seks hjul med nøyaktig samme symbol. Ikke nok med det, Reel Clone kan også klone Full Reel Wild og gi deg opptil fem hele hjul dekket med den vakre Cleopatra.

Lansert
2016-08-02
Tilbakebetalingsprosent
96.9
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
18522
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins

Fordeler
  • Meget høy RTP
  • Megaways-automat
  • Stor multiplikator
Ulemper
  • Har ikke bonusspill

Oppsummering

Queen of Riches er ikke den beste Megaways-automaten fra Big Time Gaming, men det betyr ikke at det er en dårlig automat. Heller tvert imot. Alle Megaways-automater fra Big Time Gaming byr på sine egne unike spillopplevelser, og selv om Queen of Riches verken har gratisspinn eller bonusspill slik du finner på den mer populære Bonanza, er det er herlig automat med flotte funksjoner som Reel Clone og Full Reel Wild. Som med alle andre Megaways-automater er mange gode grunner til å teste ut Queen of Riches, og spør du oss bør du teste den hos Guts Casino hvor du finner flere Megaways-automater fra Big Time Gaming. Har du ikke konto hos Guts fra før av, kan du se fram til en flott velkomstbonus på 2,500 kroner og 200 gratisspinn.

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins

Del på