10.11.2019- Trude Sørensen BergeTrude Sørensen Berge

Mega King

Vurdering
8/10
Spillinformasjon
Hjul3
Gevinstlinjer5
FreespinsNei
JackpotNei
RTP92.5%
Utgitt2015
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

7/10

Bonuser

9/10

Spillopplevelse

8/10

7red kjører på med sine norske spilleautomater og enda en gang har de fått gjengen i Betsoft til å lage en slik klassiske slot. Her kan du prøve 7reds spilleautomat Mega King, og la deg forføre av alle de egenskapene som norske spillere setter slik pris på!

Mega King er en klassisk spilleautomat på alle tenkelige måter, og her har vi det meste av det vi forventer av en automat av denne typen. Basisspill, toppspill med supermeter og potensielt store utbetalinger. Mer skal ikke til for å glede en norsk automatspiller!

Klassisk oppsett

Mega King gir oss som sagt et klassisk oppsett og spillingen starter i basisspillet – altså det nederste settet med hjul. Her velger man både verdien på myntene man spiller med samt hvor mange linjer man vil ha aktive. Vi anbefaler naturligvis alle fem linjene, slik at man får full uttelling når man spiller over de 3 hjulene med sine 3 rader.

Når man vinner gevinster på disse hjulene vil de automatisk overføres til Supermeteret og toppspillet.

Toppspillet

I toppspillet havner man altså når man har vunnet en gevinst i basisspillet, og her spiller man med en innsats på enten 20, 40, 100 eller 200 mynter. Vinner du for eksempel 200 mynter i grunnspillet vil disse pengene overføres til Supermeteret og innsatsen din vil automatisk bli satt til den høyeste mulige. Hvis du vil spille med lavere innsats må du justere den ned før du begynner spinningen i toppspillet.

Gevinster du vinner i toppspillet går rett inn i Supermeteret, men ønsker du å cashe ut de pengene du har der er det bare å trykke på ‘Collect’. Pengene overføres da til din spillesaldo og du fortsetter spillet i grunnspillet.

Toppspillet består forøvrig av 3 hjul med 3 rader og 5 gevinstlinjer.

Store utbetalinger i toppspillet

Man kan si hva man vil om toppspillet i en slik automat, men etter vår mening er det absolutt der man vil være! Utbetalingene man kan få her holder høyt nivå, og spiller man med høy innsats her vil man kunne gjøre det svært skarpt! Med høy innsats mener vi 100 eller 200 kreditter, og det er da det virkelig begynner å svinge. Se opp for Kongesymbolet når du spiller med disse innsatsene, for med 100 mynter i innsats vil Kongesymbolet på hjul 2 utløse en mysteriegevinst på opptil 2000 kreditter.

Spiller du med 200 mynter i innsats vil et symbol av Kongen i en hvilken som helst posisjon på hjulene utløse mysteriegevinsten. Vær også oppmerksom på at du kan få flere Kongesymboler samtidig på hjulene, og da blir gjerne utbetalingene deretter!

Når du har vunnet over 5000 kreditter i toppspillet utbetales gevinsten automatisk, og man sendes ned til basisspillet igjen.

 

Lansert
2015-10-08
Tilbakebetalingsprosent
92.5
Volatillitet
Lav
Maks gevinst
Gratisspinn
Nei
Hjul
3
Gevinstilinjer
5
Innsats
Bonusfunksjoner

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins

Fordeler
  • Klassisk spilleautomat
  • Toppspill
Ulemper
  • Grafikk

Oppsummering

Mega King er en herlig spilleautomat som føyer seg pent inn i rekken av slike automater som 7red har så mange gode av. Vi kan her trekke frem eksempler som Jackpot Ultra og og klassikeren Super Joker! I toppspillet kan man vinne store penger og her fungerer altså kongen som en jokerwild hvis man spiller med de høyeste innsatsene aktivert! Prøv selv - den er utrolig morsom!

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins