bg
10.10.2019 - Trude Sørensen Berge

Emojiplanet

Vurdering
9/10
Spillinformasjon
Hjul6
Gevinstlinjer200
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.4%
Utgitt2017
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

9/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

10/10

Du, som de aller fleste andre nordmenn, har vel etter all sannsynlighet god kjennskap til de velkjente emojiene som vi bruker når vi skriver tekstmeldinger og publiserer på sosiale medier? Du vet, de forskjellige ikonene av ansikter, dyr, blomster og gud vet hva? I alle fall, nå har NetEnt kommet med en spilleautomat som heter Emojiplanet, og dette ligger an til å bli et særs underholdende spill som garantert vil engasjere mange spillere over hele verden!

Spilleautomaten Emojiplanet skal altså lanseres i august og dette skjer rett i kjølvannet av lanseringen av filmen The Emoji Movie. Timingen er derfor perfekt og selskapet vil da kunne dra nytte av at hele verden er i Emoji-modus! Som vi jo alle vet så er disse legendariske ikonene noen av de mest benyttede merkevarene i verden, og som sagt så har bruken av disse vokst kolossalt gjennom bruk i meldingstjenster og sosiale medier. På Facebook er det vel knapt mulig å finne et innlegg uten en Emoji! Man kan vel trygt slå fast at disse ikonene har vært med på å endre måten mennesker kommuniserer med hverandre på, og det er det ikke alle merkevarer som kan slå i bordet med!

Dette betyr at det er et meget sterkt merkenavn vi snakker om her, og da er utvilsomt NetEnt fornøyd med å ha inngått en avtale med Global Merchandising Services & The emoji Company for å kunne lage en spilleautomat basert på dette verdensomspennende fenomenet. Det ligger også i kortene at Emojiplanet vil gi casinobransjen en unik og helt ny sosial spilleopplevelse, så dette ser vi virkelig frem til.

I Emojiplanet får vi spillere altså gleden av å få oppleve at de populære ikonene i en ny kontekst og det er vel heller ingen tvil om at dette spillet vil appellere til spillere i alle aldersgrupper fra 18 år og opp. NetEnt har naturligvis fokusert på at design og utvikling først og fremst skal rettes mot mobilt spill slik at man kan få en topp opplevelse uansett om man er ute på farten eller sitter rolig hjemme hos seg selv.

Lansert
2017-08-02
Tilbakebetalingsprosent
96.4
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
6
Gevinstlinjer
200
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

100% opptil 20,000 kr + 20 freespins

Fordeler
  • Morsomt tema
  • Fokus på mobil
  • Bredt nedslagsfelt
Ulemper
  • Ingen

Oppsummering

Da er det rett og slett bare å vente på sensommeren og lanseringen av både The Emoji Movie og Emojiplanet, og så snart vi har mer informasjon om spillet vil vi naturligvis dele det med deg her i denne omtalen!

100% opptil 20,000 kr + 20 freespins

Del på