bg
10.12.2019 - Trude Sørensen Berge

Loaded

Vurdering
5/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer25
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.29%
Utgitt2005
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

4/10

Bonuser

5/10

Spillopplevelse

6/10

I Loaded får vi en spillautomat hvor rap/hip-hop kulturen har fått en sentral plass, og hvor luksus og bling-bling er en av hovedingrediensene. Pass på – store gevinster venter!

Loaded er en automat som har 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og automaten har funksjoner som wilds, scatter, free spins og en gamble-funksjon.

Innsatsmuligheter

Loaded gir spillerne sjansen til å spille med alt fra 1-20 mynter pr. gevinstlinje og med en verdi på myntene som varierer fra 0.01 til 0.50. Dette betyr at den høyeste innsatsen pr. runde blir på 250 kreditter.

Wild

Triple 7-symbolet (mann i hvit dress med Triple 7-smykke) er wild, og det betyr at det er et symbol som kan være en del av alle kombinasjoner som består av andre ordinære symboler. Wildsymbolet fungerer derfor som en joker ettersom det kan ta egenskapene til alle de andre symbolene. Wildsymbolet kan ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med scattersymboler.

Scatter

Symbolet av hånden som holder en mikrofon er scatter, og det betyr at det utbetaler gevinst uansett hvor det måtte havne på hjulene – det trenger altså ikke å opptre langs gevinstlinjer. 2 eller flere slike symboler gir utbetaling, mens 3 eller flere i tillegg gir free spins-pakker man kan velge mellom.

Gratisrunde-pakker i Loaded

12 free spins med en gevinstmultiplikator på 4x.
16 free spins med en gevinstmultiplikator på 3x.
24 free spins med en gevinstmultiplikator på 2x.

Scatterutbetalinger

2 scattere utbetaler en gevinst tilsvarende det dobbelte av innsatsen.
3 scattere utbetaler en gevinst tilsvarende innsatsen multiplisert med 3 og 12-24 free spins.
4 scattere utbetaler en gevinst tilsvarende innsatsen multiplisert med 3 og 12-24 free spins.
5 scattere utbetaler en gevinst tilsvarende innsatsen multiplisert med 3 og 12-24 free spins.

Gamble-funksjon

Hver gang man vinner en gevinst i Loaded har man muligheten til å gamble med denne. Man klikker da på Gamble-knappen og blir tatt med til et nytt skjermbilde. Her skal man gjette på hvilken farge det er på spillekortet som ligger med bildesiden ned (rødt eller svart) for å doble gevinsten, eller hvilken type kort (ruter, kløver, spar eller hjerter) for å gå multiplisere gevinsten med 4.

Lansert
2005-11-04
Tilbakebetalingsprosent
96.29
Volatillitet
Lav
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
25
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

Opptil 10 000 NOK + 100 freespins

Fordeler
  • Morsomt tema
  • Gratisrunder med multiplikatorer
Ulemper
  • Grafikken
  • Ikke bonusspill

Oppsummering

Loaded er så definitivt en frisk spilleautomat som begjærlig omfavner den store hip-hop/rap-kulturen, og som kan gi oss spillere sjansen til å vinne store utbetalinger. Automaten har de fleste vanlige funksjonene, men mangler et lite bonusspill. Muligheten til å velge free spins-pakker er veldig bra!

Opptil 10 000 NOK + 100 freespins

Del på