hit
    counter
Hjem / Dragon Ship
Vurdering
Spillinformasjon
 • UtgiverPlay'n Go
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer15
 • FreespinsJa
 • JackpotNei

Dragon Ship

Dragon Ship er en spilleautomat fra den svenske software-utvikleren Play’n Go og her reiser vi tilbake til den barske og knallharde vikingtida! Denne spilleautomaten kan du selvsagt prøve gratis her, men du spiller med ekte penger i casinoet til Vera & John! Ta med deg bonusen du ser under her.

Dragon Ship er en spilleautomat som i og for seg er nokså enkel utført når det kommer til funksjoner, men vi får allikevel våre grunnleggende ønsker av en spilleautomat dekket. Det betyr at vi får wilds, muligheten til å vinne free spins samt et bonusspill. Når det gjelder selve utformingen så er det overhodet ingenting å klage på her, og Play’n Go har brukt klassisk vikingsymbolikk og passende ornamenter som gir oss assosiasjoner til den tidsalderen automaten er ment å illustrere. I bakgrunnen bak hjulene kan vi se et kjøliggrønt duvende hav som fungerer som et suverent bakteppe, og som virkelig sørger for at stemningen er den rette!

Dragon Ship spilleautomat består av 5 hjul, 3 rader og totalt 15 gevinstlinjer, og er således en automat som har et standard oppsett – vi kunne kanskje ønsket oss noen flere gevinstlinjer, men dette er småplukk.

Når det kommer til automatens funksjoner ser vi først på wildfunksjonen. Et wildsymbol er som kanskje noen vet et symbol som fungerer som en joker, og som dermed kan inngå i kombinasjoner sammen med vanlige symboler, men ikke med bonussymboler. I Dragon Ship er jokeren symbolet som viser dragehodet i forstavnen. Det som er spesielt med wildsymbolet i Dragon Ship er at det kan opptre som stablet, og det vil si at man kan få hele eller deler av hjulet dekket av symbolet. Man kan altså få 1-3 wildsymboler på et hjul samtidig, og får man det sier det seg selv at mulighetene til gevinst blir adskillig større.

Vi nevnte også at vi kan vinne free spins i Dragon Ship og dette er en essensiell del av enhver spilleautomat. For å vinne free spins i Dragon Ship må vi få to fulle hjul med wildsymboler på hjul 1 og 5 samtidig. Dette vil utløse 15 free spins, noe som er et helt greit antall som fungerer bra. Det som er best med disse gratisrundene er at hjul 1 og 5 vil være fylt med wilds gjennom samtlige 15 free spins, og dette gir oss muligheten til å vinne store gevinster!

Den siste bonusen vi finner i denne spilleautomaten er bonusspillet. For å åpne bonusspillet må vi få tre gullkister samtidig fordelt på hjul 1, 3 og 5. Hvilken posisjon kistene har på hvert sitt hjul spiller ingen rolle – de er med andre ord scattersymboler. Bonusspillet er enkelt nok i seg selv og her skal vi rett og slett plukke en av kistene for å se hvilken gevinst den inneholder, og vi kan vel avsløre at man kan vinne opptil 150 ganger innsatsen her!

Alt i alt er Dragon Ship en bra spilleautomat fra Play’n Go, som vi absolutt kan anbefale deg å prøve! Hos Vera & John får du en super bonus som gir deg 100 kroner helt gratis!

Fordeler
 • Låste wilds i gratisrundene
 • Bonusspill
 • Gamble-funksjon
Ulemper
 • Få gevinstlinjer
 • Bonusspillet er litt for svakt

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!