bg
10.14.2019 - Ida Moen Olsen

Golden Colts

Vurdering
7/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer40
FreespinsJa
JackpotJa
RTP96.55%
Utgitt2018
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

7/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

Play’n GO opplevde stor suksess med automaten Gunslinger i 2008, og i 2018 fulgte de opp med den etterlengtede oppfølgeren Gunslinger Reloaded. Det var nok en herlig automat som vi hos Norske spilleautomater satte stor pris på. Gunslinger Reloaded var dog ikke den eneste automaten med western-tema fra Play’n GO i 2018. De ga oss også Golden Colts, en automat med 40 gevinstlinjer, medium volatilitet, RTP på 96% og en toppgevinst på 250,000 mynter på et enkelt spinn.

Golden Colts fikk naturlig nok ikke helt den oppmerksomhet den fortjente da den ble lansert, ettersom alle satte og ventet på Gunslinger Reloaded, men er du fan av Gunslinger-automatene eller bare generelt liker automater med western-tema, er det all grunn til å lese videre for Golden Colts har mange likhetstrekk med Gunslinger-automatene, men med et mer dystert ytre.

Play’n GO er en spillutvikler de aller fleste som spiller på nett har et forhold til. Det svenske studioet har holdt det gående siden 1997 og har gjennom årene utviklet over 130 spill og automater av for det meste topp kvalitet. Play’n GO har aldri vært redd for å skille seg ut og i det ene øyeblikket lanserer de fenomenale automater som Gunslinger, Raging Rex, Sweet Alchemy og Viking Runecraft, før de gjør helomvending og gir oss kalkuner som Mystery Joker 6000 og Queen’s Day Tilt. Man vet aldri med sikkerhet hva man får fra Play’n GO og det er en av grunnene til at vi elsker dem.

Det er en ny sheriff i byen

Som de aller fleste automatene fra denne kanten, gir også Golden Colts deg det beste av grafikk, flotte animasjoner og ikke minst hele syv ulike bonusspill som sørger for at det er fullpakket med action fra første spinn. Grafikken er som sagt meget god, men det hele er litt rotete hva gjelder tema og symboler. Hjulene er satt på en bakgrunn av en bygate som minner mye om 1950-tallet med tanke på byggestil og gatelys, mens symbolene i langt større grad minner om det ville vesten 100 år tidligere.

I tillegg har automaten et symbol som heter Poker Player, som også skiller seg fra de andre symbolene ved at han er kledd langt mer moderne enn alle de andre karakterene. Nå vet vi at dette kan oppfattes som flisespikkeri, men det er små tullefeil som dette som gjør at historien Play’n GO forsøker å selge ikke fungerer så godt som den burde. Det virker til tider som om de har tatt ulike konsepter og symboler de har hatt liggende på kontoret og bare slengt det sammen. Bedre blir det heller ikke med et lydspor av jazz, som igjen ikke har noe som helst med temaet forøvrig å gjøre.

Ser man bort fra at det ikke er alt som stemmer overens, og det er det nok mange som gjør, sitter man dog fortsatt igjen med en automat som tilbyr en god spillopplevelse med en rekke kule funksjoner som gjør at man ikke kan unngå å kose seg, uansett om man foretrekker å spille på nettbrett, mobil eller PC.

Symboler og spesialsymboler

Hovedpersonene på Golden Colts er The Ace High Gang, som består av The Poker Player, Law of the the wild, Mr Gunslinger og frøken Furies. De fire utgjør symbolene med medium verdi og betaler ut fra 250 til 750 mynter om du lander fem like symboler på en av de 40 gevinstlinjene. Automatens minst verdifulle symboler er 9, 10, J, Q, K og A som alle belønner deg med 100 til 225 mynter ved fem like symboler.

Automatens mest verdifulle symbol er den gyldne hodeskallen av en okse, som også innehar rollen som automatens wildsymbol. Lander du tre wilds på samme spinn er symbolet verdt 100 mynter, mens fire symboler er verdt 375 mynter, og skulle du lande fem wilds på samme spinn er symbolet verdt 1,250 mynter, i tillegg til alle andre gevinster et slikt spinn vil sikre deg. Golden Colts har også en scatter i form av en dødningeskalle i sølv som skjuler bonusspillene.

Du kan oppnå en maksimal gevinst på 250,000 mynter og selv om du ikke kan endre antall linjer du spiller på, kan du enkelt endre innsats fra så lite som 0,20 mynter og helt opp til 100 mynter om du ønsker å vinne stort.

Seksløper med syv kuler

Når det dukker opp tre scattersymboler på hjulene blir det virkelig action på Golden Colts. Det starter med at du spinner tønnen på en Colt 45. Revolver, som for anledningen holder syv kuler og ikke bare seks, slik alle revolvere gjør. Hver kule skjuler et bonusspill og Play’n GO viser virkelig klasse med grafikk og animasjoner på dette punktet. De syv bonusspillene du kan ende opp med er:

Ace-high Gang: Tre gratisspinn med megasymboler på 4×4 på hjul to eller fem.

Wild Bull: Tre gratisspinn med stacked wilds på to tilfeldige hjul. Wilds flytter seg mellom hvert spinn for å øke dine vinnersjanser.

Law of the Wild: Et gratisspinn hvor Law of the Wild-symbolet er stacked på hjul to og fire. Du vinner et re-spin hver gang det dukker opp nye Law of the Wild-symboler slik at de dekker hele hjul to, tre og fire, eller symbolet danner en 3×3 blokk. Under re-spin er alle Law of the Wild-symbolene sticky.

Gunslingers: Et gratisspinn med en multiplikator på mellom ganger fem og ganger 30.

Poker Play: Et gratisspinn med et stort 2×2 sticky wildsymbol av Poker Player. For hvert spinn hvor et nytt Poker Player-symbol dukker opp, vinner du et re-spin.

Furies: Et gratisspinn med et stort 2×2 sticky wildsymbol av frøken Furies. Et eller flere re-spins kan bli delt ut fram til du er sikret en god gevinst.

Most Wanted: 20 “most wanted”-plakater dukker opp på skjermen og du må velge de du tror skjuler de største gevinstene. Posterne skjuler enten en ren pengegevinst, eller en av de nevnte bonusrundene. Du kan plukke plakater helt til du plukker en plakat med et X, eller et bilde av Ace High Gang, på.

Lansert
2018-08-08
Tilbakebetalingsprosent
96.55
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
40
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

100% opptil 1000 kr + 100 freespins

Fordeler
  • 7 bonusspill
  • Flott grafikk
  • Uendelig med re-spins
Ulemper
  • Rotete design

Oppsummering

Golden Colts er en herlig automat som kunne vært så mye, mye bedre om Play’n GO bare hadde lagt litt mer flid i sitt arbeid. Grafisk sett er det meget bra og vi elsker at automaten har hele syv bonusspill, men vi kommer ikke helt over det dårlige lydbildet, og symboler og bakgrunn som bare ikke henger sammen. Dette er dog en automat som kan by på mange timer med spill og moro om du klarer å se bort fra alle feilene i temaet. Golden Colt kom først ut eksklusivt til Mr Green Casino. Hvorfor ikke teste den ut hos Mr Green? Har du ikke konto der fra før av, tar den vennlige kjempen deg imot med en velkomstpakke på 2,000 kroner og 200 gratisspinn.

100% opptil 1000 kr + 100 freespins

Del på