bg
10.11.2019 - Trude Sørensen Berge

Magicious

Vurdering
7/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer10
FreespinsNei
JackpotNei
RTP96%
Utgitt2014
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

7/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

6/10

Litt magi i hverdagen er vel aldri feil, og det er akkurat dét vi får i automaten Magicious fra Thunderkick. Dette er en ålreit spilleautomat hvor stemningen hele tiden er god, og hvor vi har gode muligheter for å vinne flotte gevinster!

Magicious er en spilleautomat som har 5 hjul og 3 rader og vi kan vinne langs totalt ti linjer. Automaten har imidlertid en funksjon som lar oss vinne fra begge sider, og dermed kan man si at man har det dobbelte antallet gevinstlinjer. Magicious føyer seg inn i rekken av glitrende automater fra Thunderkick, selv om denne kanskje ikke når helt opp til sine søsken. Automatene til Thunderkick har nærmest fått kultstatus allerede og du finner resten av automatene på denne siden.

Joker gir gratis omspinn

I Magicious har man et utvidet wildsymbol/jokersymbol som kommer ut på hjul 2, 3 og 4, og dette symbolet erstatter alle andre symboler i spillet. Det vil derfor hjelpe oss med å fullføre kombinasjonene slik at de blir tellende og gir oss gevinst. I tillegg vil et slikt symbol også gi oss et gratis omspinn hvor det utvidede jokersymbolet beholder sin plass på hjulene. Man kan faktisk få opptil 3 gratis respinn ved hjelp av denne funksjonen. Ettersom symbolet beholder posisjonen sin øker naturligvis vinnermulighetene drastisk!

Lansert
2014-08-06
Tilbakebetalingsprosent
96
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Nei
Hjul
5
Gevinstlinjer
10
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Fordeler
  • Toveis gevinster
  • Omspinn med utvidede wilds
  • Masse farger
Ulemper
  • Mangler bonusspill

Oppsummering

Denne spilleautomaten har som sagt en spesiell funksjon som gir oss muligheten til å vinne fra begge sider av spillet. Det betyr kort og godt at vi aldri helt vet utfallet av et spinn før det siste hjulet har stoppet! Funksjonen sørger for at en vinnende kombinasjon kan starte på hjulet helt til høyre og gå mot venstre, i tillegg til standarden som gjelder fra venstre til høyre. Opplev en magisk stund med spilleautomaten Magicious og tryll frem de aller største gevinstene du kan få til!

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Del på