header
Ida Moen Olsen
06.09.2021

Power Force Villains

Vurdering
9/10
LeverandørPush Gaming
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer25
  • FreespinsJa
  • JackpotJa
  • RTP96.73%
  • Utgitt2017

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

10/10

Bonuser

10/10

Spillopplevelse

8/10

Det er ikke ofte en spillutvikler lanserer to automater på samme dag, men det var nøyaktig dét Push Gaming gjorde 3. mars i 2017. Da slapp den engelske spillutvikleren automatene Power Force Villains og Power Force Heroes. Begge er tegneserie-automater med herlig grafikk, kule funksjoner og ikke minst, to progressive jackpotter.

De to automatene spiller perfekt opp mot hverandre i en klassisk “good VS evil” setting, der Power Force Heroes er automaten med de snille superheltene som skal redde byen, og Power Force Villains er de onde forbryterne som bare tenker på seg selv og sitt eget beste. Power Force Villains har mange likheter til Power Force Heroes og kommer med fem hjul, 25 gevinstlinjer, medium volatilitet og en RTP på 96,73%.

Push Gaming så dagens lys i 2010 i England og har siden også etablert seg på iGaming-øya Malta. I løpet av årene har de utviklet nesten 30 automater og plukket opp prisen for årets beste høy volatilitet automat i 2018 med Jammin Jars. Med stor variasjon og automater som Fat Rabbit, Meet the Meerkats, Peter and the lost boys og Humpty Dumpty er det mange spillere som begynner å få opp øynene for Push, og med de to Power Force-automatene er antall fans garantert å øke.

Velkommen til den mørke siden

Power Force Heroes minner ganske mye om TV-serien Jetsons fra 1960-tallet og på samme måte minner Power Force Villains om en annen stor TV-helt, Batman. Akkurat som i Gotham City, er det også i Power Force-verden flere skurker med sine helt spesielle særegenheter. De fem skurkene deler alle et felles kommandosenter fra hvor de styrer sine kriminelle imperium. Akkurat som på Power Force Heroes, er Power Force Villains satt i en ikke så fjern framtid som bygges godt oppunder av grafikk og design.

Tegneserietemaet gjør seg meget godt på automater og Push Gaming lykkes veldig godt med Power Force Villains. Spenningen er til å ta og føle på, med en rekke kule funksjoner, og tar du deg tid til å teste ut Power Force Heroes også, vil spillopplevelsen på begge automatene bare bli enda bedre. Likheten til kjente tegneserier som Batman, Jetsons og andre, gjør at Power Force Villains spiller på mange kjente strenger for spillere i alle aldre.

For denne automaten passer virkelig for alle typer spillere. Gevinstene er gode og den største jackpotten er ifølge Push Gaming i gjennomsnitt på rundt to millioner kroner hver gang den utbetales. I tillegg kommer muligheten til å kunne vinne opptil 200,000 mynter på et enkelt spinn på en utrolig underholdende automat som uten tvil er en av de aller beste Push Gaming har utviklet. Med funksjoner som Power Stacks, 3×3 Block Bonus, gratisspinn og Super Spins tar det ikke lang tid mellom hver gang det smeller litt ekstra når man spiller Power Force Villains.

En bad guy for enhver smak

Push Gaming benytter også på Power Force Villains de tradisjonelle symbolene J, Q, K og A, som vi ikke er veldig svake for. På Power Force Villains er de dog til en litt mindre plage ettersom det er godt med andre symboler, og når du vinner gratisspinn vil de kjedelige symbolene med lav verdi bli fjernet fra hjulene. Hva gjelder gevinster disse symbolene gir, er de på 40 mynter om du lander fem like symboler på en linje.

Det er ikke videre imponerende, men ikke stress. Det er nok av muligheter for store gevinster, som når du lander symboler av skurkene Strong Villain, Fire Villain, Gadget Villain, Spy Villain og Clown Villain. Fire av skurkene gir deg nemlig gevinster på mellom 100 og 400 mynter, men lander du fem symboler av Strong Villain vinner du 800 mynter, som også er det du vinner om du lander fem grønne wildsymboler på en linje.

Skal du vinne gevinstene som vi nevnte ovenfor, krever det at du spiller med maks innsats på alle spinn. På Power Force Villains er den høyeste innsatsen på 100 mynter på et spinn, men du kan som alltid justere innsatsen selv og om du ønsker kan du spille for så lite som 0,20 mynter og helt opp til 100 mynter.

Skurkene tar over

Wildsymbolet som vi nevnte tidligere kan erstatte alle andre symboler, med unntak av mega block-symbolene som vi snart kommer til. Med unntak av wildsymbolet, er det spesielt Villains Take Over-symbolet du ønsker å se så ofte som mulig. Symbolet ligner på døren til en stor safe og bak det skjuler det seg store skatter. Symbolet kan kun lande på hjul to, tre og fire, og skjuler en masse herlige gratisspinn og superspinn.

For hvert hjul symbolet dekker, vil du vinne mellom tre og ni gratisspinn, samt tre til ni superspinn. Med maks flaks kan du altså ende opp med 18 gratisspinn og ni superspinn når Villains Take Over-symbolet lander. Gratisspinnene spilles først, og på de fire første spinnene vil symbolene J, Q, K og A bli fjernet fra hjulene slik at du etter det utelukkende spiller med symboler av de fem skurkene som har langt høyere verdi.

Under superspinn vil hjul to, tre og fire spinne sammen og du kan dermed lande megasymboler på 3×3 størrelse slik at du er sikret betydelige gevinster selv om wildsymbolet ikke er aktivt under superspinn.

Hvordan vinne jackpotten?

De to jackpottene på Power Force Villains kan vinnes helt uten at du må gå gjennom et komplisert bonusspill. Begge er representert gjennom et lite dødningehode i sølv eller gull, som kan legge seg nede i hjørnet på et av de andre symbolene. I hovedspillet vil tre slike symboler i sølv gi deg den minste jackpotten, men dukker det opp tre hodeskaller i gull under gratisspinn og superspinn, vinner du den største jackpotten.

Spill Power Force Villains hos Casumo og få Casumo bonus


20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr + 300 cash freespins!
Fordeler
  • Flott grafikk
  • To jackpotter
  • Kule funksjoner
Ulemper
  • Gratisspinn-symbolet kunne vært mer aktivt
20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr
300 cash freespins!
Power Force Villains er en gjennomført flott automat som det ikke er mulig å ikke kose seg med. Grafikken er kjempebra, temaet er kult og funksjonene sørger for at det aldri er et kjedelig øyeblikk. Automaten kan selvsagt spilles både på mobil, nettbrett og PC, og tro oss, har du først begynt å spille Power Force Villains blir du ikke å gi deg med det første. Dette er topp underholdning som du kan finne hos blant annet Videoslots som tilbyr deg 100% opptil 2000 kroner + 11 freespins + 100 kroner cash i velkomstbonus.

Andre automater du kanskje liker

Del på