header
Trude Sørensen Berge
12.10.2019

Dragon Island

Vurdering
7/10
LeverandørNetEnt
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer15
  • FreespinsJa
  • JackpotNei
  • RTP96.7%
  • Utgitt2012

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

7/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

6/10

Drager har fascinert både store og små fra tidenes morgen, og disse magiske, ildsprutende vesenene og deres gode og onde krefter inspirerer fortsatt! Net Entertainment har i hvert fall latt seg bergta av dragene og har skapt den fantastiske video spilleautomaten Dragon Island – en automat som utforsker dette spennende temaet til fulle! Automaten er utviklet av våre svenske venner i Net Entertainment.

Spilleautomaten Dragon Island er en 5-hjuls automat som har 15 gevinstlinjer. Automaten har funksjonen Win Both Ways som gjør at man faktisk kan vinne begge veier på gevinstlinjene – både fra hjulet til venstre og fra hjulet til høyre. Man kan derfor si at automaten allikevel har 30 gevinstlinjer. Andre funksjoner vi finner i Dragon Island er forskjellige typer wildsymboler, scattere og free spins. Win Both Ways er også godt kjent fra spilleautomaten Starburst.

Innsatser

Innsatsmulighetene i Dragon Island er lagt opp slik at man kan spille på et innsatsnivå fra 1-10 og med forskjellige myntverdier som går fra 0.01 til 0.50. Spiller man med Win Both Ways blir den høyeste innsatsen på et enkelt spinn dugelige €150, mens man ved å deaktivere Win Both Ways halverer innsatsen.

Wilderstattere

Den grå dragen er wildsymbolet i Dragon Island og er også merket ‘Wild’. Dette er en erstatter for de andre ordinære symbolene, noe som betyr at wildsymbolet kan inngå i en hvilken som helst kombinasjon, og på denne måten faktisk skape kombinasjoner som bærer gevinster. Ettersom symbolet erstatter alle symboler unntatt scattere og golden wilds kan faktisk et wildsymbol inngå i flere kombinasjoner på samme tid.

Golden Wild

Golden Wild symbolet er likt det ordinære wildsymbolet, bare at det er gullfarget og merket ‘Golden Wild’. Golden Wild har de samme funksjonene som den vanlige wilderstatteren, men vises kun når Win Both Ways funksjonen er slått på. Det spesielle med dette symbolet er at det gir en multiplisering av gevinsten hvis det er en del av den vinnende kombinasjonen – en multiplisering som går fra x2 til x8.

Scatter og free spins

Symbolet av den glødende vulkanen er scattersymbolet i Dragon Island. Et scattersymbol behøver ikke å være en del av en aktiv gevinstlinje for å gi gevinst, og i Dragon Island må man få 2 eller flere slike symboler for å vinne. Scattergevinster gir en kombinasjon av penger og free spins.

Scattergevinster i Dragon Island

2 scattersymboler gir gevinst lik det dobbelte av innsatsen i det aktuelle spinnet.
3 scattersymboler gir gevinst lik innsatsen ganger med 3 og 10 freespins.
4 scattersymboler gir gevinst lik innsatsen ganger med 10 og 20 freespins.
5 scattersymboler gir gevinst lik innsatsen ganger med 100 og 50 freespins.

Når man er i en free spin-runde vises det et utvidet wildsymbol på et tilfeldig hjul før hvert enkelt spinn. Et utvidet wildsymbol gjør at alle symbolene på det aktuelle hjulet blir gjort om til wilds, noe som igjen øker vinnersjansene dramatisk!

20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr + 300 cash freespins!
Fordeler
  • Toveis gevinster
  • Golden WIld
  • Gratisrunder
Ulemper
  • Mangler bonusspill
20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr
300 cash freespins!
Dette er en knallsterk spillutgivelse fra Net Entertainment, og dette er rett og slett bare pur moro å spille på! Masse funksjoner og potensielt store premier burde gjøre dette til en av de absolutte favorittautomatene.

Andre automater du kanskje liker

Del på