hit
        counter
Hjem / Dragon Shrine

Dragon Shrine

I Dragon Shrine har Quickspin for første gang tatt oss med til østen, og det måtte jo skje før eller siden! Dette er en spilleautomat hvor dragen har fått sin velfortjente plass, og det var vel bare et tidsspørsmål før Quickspin benyttet seg av muligheten – som så mange andre har gjort før dem. Uansett: dette er et godt spill som har flere gode funksjoner å by på!

Instacasino Bonus

Dette er en video spilleautomat som har 5 hjul og 40 linjer som vi kan vinne gevinster langs. Antallet rader på hjulene har et oppsett som tilsvarer 3-4-4-4-3, noe som betyr at hjul 1 og 5 har tre rader mens de tre midterste hjulene har 4 rader. Et litt uvanlig oppsett, men allikevel ikke noe som er for nytt å regne.

Spillet byr i all hovedsak på to bonusfunksjoner og vi snakker da her om Dragon Stack Respin og Dragon Shrine Freespins – altså en oversiktlig og ikke altfor komplisert automat, men spillets funksjoner fungerer allikevel meget bra.

Dragon Stack Respin

I grunnspillet handler det i stor grad om å få dekket det første hjulet med dragesymbolet, noe som vil aktivere funksjonen Dragon Stack Respin. Dette vil sørge for at du er så heldig å vinne tre gratis omspinn, og i disse rundene vil alle wilds og dragesymboler være låst på hjulene.

Mens rundene pågår vil ytterligere wilds og dragesymboler låses til hjulene, og er man heldig å få mange slike symboler vil utbetalingene kunne bli meget gode!

Vi sikter etter freespins!

Gratisrundene er liksom den hellige gralen i enhver spilleautomat og det er utvilsomt den vi er på jakt etter bestandig. I Dragon Shrine vinner vi 10 freespins hvis vi får bonussymbolet samtidig på hjul 2, 3 og 4 etter et spinn, og da er det tid for moro.

I disse 10 rundene vil også Dragon Stack være tilgjengelig, men denne gangen i en forbedret form. Dette betyr at om du får en utvidet drage på hjul 1 så vil denne speiles og gjøres tilgjengelig også på hjul 5 – og omvendt!

Grunnen til at dette kan være lønnsomt er rett og slett enda en bonusfunksjon som finnes i gratisrundene – nemlig muligheten til å vinne begge veier! I alle de ti gratisrundene kan derfor en vinnende kombinasjon like gjerne starte på hjul 5 og gå mot venstre som på hjul 1 og gå mot høyre!

Til slutt vil vi bare si at Dragon Shrine er en god spilleautomat fra Quickspin og selskapet fortsetter dermed i den gode ‘stimen’ de er inni. De utkrystalliserer seg som en av de beste spillutviklerne på markedet og befinner seg nå så definitivt blant de store i klassen!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!