header

Jackpot Ultra

Vurdering
8/10
LeverandørBetsoft
Spillinformasjon
 • Hjul3
 • Gevinstlinjer5
 • FreespinsNei
 • JackpotJa
 • RTP93.1%
 • Utgitt2014

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

10/10

Dessverre har Betsoft lagt ned flere av våre favoritt jokerautomater. Sjekk heller ut andre automater fra Betsoft som Blood Eternal. Ønsker du å spille på en klassisk jokerautomat kan vi anbefale Jackpot 6000, Jester Spins og Joker 10000 Deluxe. Spill helt gratis på våre sider! 

Jackpot Ultra er en suveren klassisk spilleautomat som vil passe som hånd i hanske for norske automatspillere! Her får vi alt det vi begjærer i en spilleautomat, og det er ikke så rent lite!

Klassiske spilleautomater er som sagt god mat for norske spillere og når vi får en godbit som dette som gir oss grunnspill med kvitt eller dobbelt, samt toppspill med Supermeter, nudges og en progressiv jackpott har man jaggu ikke mye å klage på.

Underholdningen her foregår altså som sagt på to forskjellige sett med hjul, i hovedspillet og toppspillet, og hver av disse settene har 3 hjul med 3 rader og 5 gevinstlinjer – akkurat som en klassisk automat skal ha.

Man kan etter en gevinst i hovedspillet velge å forsøke å doble den ved å spille kvitt eller dobbelt. Klikk på enten 1-tallet eller stjernen og kryss fingerene for at lyset stopper på riktig plass.

Klikker du på Spin-knappen kjøres pengene direkte opp i Supermeteret og toppspillet vil starte momentant – med høyeste mulige innsats. Husk derfor at du må se på hvilken innsats du ønsker å spille med før du klikker på Spin og overfører pengene – innsatsen justeres med Bet-knappen. I toppspillet spiller man med innsatsene 20, 40 eller 60 mynter – alt etter om man spiller med 1, 2 eller 3 nudges aktivert.

Vi skal være 100% ærlig med deg – det er i toppspillet moroa foregår, for her er det nudges og jackpot å spille for, og det er jo unektelig morsomt! Som sagt så overfører vi pengene fra grunnspillet til toppspillet og Supermeteret ved å klikke på Spin etter en gevinst i grunnspillet. Vi nevnte også at vi spiller med alt fra 1 til 3 nudges i toppspillet og det innebærer at hjulene kan rotere et eller flere trinn opp og ned for å lage en vinnende kombinasjon. Spiller du for eksempel med 3 nudges aktiv kan ett eller flere hjul rotere tilsammen tre ‘knepp’ for å forsøke å skape en kombinasjon som gir deg utbetaling.

Selv om et spinn i utgangspunkter er resultatløst kan nudges hjelpe deg til å allikevel cashe inn en gevinst.

Som vi også nevnte så er det mulig å vinne en progressiv jackpot i denne automaten, og det gjør man ved å få 3 jokersymboler på en aktiv gevinstlinje i toppspillet.

Alt i alt er dette en suveren klassisk spilleautomat som har alle de klassiske fruktsymbolene og de andre velkjente symbolene på hjulene, og dette blir nesten som en bitteliten tidsreise! Automaten har med disse funksjonene, og spesielt nudges, store muligheter til å bli populær Norge. Andre automater som har liknende funksjoner er lekre Mega Jackpot og den klassiske Super Nudge 6000!

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins
Fordeler
 • Strålende klassisk automat
 • Jackpot Supermeter
 • Nudges
 • Flott design
Ulemper
 • Ingen
100% opptil 2 500 kr
200 freespins
Automaten har med disse funksjonene, og spesielt nudges, store muligheter til å bli populær Norge. Andre automater som har liknende funksjoner er lekre Mega Jackpot og den klassiske Super Nudge 6000!

Trude Sørensen Berge

Les mer