10.11.2019- Trude Sørensen BergeTrude Sørensen Berge

Gladiator (Betsoft)

Vurdering
7/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer30
FreespinsNei
JackpotNei
RTP95.92%
Utgitt2011
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

7/10

Spillopplevelse

8/10

Bli med tilbake til romerrikets storhetstid! Dueller mot fiender i arenaen, samle scatter gevinster og la dette store rikets goder falle over deg! Nedenfor finner du en gratisversjon av dette spillet som er fylt opp med lekepenger. Går du tom for kreditt er det bare å laste siden på nytt.

Dersom du er glad i TV-serien Rome, filmen The Gladiator og slotmaskiner på nettet har du nettop funnet din gullgruve. Gladiator er en automat spekket med gevinstlinjer, ekstraspill og funksjoner. Dette gjør automaten kjempemorsom, og de mange kombinasjonsmulighetene gjør at man vinner på alle mulige rare måter. Hva skjuler seg bak Colloseums lukkede porter, og hva kan keiserinnen hjelpe deg med?

Scatter symbolet, Colloseum, gir varierende gevinster fra gang til gang, men minimumskravet er 3 symboler eller fler. Bak de lukkede portene skjuler det seg luker med gevinster du selv er nødt til å åpne for å oppnå gevinst. Her er det også et minimumskrav til 3 symboler for at portene skal åpne seg og gevinstboksene skal bli synlige. Spillet er levert av Betsoft, og hvis du elsker automater fra de bør du også prøve den klassiske automaten Jackpot2000.

Gladiatorkamp på den mektige arenaen er bonusspillet til denne maskinen. Du velger selv om du vil være snill eller slem, og må kjempe mot den andre parten. Gevinsten er avhengig av hvor flink du er til å sloss. For å åpne dette bonusspillet må du få en snill og en slem gladiator på hver sin side av Colosseum.

Keiserinnen kan i noen tilfeller gjøre deg rik. Dersom hennes symbol fremkommer på den øverste linjen vil hun sørge for at hele hjulet blir 2 x wild, og videre vil dette sørge åpne for at mange forskjellige kombinasjoner kan gi gevinster. Det er også slik at hvis en gladiator fremkommer på den øverste linjen i det midtre feltet, vil hele det midtre hjulet bli regner som wild. Disse wild funksjonene øker gevinstmulighetene betraktelig og gjør automaten desto mer spennende.

Lansert
2011-10-20
Tilbakebetalingsprosent
95.92
Volatillitet
Høy
Maks gevinst
Gratisspinn
Nei
Hjul
5
Gevinstilinjer
30
Innsats
Bonusfunksjoner

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins

Fordeler
  • Bonusspillet
  • Wilds
  • Grafikk
Ulemper
  • Mangler gratisrunder

Oppsummering

Ønsker du å prøve deg med ekte penger? Registrerer du deg gjennom våre sider oppnår du gode bonusbetingelser.

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins