bg
10.10.2019 - Trude Sørensen Berge

Fantastic 4

Vurdering
6/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer20
FreespinsJa
JackpotJa
RTP94.88%
Utgitt2012
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

5/10

Bonuser

6/10

Spillopplevelse

7/10

Spillet er ikke tilgjengelig lenger, sjekk heller ut Iron Girl fra Play’n GO

I spilleautomaten Fantastic 4 fra Playtech får vi treffe de 4 velkjente superheltene fra Marvel-universet: Mr. Fantastic, Invisible Woman, Human Torch og The Thing. Hjelp våre venner med å beskytte jorda, og rask med deg noen gevinster i forsøket! Spill gratis her eller med ekte penger i casinoet til Winner!

Hvem liker vel ikke superhelter? Og kan det egentlig bli bedre enn å få fire superhelter på én gang i den samme spilleautomaten? I Fantastic 4 fra Playtech får vi animasjoner som reflekterer heltenes superkrefter og vi får se Mr. Fantastic som strekker seg like høyt som en skyskraper, Human Torch som selvantenner og fyker til værs, The Thing som flekser muskler og knaller til med et par slag, samt Invisible Woman som selvsagt blir usynlig og bare etterlater seg en blaff av et lyn!

Vi starter med automaten tekniske spesifikasjoner og da kan vi se at den har et vanlig oppsett med 5 hjul og 3 rader, og totalt 20 gevinstlinjer man kan vinne på.

Automaten har 4 superhelter, og da innebærer selvsagt det at man må få 4 supre funksjoner også! Men før vi kommer så langt nevner vi at Fantastic 4 har et wildsymbol (Fantastic Four-logoen) som fungerer som en erstatter/joker for alle andre vanlige symboler. Scattersymbolet er symbolet av jordkloden og er et symbol som utbetaler gevinster uansett hvor det havner på hjulene – det trenger altså ikke å følge gevinstlinjene. Det er også scattersymbolet som utløser de fire forskjellige bonusspillene, og det ser vi nærmere på i neste avsnitt.

Hvis får 3 eller flere scattersymboler, hvor som helst på hjulene, utløser dette 12 gratisspinn med fire forskjellige og fantastiske funksjoner tilgjengelig – en funksjon for hver superhelt! Noe som er litt morsomt er at vi får se superhelten Silver Surfer i scattergevinst-animasjonen.

Når Human Torch er den superhelten som dekker det 3. hjulet i gratisrundene vil også han sørge for 4 ekstra spinn. I tillegg vil Human Torch være låst til- og dekke hele hjul 1 i ekstraspinnene, og fungere som en super wild! Symbolene av de andre superheltene vil ikke dukke opp i disse rundene, men man kan få ytterligere symboler av Human Torch! Den siste ekstrafunksjonen kan man få når The Thing fyller hele hjul 3. Det som da skjer er at man vil få 3 ekstra spinn, samt at symbolet av The Thing vil bli til et låst wild når det dukker opp på hjulene i disse rundene! Denne funksjonen er kanskje den beste av de tre ettersom den kan gi noen skikkelig store utbetalinger.

Som du ser så er det i gratisrundene at all action foregår og hvis man spiller med litt innsats her så kan man fort tjene seg gode penger. Husk også at hvis man er heldig i gratisrundene så kan man oppleve at alle funksjonene settes i gang i løpet av de opprinnelige 12 rundene man vinner!

Fantastic 4 er også tilknyttet Marvel Multi-Level Progressive Jackpot-systemet, som utløses etter et tilfeldig spinn. Det er med andre ord ingen kombinasjoner som kan sette i gang dette jackpottspillet, men jo høyere innsats man spiller med jo større er muligheten sjansen for at spillet trigges.

Lansert
2012-10-08
Tilbakebetalingsprosent
94.88
Volatillitet
Lav
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
20
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

100% opptil 2100 kr + 11 omsetningsfrie gratisspinn!

Fordeler
  • Grafikk og lyd
  • Jackpotter
  • Herlige freespins
Ulemper
  • Litt daft grunnspill

Oppsummering

Fantastic 4 er en super spilleautomat som fungerer som bare det! Playtech har gjort en strålende jobb både når det kommer til grafikk, lyd og funksjoner på automaten. Det er også helt greit at alle bonusfunksjonene er tilgjengelig i gratisrundene, ettersom funksjonene i seg selv gir ytterligere freespins. Denne liker vi!

100% opptil 2100 kr + 11 omsetningsfrie gratisspinn!

Del på