bg
10.14.2019 - Trude Sørensen Berge

Phantom Cash

Vurdering
7/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer25
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.41%
Utgitt2012
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

6/10

Spillopplevelse

7/10

Hvis du vil du prøve en spilleautomat som får hårene til å reise seg i nakken din har du kommet til det rette stedet! I Phantom Cash jakter vi spøkelser og ånder med hjelp av erfarne spøkelsesjegere, og liker du denne vil du garantert elske vampyrspillet Bloodsuckers!

Det er noe forlokkende og spennende, men samtidig fryktinngytende når det gjelder spøkelser, og menneskene har bestandig hatt en dragning mot dette ubehagelige fenomenet. I Phantom Cash får vi muligheten til å kjenne på denne spenningen mens man spinner på hjulene og kanskje vinner seg noen kroner – alt akkompagnert av en typisk mollstemt og nærmest deprimerende musikk som er så typisk for temaet. I Phantom Cash får vi stifte bekjentskap med våre to, for anledningen, viktorianske kompanjonger og spøkelsesjegere som kommer i skikkelsene til Thurmingham og Carstairs. Disse vil hjelpe oss på flere måter – ikke minst med å vinne større gevinster!

Vi starter som vanlig med å se litt på hvilke spesifikasjoner vi finner på Phantom Cash, og vi kan da se at dette er en spilleautomat som har 5 hjul, 3 rader og 25 gevinstlinjer. Av funksjoner i Phantom Cash kan vi kose oss med to wilds, scatter og bonusfunksjonen Ghost Zap.

Symbolene av Thurmingham og Carstairs er begge wildsymboler, hvilket betyr at de kan inngå i kombinasjoner sammen med andre symboler og allikevel danne vinnende kombinasjoner. De fungerer med andre ord som jokere, og når disse blir en del av en vinnende kombinasjon dobles utbetalingen i forhold til det som står oppgitt i gevinsttabellen. Disse kan kun fungere som erstattere for vanlige symboler, og ikke for scattersymbolet, og Thurmingham og Carstairs vil kun vises på henholdsvis hjul 1 og 5.

Som nevnt ovenfor har Phantom Cash et scattersymbol og dette er illustrert av det store spøkelseshuset. At det er en scatter betyr at det ikke trenger å følge gevinstlinjer for å utbetale gevinst. I Phantom Cash har scattersymbolet den rollen at det utløser bonusfunksjonen Ghost Zap så fremst man får 3 eller flere symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene.

Når man kommer seg til bonusfunksjonen, som er en freespin-bonus, får man se et såkalt Ghost Meter som starter på 8. Hjulene spinner som vanlig, men med dobbel innsats. Man får utbetalt gevinster som normalt, men spøkelsesjegerene Thurmingham og Carstairs forsøker å fange alle spøkelsene som lander på deres rad, noe som fører til at du vinner en bonus som er det dobbelte av innsatsen. Hvis jegerne får et spøkelse på sin rad vil de ‘zappe’ dem og dermed utløse en bonusgevinst. Hvis begge spøkelsesjegerene kommer til syne på den samme raden vil hvert spøkelse som fanges gi en gevinst på innsatsen multiplisert med 4. For hvert spøkelse som fanges går Ghost Meteret ned, og hjulene vi fortsette å spinne helt til Ghost Meteret er på 0. Ghost Zap er en meget kul bonusfunksjon som kan gi skikkelig store utbetalinger! Funksjonen kan startes på nytt samtidig som den pågår.

Lansert
2012-10-09
Tilbakebetalingsprosent
96.41
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
25
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Fordeler
  • Musikk
  • Gratisrunder
Ulemper
  • Grafikk

Oppsummering

Phantom Cash er en god spilleautomat fra Microgaming, og spesielt drar bonusspillet automatens kvalitet kraftig opp. Har man tur her har man definitivt muligheten til å få en storgevinst!

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Del på