bg
10.14.2019 - Trude Sørensen Berge

Glow

Vurdering
7/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer15
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.7%
Utgitt2015
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

6/10

Bonuser

7/10

Spillopplevelse

8/10

Det er bestandig greit å starte med det kjedeligste og heller bevege seg inn i spenningen! Glow er en spilleautomat som har 5 hjul, 3 rader og 15 gevinstlinjer, og som vi allerede har nevnt befinner vi oss her i arktiske strøk. Med en nydelige grafikk og deilige musikk er stemningen satt allerede fra det første spinnet, og ved hjelp av wilds med multiplikatorer og hyppige freespins er spenningen også sikret!

Wild med multiplikator

I Glow finner vi et wildsymbol som erstatter alle andre symboler i spillet. Dette symbolet er illustrert av en bjørn og vil dermed kunne både fullføre og forlenge kombinasjoner slik at vi får bedre uttelling. Symbolet er en gjenganger i de fleste spill og er naturligvis viktig for enhver spiller. Wildsymbolet vil multiplisere alle gevinster med 2 hvis det er en del av en vinnende kombinasjon.

Hyppige freespins!

I Glow har NetEnt valgt å gjøre en litt spesiell vri overfor sine spillere når det kommer til freespins og man har gått bort fra den tradisjonelle scatteren hvor tre eller flere symboler gir freespins. Det er symbolene av dyrene som betyr noe i dette spillet, og aller mest verdt er symbolet av elgen. Får vi 2, 3, 4 eller 5 slike symboler i en vinnende kombinasjon får vi en fin slump med freespins. I tillegg vil vinnende kombinasjoner bestående av de øvrige dyresymbolene også gi oss freespins, og i bunn og grunn minner dette oss nokså mye om gratisrundefunksjonen vi får oppleve i smått legendariske Fruit Shop.

Mens man er i gratisrundene vil kombinasjoner med dyresymbolene gi det samme antallet ekstra freespins. Funksjonen er som sagt spesiell og fører til at vi vinner freespins titt og ofte, og det er jo naturligvis bra.

Husk også på at wildsymbolet med multiplikator er gyldig i gratisrundene, og at gevinster som vinnes ved hjelp av dette symbolet dobles – akkurat som i grunnspillet.

Bli med på en herlig nordlyssafari samtidig som du jakter på de store gevinstene!

Lansert
2015-04-23
Tilbakebetalingsprosent
96.7
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
15
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Fordeler
  • Grafikk
  • Mange gratisrunder
  • Multiplikator-wilds
Ulemper
  • Et bonusspill hadde gjort seg

Oppsummering

I Glow er det på tide å pakke svipptursekken og legge avgårde i retning nord! I denne spilleautomaten skal vi leke under det magiske nordlyset, og med sjansen til å vinne store gevinster blir denne spillopplevelsen ekstra spesiell!

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Del på