bg
10.22.2019 - Trude Sørensen Berge

Jungle Games

Vurdering
5/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer20
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.6%
Utgitt2010
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

6/10

Bonuser

4/10

Spillopplevelse

5/10

I Jungle Games jakter man på gevinster blant savannens ville dyr – og det hele blir akkompagnert av et autentisk lydbilde – det er nesten som å være i Afrika! Lytt til sirissen mens bonusene og free spins hagler inn. Automaten er levert av den svenske spillprodusenten NetEnt.

Spilleautomaten Jungle Games har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, i tillegg til funksjoner som wilderstattere, scattere, free spins og Pick Win.

Innsatser

Man kan velge innsatsnivå fra 1-4 hvor nivå 4 gir høyest innsats, i tillegg til at man kan velge myntverdi. Myntverdien i Jungle Games går fra 0.02 til 0.50. Hvis man setter alle kluter til når man velger innsats betyr det at den høyeste innsatsen pr spinn i Jungle Games er €40.

Wilderstatter

Wilderstatteren i Jungle Games er symbolet som viser den store pokalen og som er merket ‘Wild’. At det er en wilderstatter betyr egentlig bare at det er et symbol som kan gå inn i en hvilken som helst kombinasjon sammen med andre symboler, og fortsatt gi gevinst. Symbolet fungerer imidlertid ikke som en erstatter for scattersymbolet. At det fungerer som en erstatter for alle de ordinære symbolene betyr også at det samme symbolet kan være en del av flere vinnende kombinasjoner samtidig. Gevinster som er vunnet hvor wildsymbolet er en del av vinnerkombinasjonen dobles.

Scatter

Scatteren i Jungle Games er symbolet som viser en medalje, og to eller flere slike symboler gir gevinst. Scattersymbolet behøver ikke å være en del av en aktiv gevinstlinje for å gi gevinst, men kan like godt være spredt (scattered) utover hjulene. Får man to scattersymboler gir det en gevinst som er det dobbelte av innsatsen. Tre, fire og fem slike symboler gir en gevinst som er henholdsvis 5, 20 og 400 ganger innsatsen!

Pick Win funksjonen

Denne funksjonen henger sammen med antallet scattersymboler man får. Får man 3 eller flere scattersymboler trer Pick Win funksjonen inn og her møter vi krokodillen Jeff. Jeff vil gi deg et valg mellom en myntgevinst eller et visst antall free spins. Det skal nevnes at man i free spin-modus kan få en gevinstmultiplikator på opptil 5x.

Lansert
2010-07-01
Tilbakebetalingsprosent
96.6
Volatillitet
Lav
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
20
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Fordeler
  • Wilds
  • Gratisrunder
  • Pick and Win
Ulemper
  • Noe utdatert

Oppsummering

Jungle Games er en video spilleautomat som er lett å spille og enkel å forstå. Den har de grunnleggende funksjonene vi er ute etter, samt at det er mulig å vinne store gevinster hvis man har hellet med seg. Safari-atmosfæren er komplett og dyrelyder og jungeltrommer gjør at spilleopplevelsen blir underholdene og morsom. Prøv Jungle Games gratis her på NorskeSpilleautomater.com, og når du vil ha litt action med ekte penger kan du besøke en av våre mange samarbeidspartnere! Glad i jungelen? Prøv også Gonzo`s Quest!

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Del på