bg
10.11.2019 - Trude Sørensen Berge

Esqueleto Explosivo

Vurdering
8/10
Spillinformasjon
Hjul8
Gevinstlinjer17
FreespinsNei
JackpotNei
RTP96%
Utgitt2014
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

Har du lyst til å oppleve noe som er litt merkelig, men allikevel ustyrtelig morsomt? Da har du kommet til det rette stedet, for Esqueleto Explosivo er en herlig, eksplosiv, dampende sterk og utrolig morsom spilleautomat fra Thunderkick!

Hvor skal vi starte! Esqueleto Explosivo er en spilleautomat som er ulikt alt annet vi har prøvd, og storyen er altså en feiring av Dia de Muertos – De dødes dag, og her er det virkelig party! Her får vi 5 hjul og 3 rader, med totalt 15 symboler, men symbolene består av hodeskaller, eller såkalte ‘sugar skulls’. Det grafiske er rett og slett nydelig, og det som er ekstra hysterisk i dette spillet er at disse hodeskallene tilsammen utgjør et skikkelig Mariachi-band. Hver gang man vinner en gevinst vil symbolene i den vinnende kombinasjon synge en aldri så liten trall! Og navnet til bandet? Enrico Mortis & the Boners selvfølgelig!

Ikke bare ser spillet ut som en million kroner – det er fantastisk bra i tillegg, og feststemningen legger seg aldri. Det er sjelden man sitter og smiler når man spiller på en automat, men det gjør man definitivt her! Automaten har et par gode funksjoner og disse skal vi ta en gjennomgang av her i vår omtale.

Bonusfunksjon: Mucho Multiplier og gevinstras

Mucho Multiplier er den funksjonen vi ser mest til i spillet og denne aktiveres etter hver gevinst. Gevinstraset fungerer ved at alle symboler i en vinnende kombinasjon sprenges og gjør dermed plass til nye symboler som kan erstatte de som ble borte. Her kan man derfor vinne nye gevinster på det samme spinnet, og for hver gang dette skjer vil den nye gevinsten bli multiplisert med en stadig høyere verdi. Gevinst nr. 2, 3, 4, 5 og 6 som kommer som et resultat av denne funksjonen vil bli multiplisert med henholdsvis 2, 4, 8, 16 og 32! Hvert gevinstras er naturligvis helt gratis og denne funksjonen kan derfor bli veldig lønnsom.

Flere gevinster på rad på det samme spinnet vil i tillegg føre til at vi får herlige sangstrofer fra den glade Mariachi-gjengen!

Bonusfunksjon: Explosivo Wild

Den andre bonusfunksjonen som finnes i spillet heter Explosivo Wild og denne er nokså enkel, men suveren allikevel. Ett av symbolene som finnes på hjulene er en Sugar Skull i gull, og denne har i utgangspunktet en jokerfunksjon. Det betyr altså at dette symbolet kan forlenge eller fullbyrde vinnende kombinasjoner. I tillegg til å ha en slik funksjon vil symbolet også ha en annen bonusfunksjon selv om det ikke er en del av en vinnende kombinasjon. Får man et resultatløst spinn, men har et slikt symbol på hjulene vil dette eksplodere og ta med seg alle symbolene som omgir seg. Man får derfor et gevinstras uten at man har hatt en vinnende kombinasjon, og dermed en ny vinnermulighet.

Lansert
2014-11-29
Tilbakebetalingsprosent
96
Volatillitet
Lav
Maks gevinst
Gratisspinn
Nei
Hjul
8
Gevinstlinjer
17
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Fordeler
  • Multiplikator
  • Fallende symboler
  • Herlige wilds
  • Humoristisk!
Ulemper
  • Mangler bonusspill og gratisrunder

Oppsummering

Som du ser er ikke dette verdens mest avanserte automat, men her er det selve spilleopplevelsen som er viktig! De to funksjonene er fint integrert i spillet og passer veldig godt inn. Muligheten til gevinstras og store multiplikatorer, samt wildfunksjonen gjør at spillet går unna i rasende fart! Enrico Mortis & the Boners sørger for en fantastisk stemning, så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid!

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Del på