header
Trude Sørensen Berge
30.07.2021

Football: Champions Cup

Vurdering
9/10
LeverandørNetEnt
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer20
 • FreespinsJa
 • JackpotJa
 • RTP96.82%
 • Utgitt2016

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

9/10

Bonuser

10/10

Spillopplevelse

8/10

I Football: Champions Cup får en av verdens aller mest populære idretter endelig en egen spilleautomat, og det fra ingen ringere enn NetEnt! Denne gjengen har gjennom en årrekke bevist at de kan lage de mest fantastiske spill, og som sagt er det fotball som denne gangen får sin plass i rampelyset.

Automaten er et spill som har blitt skapt i forbindelse med fotball-EM i Frankrike 2016, og det ligger derfor an til å bli et fantastisk sluttspill, både for fotballelskere og de som elsker casinospill! For de som liker begge deler blir tiden som kommer garantert en fest!

Velkommen til denne herlige 5-hjuls spilleautomaten som byr på 3 rader og 20 linjer som vi kan vinne langs! Hovedpremien er på drøyt 210.000 mynter, så her kan du vinne noen skikkelig solide gevinster. Flere bonusfunksjoner er med på å krydre spilleopplevelsen. og aller best liker vi naturligvis bonusspillet Shootout og gratisrunder-spillet som er lagt opp som en lang turnering! Bli med oss i vår omtale, og vi skal forklare deg hva de forskjellige bonusfunksjonen går ut på og hvordan du vinner tilgang til dem!

Sett inn 200 kr spill med 1000 kr +100 freespins

Freespin-turnering

Hold spesielt øye etter Free Spin-symbolet for når du får tre slike er det på tide med en utrolig spennende turnering hvor du har muligheten til å kjempe deg helt fra 16-delsfinalen til finalen hvor hovedgevinsten på 10.000 mynter venter på deg!

Her settes det opp en kamp og når den starter skal det hele avgjøres på 5 gratisrunder. Det er to forskjellige wilds på hjulene i disse rundene, og det ene tilhører ditt lag mens det andre symboler hører til motstanderlaget. Når et wild kommer på hjulene regnes det derfor som scoring, og når ‘kampen’ er over er det bare å håpe at du har flere baller i nettet enn motstanderen – for da er det på tide med 8-delsfinale!

Spill Football: Champions Cup hos Lucky  og få Lucky bonus

Fordeler
 • Herlige gratisrunder
 • Bonusspill
 • Grafikk og lyd
 • Spill med ditt favorittlag
 • Overlay wilds
Ulemper
 • Ingen

Shootout – er du rå på straffer?

Når det dukker opp tre bonussymboler på hjulene etter et spinn er det på tide med en spennende bonusrunde – nemlig en straffesparkkonkurranse! Det er her snakk om deg mot keeperen, og du har fire muligheter som du kan velge mellom når skuddet ditt skal plasseres. Lykkes du og ballen fyker i mål innkasserer du en flott gevinst, så det gjelder kort og godt å sende keeperen i feil retning! Første til fem vinner – akkurat som på ordentlig!

Sjekk også ut Spark!

Sett inn 200 kr spill med 1000 kr
100 freespins
Slik går det helt frem til finalen og der er det som sagt 10.000 mynter i hovedgevinst hvis du vinner, og i tillegg beholder du naturligvis alle gevinstene du har vunnet frem til dit. En herlig spilleautomat som tar spillet vi elsker så høyt til helt nye nivåer!

Andre automater du kanskje liker

Del på