bg
08.20.2020 - Trude Sørensen Berge

Epic Journey

Vurdering
8/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer100
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.6%
Utgitt2015
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

9/10

Spillopplevelse

7/10

Har du lyst til å bli med på en reise til jordens indre? Det er nettopp det du får muligheten til i spilleautomaten The Epic Journey, og dette er et spill som selvsagt er basert på Jules Vernes klassiske fortelling som også omhandler en reise til dypet av jorden! Quickspin har med andre ord gjort det igjen – altså laget en fantastisk spilleautomat!

The Epic Journey er en meget spesiell spilleautomat som ikke helt ser ut som noe annet vi har sett før, og kort oppsummert så er dette tre forskjellige spilleautomater i én spilleautomat! Hver automat har 5 hjul og 4 rader og tilsammen er det hele 100 gevinstlinjer i sving her! Det er flere gode funksjoner i spillet og vi trekker da frem to forskjellige jokerfunksjoner og en bonusfunksjon hvor det er 4 forskjellige spill i sving! Vi tar gjennomgangen her så bare heng på!

Wild og Vulkan Wild

Spillet inneholder selvsagt wilds, eller jokere, og det er to forskjellige slike funksjoner i sving. Wilds er symboler som erstatter andre symboler i spillet, og er derfor mye verdt. Disse kan både fullføre kombinasjoner og gjøre dem lengre, og samtidig kan de være en del av flere kombinasjoner på én gang.

Det er Vulkan Wild som er mest interessant og hvis vi får 2 eller 3 slike symboler – altså ett symbol på to eller tre av automatene – aktiveres funksjonen. Et vulkanutbrudd fra symbolet vil spre wilds utover hjulene og dette vil gi oss store utbetalinger! En spennende funksjon som virkelig er verdifull for oss som spiller!

Bonusfunksjon: Bonusvalg

Bonussymbolet i spillet viser et slags jordbor, og hvis vi får ett slikt symbol på hver av spilleautomatene aktiveres bonusfunksjonen som kalles for bonusvalg. Her vil du få se 4 forskjellige runesteiner og du skal velge en av disse for å avsløre hvilken bonus du vinner. Her er det tre forskjellige spill og en gevinst som kan vinnes.

Safari gratisspinn
Hvis du åpner bonusspillet Safari gratisspinn vinner du 10 gratisrunder i The Epic Journey. På hver av automatene vil det i disse rundene dukke opp et spesial-wild, og dette symbolet blir viktig utover i rundene. Når du for eksempel har samlet inn 3 spesialwilds på den første automaten vil alle gevinster som deretter vinnes hvor spesialwild er en del av kombinasjonen dobles. I automat nr. to vil det samme føre til at gevinstene multipliseres med 3, mens det i automat nr. 3 vil gi en multiplisering med 5!

Soppskog
Finner du veien inn til Soppskogen får du tre valgmuligheter hvor du kan velge tre sopper. Her kan du vinne gevinster og gevinstmultiplikatorer, eller du kan vinne deg ekstramuligheter til å plukke flere sopper.

Fossiljakt
I denne bonusrunden får du muligheten til å spinne tre spinn på hjulene og da er det om å gjøre å finne så mange symboler av en spade som mulig. Jo flere du samler inn jo flere deler av fossiler vil du klare å avdekke. Mange fossiler gir større utbetalinger, så kryss fingrene når du spinner hjulene!

Pengegevinst
Av de fire bonusene du kan vinne så er det én som gir deg en kontantutbetaling på flekken, og disse pengene settes rett inn på din spillekonto.

Lansert
2015-06-15
Tilbakebetalingsprosent
96.6
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
100
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Fordeler
  • Tre-i-én automat
  • Bonusspill
  • Wilds og gratisrunder
Ulemper
  • Spinner litt tregt

Oppsummering

Spill Quickspins The Epic Journey i dag - det er virkelig en episk spilleautomat som vil gi deg gåsehud på ryggen!

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Del på