bg
10.11.2019 - Trude Sørensen Berge

Firestorm

Vurdering
8/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer25
FreespinsNei
JackpotNei
RTP96.6%
Utgitt2013
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

9/10

Bonuser

7/10

Spillopplevelse

8/10

Spilleautomaten Firestorm fra Quickspin er en automat som garantert vil sette deg i fyr og flamme! Dette er atter en meget sterk utgivelse av gjengen som ble kåret til årets nykommer i 2013 når det kommer til spillutvikling!

I Firestorm er det gamle tiders mystikk som gjelder og rent tematisk sett kan spillet minne om blant annet Gonzo’s Quest og Secret of the Stones fra konkurrenten Net Entertainment, men når det kommer til funksjoner står denne automaten meget godt på egne bein! Vi får her et spill som har 5 hjul, 3 rader og totalt 25 gevinstlinjer som vi kan vinne langs. Videre i denne omtalen ser vi nærmere på bonusfunksjonene som finnes i Firestorm, og gir deg nøkkelen til hvordan automaten fungerer.

Jokersymboler i automaten

Som i de fleste andre spilleautomater finner vi også i Firestorm jokersymboler, og disse er representert av Bonus Wild-symbolet (den brennende masken) og det ordinære wildsymbolet (grønne edelsteiner). Dette er symboler som altså fungerer som jokere, og som du da sikkert skjønner så kan de være en del av hvilke som helst kombinasjoner og gi utbetaling på lik linje med de vanlige symbolene.

Det store re-spinn spillet!

Hovedfunksjonen i Firestorm er naturligvis bonusfunksjonen som inneholder respinns, og her er det store muligheter for å gjøre det veldig godt! Bonusspillet aktiveres nå vi får to bonuswilds på hjulene – altså symbolet av den brennende masken – og da vil det skje saker og ting.

Hvis du ønsker å teste ut de øvrige spillene til Quickspin kan vi anbefale at du legger turen innom våre sider som gir en oversikt over disse.

Det første som skjer er at jokersymbolene låses for gratisspinnene som følger, men også ytterligere ett ordinært symbol blir valgt ut til å være joker. Får man 3 eller flere bonussymboler på hjulene underveis i respinns får man gevinstmultiplikator på inntil 5x! Flere låsesymboler underveis i rundene gir ytterligere respinns, så her er det bare å krysse fingerene for at altså går som smurt.

Lansert
2013-08-12
Tilbakebetalingsprosent
96.6
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Nei
Hjul
5
Gevinstlinjer
25
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Fordeler
  • Herlige omspinn
  • To ulike wilds
  • Multiplikator opptil 5x
Ulemper
  • Ikke bonusspill

Oppsummering

Er man heldig får man nesten alle posisjonene på hjulene dekket av jokere og da kan man bare tenke seg til hvilken størrelse det da vil være på gevinstene som kommer - de er av betydelig størrelse! Test Firestorm gratis her på våre sider, men stikk innom en av våre samarbeidspartnere for å spille med ekte penger. Husk å få med deg den eksklusive bonusen du får fra våre sider!

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Del på