header
03.08.2021

King Kong Cash

Vurdering
8/10
LeverandørBlueprint
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer20
 • FreespinsJa
 • JackpotJa
 • RTP95.79%
 • Utgitt2016

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

King Kong Cash tar deg med på et spektakulært jungeleventyr stappfull av bonusfunksjoner, bonusspill og freespins!

På 5 hjul og 20 gevinstlinjer kan den herlige gorillaen skyte eksploderende bananer på hjulene eller kaste gyldne tønner inn i spillet for å hjelpe deg å vinne.

Dette er bare noen av overraskelsene som venter i denne spinnville spilleautomaten så her er det bare å kaste seg inn i et ellevilt eventyr hvor gevinstene forhåpentligvis ruller inn.

Design, symboler og tema

King Kong ble først kjent da han raserte byen i den berømte monsterfilmen fra 1933. Denne ikoniske kjempegorillaen har senere dukket opp i en rekke filmer, tegneserier og spill og er i dag en velkjent karakter for folk flest på like linje med Frankensteins monster og Godzilla. I spilleautomaten King Kong Cash er gorillaen tilbake i jungelen sammen med vennene sine der han hører hjemme.

På hjulene vil du møte King Kong selv i tillegg til noen interessante karakterer som et sigarrøykende neshorn, en krokodille med t-skjorte, en tiger med briller og pipe, og en piratlignende papegøye. Blant symbolene med lavest verdi finner vi standard spillkortverdier som A, K, Q og J.

Du vil også finne King Kong sovende i en stol ved siden av hjulene. Han kan når som helst våkne til liv for å hjelpe deg å vinne. Spilleautomaten har et lekent design og ser ut som det kunne vært hentet ut fra en animasjonsfilm. Kjempegorillaen minner lite om et monster i denne fremstillingen, her er det bare en gøyal karakter som viser vei til gevinstene.

Alt i alt er designet utformet i sterke klare farger, og personifiseringene av de ulike dyrene bringer liv til spillet og gjør det hele mer morsomt.

Innsatser, gevinster og linjer

King Kong Cash har 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer, noe som er et spilloppsett de fleste spillere vil være godt kjent med. Gevinstlinjene er faste og du spiller derfor alltid med 20 aktive linjer. Du kan satse mellom £0.20 til £200 per spinn noe som gjør at det er et spill som passer de fleste spillere.

Spillets RTP ligger på 95.79% noe som er litt lavere enn mange andre spilleautomater på markedet, som gjerne har en RTP på godt over 96%. RTP-en er av naturlige grunner gjerne litt lavere i spilleautomater med høy toppgevinst, noe som også er tilfelle for King Kong Cash. Her kan du nemlig vinne 1000 x innsatsen.

King Kong med en rekke tilfeldige funksjoner

Dersom King Kong våkner fra luren sin i løpet av spillet vil han prøve å hjelpe deg å vinne. Da hopper han opp fra tronen sin og aktiverer en av følgende funksjoner:

Banana Cannon Wilds: Mens hjulene spinner vil Kong hoppe opp fra tronen med en banankanon og fyre av en banan mot hjulene, som deretter eksploderer og gjør symboler om til wilds. Ved gevinst kan Kong hoppe på bakken og skape et jordskjelv som gjør at hjulene re-spinnes mens wild-symbolene holder sin posisjon på hjulene.

Golden Barrel Super Spin: Mens hjulene snurrer, vil Kong våkne opp og kaste en gyllen tønne i midten av hjulene. Dette forårsaker en eksplosjon på toppen av hjulene som gjør at flere gylne tønner blir lagt til hjulene. Når hjulene stopper vil alle tønnene eksplodere og avsløre like symboler.

King Kong Spin Streak: Etter enhver gevinst, kan King Kong hoppe opp fra tronen sin og begynne å slå hjulene med en treslegge. Dette vil forårsake et re-spinn hvor de symbolene som var del av den vinnende kombinasjonen holdes i posisjon. Du får med andre ord sjansen til å forbedre gevinsten din. Dette fortsetter helt til du ikke får flere av samme symbol på hjulene.

Bonus Boost: Denne funksjonen ligner på Golden Barrel Super Spin, men i stedet for å legge tønner på hjulene vil eksplosjonen sørge for at det blir lagt til ekstra bonussymboler på hjulene. Dette øker sjansene for å trigge bonusrunden betraktelig på dette spinnet.

Fem forskjellige lukrative bonus runder!

Dersom du får 3 eller flere bonussymboler (King Kong) hvor som helst på hjulene begynner ting virkelig å bli interessant. King Kong hopper opp fra stolen sin og slår hjulene med en slegge som aktiverer et bonushjul.

Hjulet rullerer og stopper på en bonus. Du får så valget om å beholde bonusen du fikk eller gamble i håp om å treffe en bedre bonus. Merk at du da kan ende opp med å ikke få spille noen bonusrunde, men du vil uansett bli tildelt en pengepremie i form av en mysteriegevinst. Dette er bonusrundene i spillet:

Barrel Blast Bonus – Her vil du komme til en skjerm full av tønner som du skal velge for å avsløre symboler. Alle symbolene er knyttet til ulike goder som pengepremier, oppgradering (gjør at multiplikatorverdien tilhørende de ulike symbolene øker), eller muligheten for å trigge Big Money Bonus som innehar de største premiene i spillet. Når du har matchet tre like symboler vil du få tildelt tilhørende gevinst før runden avsluttes.

King Kong Trail Bonus – Her blir du tatt med til en ny skjerm som ligner et retro plattformspill i Donkey Kong-stil. Velg tønner for å avsløre multiplikatorverdier og avansere oppover på bonusstien. Dersom du får det gylne ape-symbolet vil du aktivere Big Money Bonus. Får du en bombe avsluttes runden og du blir tatt tilbake til hovedspillet.

Empire Free Spins – Dette er en freespin-runde. Her blir du tatt med til et nytt sett med hjul som er plassert på Empire State Building. Målet her er å samle gylne apesymboler. Når du har samlet nok aper avanserer du til neste nivå hvor hjulene vil flyttes høyere opp på bygningen. Hvert nivå inneholder større og bedre premier.

Golden Kong Free Spins – Denne freespin-runden spilles på et nytt sett med 5 hjul og 40 gevinstlinjer. Her er målet å samle wild-symboler. Når freespin-rundene avsluttes vil du tildeles «Wild Super Spins» hvor alle wild-symbolene du samlet vil være i spill. Etter hvert superspinn, vil du få muligheten til å velge en tønne. Får du et gyllent esel vil du få spinne igjen. Får du en bombe avsluttes funksjonen.

King Kong Cash Big Money Bonus – Dersom du aktiverer Big Money Bonus vil du bli tatt med til en skjerm hvor Kong står i midten av skjermen omringet av tønner og bananer. Tønnene begynner å spinne og stopper på en tilfeldig multiplikator. Du vil så bli bedt om å velge en banan som vil avsløre en gyllen ape (som gjør at tønnene spinnes om igjen) eller en bombe (som avslutter runden). Her kan du vinne spillets toppremie som er 1000 x innsatsen din.

Wild-erstatter: Tønnen merket «WILD» er wild-symbolet i hovedspillet. Dette symbolet erstatter alle andre symboler bortsett fra bonussymbolene for å hjelpe deg å vinne.

Sjekk også ut Diamond Vortex!

20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr + 300 cash freespins!
Fordeler
 • Mange bonus/freespins runder
 • 5 tilfeldige bonus funksjoner
 • Morsomt tema
 • Lekent design
Ulemper
 • Litt lav RTP
20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr
300 cash freespins!
King Kong Cash er en veldig morsom og underholdende spilleautomat. Her finnes en stor mengde bonusspill og freespins som gjør at spillautomaten er veldig spennende spinn etter spinn. I tillegg har hovedspillet 5 tilfeldige funksjoner som inntrer relativt ofte mens man spiller og sørger for at man ikke får anledning til å kjede seg. Når det kommer til funksjoner og underholdning mangler ikke denne spilleautomaten noe, og vi vil absolutt anbefale deg å sjekke ut King Kong Cash nærmere. Har du lyst å kaste deg ut i dette herlige jungeleventyret for sjansen til å vinne 1000x innsatsen din? Du kan for eksempel teste spillautomaten hos Videoslots hvor alle nye spillere kan gjøre krav på en 100% bonus opptil 2000 kr + 11 omsetningsfrie freespins.

Are Eirik Nilsen

Les mer