bg
12.10.2019 - Trude Sørensen Berge

Pharaoh King

Vurdering
6/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer20
FreespinsNei
JackpotJa
RTP92.5%
Utgitt2012
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

6/10

Bonuser

7/10

Spillopplevelse

5/10

I Pharaoh King er vi inne i en pyramide og sanker skatter fra det gamle Egypt, og verdiene som ligger skjult her skal man ikke kimse av! Er man heldig klarer man å finne de 3 nøklene som åpner faraos gravkammer!

Pharaoh King er en spilleautomat som her 5 hjul og 20 innsatslinjer, og har funksjoner som wilderstatter, scattersymbol og bonusspill. Pharaoh King kan du prøve gratis og risikofritt her på NorskeSpilleautomater.com eller med ekte penger hos Mr Green!

Innsatsmuligheter

Man kan spille Pharaoh King med en myntverdi som strekker seg fra 0.02 til 0.50, og man kan spille med 1-5 mynter pr innsatslinje. Dette betyr at den maksimale innsatsen pr spinn i Pharaoh King blir på 100 mynter!

Wilderstatter

Symbolet som er merket med ‘Wild’ er wilderstatteren i Pharaoh King. At det er en wilderstatter betyr at det har en egenskap som innebærer at det kan inngå i en hvilken som helst symbolkombinasjon sammen med andre ordinære symboler og allikevel gi gevinst – man kan si at det har en jokerfunksjon. Dette wildsymbolet kan kun erstatte ordinære symboler og ikke scattersymbolet, tordivelsymbolet og nøkkelsymbolet. Ettersom symbolet kan erstatte alle ordinære symboler innebærer det at det samme wildsymbolet kan være en del av flere symbolkombinasjoner samtidig.

Scatter

I Pharaoh King er scattersymbolet symbolet som viser pyramidene og som er merket ‘Scatter’. At det er et scattersymbol betyr at det er et symbol som ikke trenger å opptre på en gevinstlinje for å gi gevinstutbetaling, men som like gjerne kan være tilfeldig spredt (scattered) utover hjulene. Scattersymbolet gir utbetaling hvis man får 2 eller flere av disse symbolene.

Scatterutbetalinger i Pharaoh King (med høyeste innsats):

2 scattersymbol gir 200 kreditter.
3 scattersymbol gir 500 kreditter.
4 scattersymbol gir 4000 kreditter.
5 scattersymbol gir 10000 kreditter.

Bonusspill – Velg Krukker

For å kunne spille bonusspillet i Pharaoh King må man samle inn 3 nøkkelsymboler. Hver nøkkel man samler inn vil vises på sin plass øverst i midten av spillebildet.

Når man kommer til bonusspillet får man se flere krukker/urner på gulvet, og man skal velge én og én av disse for å avsløre hvilken gevinst de skjuler. Bonusspillet er over når du velger den krukken som skjuler en gevinst og som er merket ‘Samle’. Alle gevinstene man da har samlet inn vil summeres og legges til saldoen og bonusspillet avsluttes. Her er det muligheter til å vinne store gevinster!

 

Lansert
2012-10-04
Tilbakebetalingsprosent
92.5
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Nei
Hjul
5
Gevinstlinjer
20
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins

Fordeler
  • Wilds
  • Scatter
  • Bonusspill
  • Progressiv jackpot
Ulemper
  • Noe enkel
  • Grafikk
  • Ikke gratisrunder

Oppsummering

Spilleautomaten Pharaoh King har de mest vanlige funksjoner man kan forvente av en spilleautomat, men har samtidig gode muligheter til å vinne store gevinster. Automaten er enkelt oppbygd og kan derfor være en bra start for nye automat-spillere, men de gode innsatsmulighetene gjør at denne også kan friste de som liker å satse høyt!

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins

Del på