header
Ida Moen Olsen
31.08.2021

Dwarfs Gone Wild

Vurdering
8/10
LeverandørQuickspin
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer20
  • FreespinsJa
  • JackpotNei
  • RTP96.38%
  • Utgitt2018

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

Den svenske spilleverandøren Quickspin har designet et spill med Disneys Snehvit og de syv dvergene som tema. Du kjenner kanskje igjen Quickspin fra spill som for eksempel Big Bad Wolf, Sakura Fortune eller Sticky Bandits.

Vi har hatt høye forventninger om at spillet skal bli like eventyraktig og spennende som filmen.

Design og tema

Når man spiller på en spilleautomat vil man gjerne leve seg inn i spillet. Da passer det utmerket med et tema man er interessert i. Snehvit og de syv dvergene er en historie fra så tidlig som 1937, men den har levd i beste velgående i nesten hundre år. Det er derfor vanskelig å ikke skulle ha et forhold til filmen eller boken. Quickspin har valgt et spennende tema med et klassisk eventyr som tema.

Vi kjenner igjen mange elementer fra historien i automaten. Dvergene i eventyret bor i en liten hytte i skogen og graver etter diamanter hele dagen.  Dette har Quickspin fått med seg, og de har plassert hovedspillet inne i den lille hytten deres.

Spillet har gjort en stor greie rundt at dvergene jobber i en diamantgruve. De har byttet ut diamanter med gull og gir spillerne mulighet til å samle opp gull i løpet av hele spillet. Hver gang man får en gevinst som inkluderer dvergene fyller man opp gull i røret til venstre. Så snart man har fylt opp et helt rør vil du få en full vogn med gull. Det er til sammen 7 vogner. Disse vognene kommer til nytte når man låser opp bonusrundene!

Vi ser at Quickspin har lagt mye arbeid i animasjonen av spillet. Vi føler at vi er med i gruvene og at vi ser oss selv det magiske speilet når bonusspillene dukker opp.

Spillet er tilgjengelig på både PC og mobil.

Innsatsmuligheter og utbetalinger

Du kan justere innsatsen din fra minimum 2 kroner og helt opp til 1000 kroner.

Maksimal utbetaling av hundre milliarder runder er 2535 ganger innsatsen. Er du veldig heldig kan du vinne mye penger. Det er derimot kun 1 av 1432 vinnermuligheter for å vinne 100 ganger innsatsen.

Volatiliteten ligger på 3,74 av en skala på 1 til 5, og er altså relativ høy. Dette betyr at det er lenger mellom hver gevinst, men at gevinstene er større når man først vinner.

RTP (Return to Player) er fordelt på hovedspillet og bonusspillene.

Hovedspill          43,23%

Magic Mirror     22,26%

Free Spins          31,89%

Total                   96,38%

Det er viktig å tenke på at RTP er en teoretisk måling. Selv om RTP er på 96,38% betyr ikke dette at enhver spiller får tilbake 96,38% av innsatsen sin. Det betyr at i løpet av hele livstiden til automaten så vil 96,38% av alt som går inn i automaten gå ut til spillerne igjen.
Om en spiller får en stor gevinst vil det si at noen andre vil tape.

Vinnermulighetene er absolutt der, men man ha flaks for å vinne de store gevinstene.

Symboler

Selv om spillet er basert på Snehvit og de syv dvergene er ikke dvergene gruvearbeidere. I 2018-versjonen har dvergene «gone wild» og funnet nye metoder å lete etter diamanter på.

Vi er glad for at vi slipper unna den onde stemoren i dette spillet. Vi har ikke lyst til å bli forhekset av et eple og miste gevinstene våre.

Dvergene og Snehvit gir oss derimot gode gevinster.

Alle dvergene har hver sin funksjon. Avhengig av hvor mange gullvogner du har fylt opp når du får bonusrunder vil du få ekstra hjelp fra dvergene. Har du fylt opp alle gullvognene vil du få alle ekstrafunksjonene.

Wizard gir deg ekstra free spins
Trollmanndvergen vil gi deg opptil fem ekstra free spins.

Strongman gir deg Rolling Wilds
Den sterke dvergen vil gi deg wild symboler på hjul 3, 4 eller 5. Han flytter en rad til venstre for hvert spin.

Racer gir deg Throwback Wilds
Racerdvergen fyker av gårde og gir deg mellom to og fem Wild symboler på et tilfeldig sted.

Huntsman gir deg Free Wilds
Jegerdvergen vil legge til et Wild symbol med geværet sitt.

Banker er en Win Multiplier
Bankdvergen er en multiplier og vil kunne investere gevinsten din slik at du får enten 2, 3 eller 5 ganger så høy gevinst.

Bomber gir deg Spreading Wilds
Bombedvergen løper rundt i spillet og vil plassere et Wild symbol som eksploderer. Dette fører til to til fire ekstra symboler.

Blacksmith gir deg Full Reel Wilds
Denne dvergen jobber som smed og er du heldig vil du få to fulle hjul med Wild symboler av denne dvergen.

Snow white
Speil, speil på veggen der, hvem er vakrest i landet her? Det er lett å kjenne igjen heltinnen vår. Snehvit har hud hvit som sne, lepper røde som blod og hår sort som ebenholt.
Som heltinne er det klart at dette symbolet betaler mest.

Spesialfunksjoner

Golden Minecart Bonus

Som nevnt tidligere vil du tjene opp gull hver gang du får en gevinst som inkluderer en dverg. Når du har fylt hele røret til venstre vil du få en gullvogn. Du kan maksimalt fylle opp 7 gullvogner.

Golden Minecart Free Spins

Får du Bonussymbolet på tre hjul vil du få gratisrunder. Hvor mange gullvogner du har vil bestemme hvor mange dverger du får med deg. Har du alle syv vognene vil du få alle syv dvergenes bonusfunksjoner med for å hjelpe deg. Her gjelder det altså å fylle opp vognene!

Magic Mirror

Speil, speil på veggen der. Det magiske speilet er et av hovedelementene i eventyret, og det er klart at dette må være i spillet. Er du heldig nok til å lande et Snehvit symbol på rad nummer tre vil du få to gratisrunder. I rundene vil 300 ekstra Snehvit symboler bli lagt til. Dette øker vinnersjansene betydelig, da Snehvit er det høyest betalende symbolet.

Du kan spille og få flotte gevinster og gjøre dine uttak hos Casino Winner enkelt og raskt.

20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr + 300 cash freespins!
Fordeler
  • Gøy med et Disney eventyr
  • Mange bonusmuligheter
Ulemper
  • Mange elementer som ikke stemmer overens med eventyret
  • Det er langt mellom gevinstene
20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr
300 cash freespins!
Det er absolutt spennende med en automat som handler om et eventyr vi alle har et forhold til. Quickspin har laget sin egen versjon av eventyret og har lyktes med det. De har skapt en god automat med et kontinuerlig gulltema. Fra start til ende samler du opp gull, og gullet hjelper deg hele veien. Det er flere morsomme bonusspill. Quickspin har jobbet mye med å få animasjonen på bonusspillene på plass. Det kan føles ut som at man er med i eventyret.

Andre automater du kanskje liker

Del på