header

Hitman

Vurdering
8/10
LeverandørMicrogaming
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer20
  • FreespinsJa
  • JackpotNei
  • RTP95.84%
  • Utgitt2007

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

10/10

Spillopplevelse

8/10

Har kan du teste ut spilleautomaten Hitman helt gratis. Hitman er en kvalitetsmaskin utviklet av Microgaming og her på siden kan du spille den så mye du vil uten at det koster noe som helst.

Spilleautomaten Hitman er basert på filmen og de populære dataspillene og igjen skal du agere som Agent47 og ta på deg forskjellige oppdrag. Forskjellen er at i automaten så er det ekte penger som står på spill og er du heldig er dette en spilleautomat som kan være virkelig generøs. I bonusspillet kan du vinne opp til 270.000 mynter hvis du klarer å fullføre oppdraget ditt med presisjon.

For å komme til bonusspillet er du avhengig av å få et bonussymbol på hjul nummer 3,4 og 5, altså de tre siste gevinsthjulene. Når du gjør det blir du sendt til ICA HQ – International Contract Agency Headquarters hvor du skal velge et oppdrag blant fem mulige mål. Hvert mål har en variabel verdi og bonusen du sitter igjen med vil variere med hvor godt du utfører oppdraget ditt.

De fem skurkene du skal velge mellom er Joseph Clarence, Skip Muldoon, Sheik Al-Khalifa, Mark Purayha II og Daniel Morris som alle er rimelig lovløse borgere. Og som du sikkert allerede har skjønt, du skal ta en av disse kriminelle personene av dage. Vi snakker her om terrorister, barnemordere og narkotikahandlere og jo slemmere skurken er dess høyere er den potensielle inntjeningen ved å drepe han.

Foruten om bonusspillet er Hitman også utrustet med mulighet for å vinne gratisrunder. 18 freespins vinner du når du får tre av parental advisory symbolene på hjulene. Som du sikkert har sett i andre spilleautomater så starter hjulene å spinne og i Hitman får du altså 18 runder med potensielle gevinster. Alle freespin gevinster har en x2 multiplier, gevinstene er altså dobbelt så store som vanlig.

20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr + 300 cash freespins!
Fordeler
  • Bonusspill
  • Grafikk
  • Grafikk
Ulemper
  • Ingen
20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr
300 cash freespins!
Har du allerede blitt en Hitman fan skal du få et par lenker med informasjon om filmen og spillene. Hitman filmen som ble lansert i 2007 hadde Timothy Olyphant i hovedrollen som Agent 47 og det viskes i dørene om en oppfølger i 2011. Les mer om filmen på Internet Movie Database. Spillene har også blitt populære og er tilgjengelig på en rekke plattformer. Hos utvikleren Eidos kan du få mer informasjon: Eidos Interactive. Likte du Hitman automaten har vi en anbefaling til en annen Microgaming automat som er i samme kaliber. Den kan selvfølgelig også spilles gratis her på siden og vi snakker da om Tomb Raider - Secret of the Sword som er den andre i spilleautomatserien med Lara Croft som hovedfigur.

Andre automater du kanskje liker

Trude Sørensen Berge

Les mer