bg
10.13.2019 - Trude Sørensen Berge

Hot Ink

Vurdering
7/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer1024
FreespinsJa
JackpotJa
RTP96.49%
Utgitt2011
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

7/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

7/10

I spilleautomaten Hot Ink får vi en frydefull blanding av tatoveringer og penger! Nyt denne herlige automaten og dens klassiske kroppskunst, drivende musikk, lekre damer og potensielt store gevinster!

Spilleautomaten Hot Ink består av 5 hjul og har funksjonen 1024 Ways to Win, noe som innebærer at automaten ikke har de tradisjonelle gevinstlinjene. Av andre funksjoner er Hot Ink i besittelse av wildsymbol, scattersymbol, free spins, respins og bonusfunksjonen Tattoo Bonus.

Innsatsmuligheter

Hot Ink gir oss spillere sjansen til å spille med 1-10 mynter pr. spinn og med en verdi på myntene som strekker seg fra 0.01 til 1.00, noe som betyr at maksimal innsats pr. spinn blir på 500 kreditter.

1024 Ways to Win

1024 Ways to Win er som nevnt en funksjon som erstatter gevinstlinjer, og dette betyr at man får vinnende kombinasjoner når man får like symboler på tilstøtende hjul. Alle kombinasjoner må starte på hjulet lengst til venstre og gå mot høyre. Symbolene følger altså ikke bestemte gevinstlinjer, og det er derfor man får så mange som 1024 vinnermuligheter!

Wild

Hot Ink-symbolet fungerer som wild, og er derfor et symbol som kan inngå i symbolkombinasjoner sammen med alle andre symboler. Wildsymbolet kan ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med scattersymbolet.

Scatter

Spilleautomaten Hot Ink har to forskjellige scattersymboler, og dette er symboler som gir gevinst uansett hvor de havner på hjulene. Scattersymbolet i basismodus er Tattoo Bonus-kupongen, mens Koi-fiskene er scatter i gratisrundene.

Scatter 1: Tattoo Bonus og bonusspill

I basisspillet er det Tatto Bonus-kupongen som fungerer som scatter, og hvis man får 3 eller flere av dette symbolet i en hvilken som helst posisjon på hjulene starter bonusspillet. I bonusspillet skal man åpne forskjellige tatoverings-album for å se hvilke gevinster man vinner. Hvis tatoveringene danner et komplett sett vinner man 10 free spins, og i bonusspillet kan man vinne opptil 22.500 mynter.

Scatterutbetalinger

2 Tattoo Bonus-scatter utbetaler i tillegg til bonusspill en gevinst tilsvarende det dobbelte av innsatsen.
3 Tattoo Bonus-scattere utbetaler i tillegg til bonusspill en gevinst tilsvarende innsatsen multiplisert med 10.
4 Tattoo Bonus-scattere utbetaler i tillegg til bonusspill en gevinst tilsvarende innsatsen multiplisert med 100.

Gratisrunde-scatter

Som sagt er Koifisk-symbolet scatter i gratisrundene, og hvis man får 3 eller flere av disse vinner man 20 gratisrunder. De øvrige scatterutbetalingene gjelder også for Koi-scatteren.

Hot Ink Respins

Respins-funksjonen i Hot Ink er en funksjon som gjør at man etter endt spinn kan velge å spinne et utvalgt hjul på nytt for å forsøke å vinne gevinst. Mangler man f.eks. et symbol for å danne en vinnende kombinasjon kan man spinne et hjul på nytt for å forsøke å fullføre denne kombinasjonen. Et respin koster selvsagt penger og hvor mye det koster er avhengig av gevinstmulighetene et respin gir.

Mixed Pay

Funksjonen Mixed Pay sørger for at to forskjellige symboler (av damene Angel og Luci) danner en vinnende kombinasjon. Denne symbolkomboen må starte på hjulet lengst til venstre og gå mot høyre.

Lansert
2011-04-01
Tilbakebetalingsprosent
96.49
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
1024
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

Opptil 10 000 NOK + 100 freespins

Fordeler
  • Gratisrunder
  • Mixed Pay
  • Gode lydeffekter
  • Bonusspill
Ulemper
  • Småting

Oppsummering

Spilleautomaten Hot Ink er kort og godt en veldig bra spilleautomat! Gode lydeffekter, klassisk tatoveringskunst og muligheten til å vinne store gevinster gjør at Hot Ink er en automat som ikke står tilbake for noen andre! Du finner Betsofts andre automater her.

Opptil 10 000 NOK + 100 freespins

Del på