Vurdering
Spillinformasjon
  • UtgiverElk Studios
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer40
  • FreespinsJa
  • JackpotNei

Poltava

Den Store Nordiske Krigen vekkes til live igjen i spilleautomaten Poltava – Flames of War fra Elk Studios, men spørsmålet er om du vil overleve krigens brutalitet!

Vet du kanskje ikke så mye om russisk eller svensk historie? Du trenger ikke å bekymre deg over det akkurat nå, for det er en kjapp innføring du får i denne herlige spilleautomaten fra Elk Studios. Her er det full action i en automat som tar oss med tilbake til et berømt slag som skulle bli viktig for svensk og russisk betydning i det fremtidige Europa fra 1709 og fremover. Tidene den gang da var utvilsomt tøffe, men seieren – når den kom – smakte kanskje dobbelt så bra, og kanskje spesielt om man overlevde kaoset og krigens flammer.

Et unikt tema som gir oss en spesiell spilleopplevelse

Man kan rett og slett ikke si annet enn at spilleautomaten Poltava ser fantastisk bra ut, og de forskjellige symbolene spres på lekkert vis utover de 5 hjulene, 4 radene og 40 gevinstlinjene. Får man fire kavaleri-, artilleri- eller infanterisymboler som dekker et helt hjul får man plutselig symboler til venstre for akkurat dét aktuelle hjulet + et gratis omspinn. Hvis atter et slikt symbol dukker opp vil symbolene som dekker hjulet marsjere ett hjul mot høyre og etterlate seg ytterligere slike symboler som vil kunne gi herlige utbetalinger.

Denne funksjonen kalles for Marching Reels, og trikset med denne funksjonen er å marsjere disse symbolene fra venstre og helt ut til hjulet til høyre. Du får da gevinster på hvert omspinn og hvis du lykkes fullt ut vil du få en hel haug med gevinster som en følge av at du har 5 like symboler på en rekke gevinstlinjer. Denne funksjonen er rett og slett et nydelig eksempel på hvordan man kan slå sammen en spilleopplevelse og et tema til en helt unik opplevelse.

Gratisrunder med Sticky Wilds

Selv om Marching Reels er en tøff funksjon er den virkelig ikke det eneste som skaper spenning og som fanger vår oppmerksomhet i dette spillet – det er nemlig mer! Hvis du får 3 løver på hjulene etter et spinn aktiverer du tre gratisrunder hvor alle de tre løvene fungerer som sticky wilds. Det betyr at de inntar rollen som jokere og at de låses fast til hjulene i disse rundene. Får du enda flere løver i disse rundene får du ytterligere gratisrunder samtidig som også disse symbolene låses til hjulene!

Er man så heldig å holde det gående og for eksempel får 5 gratisrunder med 5 låste jokere sier det seg selv at utbetalingene kan bli skikkelig solide. Uansett; man vil stort sett være fornøyd med å få tre gratisrunder ettersom gratisrundene aktiveres nokså jevnlig, og man vil utvilsomt ’tilgi’ automaten for ikke å utbetale kolossale gevinster hver gang de aktiveres.

Ikke så enkelt å overleve som man kanskje kan tro

For oss som ikke kjente historien så godt så tenkte vi egentlig at dette spillet egentlig ikke hadde noen relevans for oss, men etter å ha kjørt i gang et par runder oppdaget vi kjapt at det var noe med denne automaten – men var oppmerksom på at den kan være skikkelig volatil.

Dette spillet fra Elk Studios kan være nokså brutalt, for å si det slik, og mens man i det ene øyeblikket opplever å kastes inn i krigen med heder, ære og rikdom som resultat, kan man i det neste oppleve at hjulene spinner oss langt inn i historiens søte glemsel.

Men som man jo vet: av og til er det helt alright å forsvinne med et smell!

Her på våre sider har du muligheten til å teste automaten helt gratis, naturligvis, men hvis du ønsker å spille med ekte penger kan vi anbefale at du sjekker ut InstaCasino – det er nemlig en flott bonus som venter på deg der!

Fordeler
  • Marching Reels
  • Gratisrunder med låste jokere
  • Grafikk
  • Musikk
Ulemper
  • Kan gi 'tørkeperioder'