header
Trude Sørensen Berge
10.12.2019

Lights

Vurdering
5/10
LeverandørNetEnt
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer9
 • FreespinsJa
 • JackpotNei
 • RTP96.1%
 • Utgitt2014

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

4/10

Bonuser

6/10

Spillopplevelse

5/10

Lights er en østen-inspirert spilleautomat fra Net Entertainment, som gir oss enkel men effektiv underholdning. Spilleautomaten kan gi en maksimal utbetaling på opptil 90.000 mynter hvis vi har hellet med oss.

Lights er en 5-hjuls video spilleautomat som har 3 rader og kun 9 gevinstlinjer. Grunnen til at antallet gevinstlinjer er så få er sannsynligvis på grunn av de omfattende wildfunksjonene som finnes i dette spillet. Rent feel-messig er Lights en Zen-aktig spilleautomat som er plassert i et asiatisk landskap ved solnedgang, og dette gir sansene våre en illusjon av flyt og ubesvær i spillopplevelsen.

For hvert eneste spinn så letter ildfluer og sprer flytende wilds over eksisterende symboler, og denne funksjonen tas også med inn i bonus-spillet. Prøv spilleautomaten helt gratis her hos oss, og har du lyst til å prøve Lights for ekte penger – så har vi en rekke gode bonustilbud og velkomstkampanjer til nye kunder her på denne siden.

Bruk Lights til å finne lyset, la lanternene vise vei til megagevinstene!

 

Spennende funksjon med vilkårlige wilds

Wildfunksjonen er den som virkelig sørger for at vi kan vinne store gevinster i Lights, og disse symbolene fungerer som jokere. For hvert spinn vil altså flere svermer med ildfluer sikte seg inn på flere symboler på hjulene, og gjøre dem om til jokere for å øke vinnermulighetene våre.

Wildsymbolet vil derfor erstatte alle ordinære symboler i spillet slik at man kan få lengre kombinasjoner, eller ved at symbolet hjelper til med å fullføre kombinasjonene slik at vi vinner. For hvert spinn vil man få mellom 2 og 4 jokere på hjulene. Hvis du elsker jokere så kan du sjekke ut Mega Joker.

Scattersymbol og freespins

Spilleautomaten tilbyr oss også muligheten til å vinne freespins, og dette foregår på vanlig måte ved at man får tre eller flere scattersymboler på hjulene. Scattere er symboler som ikke trenger å følge gevinstlinjene, men som gir gevinst uavhengig av posisjon på spillbrettet. Scattersymbolet i Lights er et distinktivt østen-inspirert «ying-yang» symbol.

3, 4 og 5 scattersymboler gir henholdsvis 10, 15 og 20 free spins.

Wildfunksjonen dras med inn i gratisrundene, men den er nå utvidet i sammenlikning med grunnspillet. For hvert spinn vil man i gratisrundene kunne få alt fra 3 til 6 wilds på hjulene, og er man så heldig å få seks slike symboler er det unødvendig å påpeke at man kan få meget store utbetalinger.

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins
Fordeler
 • Mange vilkårlige wilds
 • Freespins med gode gevinstmuligheter
 • Zen stemning
 • Kult tema
Ulemper
 • Vi skulle likt å sett flere bonusfunksjoner
 • Kan bli litt kjedelig i lengden
100% opptil 2 500 kr
200 freespins
Net Entertainment skuffer som regel ikke når de slipper spilleautomater, og Lights er inget unntak. Morsomme funksjoner, gratisrunder med enormt potensiale, vilkårlige wildsymboler og en toppgevinst på hele 90.000 mynter. Leter du etter flere klassikere fra NetEnt, så kan vi anbefale spilleautomatene Neon Staxx og Twin Spin. Kremglatt spillmotor, chilled out zen-vibe og et nydelig lydspor - vi liker Lights-verdenen! Med det sagt så skulle vi gjerne likt å sett enda flere tilfeldige funksjoner, og det finnes heller ikke noe bonus-spill. Spillet kan dermed bli litt kjedelig i lengden, men det er definitivt en enkel og god spilleautomat, som vi tror mange kommer til å like. Tenk "Snikende tiger, skjult drage" eller andre østen-inspirerte filmer du måtte ha sett, så har du feelen på Lights i ett nøtteskall. Klarer man å dra freespinsa, og flette sammen noen gode kombinasjoner ved hjelp av vilkårlig wilds-funksjonen - så kan man virkelig håve inn store gevinster på denne spilleautomaten! Du kan prøve denne spilleautomaten helt gratis her hos oss, og hvis du har lyst til å hente megagevinstene på Lights med ekte penger - så kan vi anbefale Guts Casino. Nye kunder kan få opptil 100% i bonus på sitt første innskudd opptil 2500 kroner, og med på kjøpet får du 200 eksklusive gratisspinn uten omsetningskrav. De kjører også en rekke bonustilbud og kampanjer for sine kunder, blant annet får du freespins på de fleste nye spilleautomatene på siden. Why Wait? spør Guts oss – og vi ser ingen grunn til å vente. Kjør!

Andre automater du kanskje liker

Del på