bg
10.10.2019 - Trude Sørensen Berge

Diamond Jackpot

Vurdering
4/10
Spillinformasjon
Hjul3
Gevinstlinjer1
FreespinsNei
JackpotJa
RTP95%
Utgitt2010
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

2/10

Bonuser

6/10

Spillopplevelse

4/10

Spillet eksisterer ikke lenger, sjekk heller ut Fruitbat Crazy fra Betsoft

Diamond Jackpot

Diamond Jackpot fra Betsoft er en klassisk spilleautomat som faktisk bare har én gevinstlinje. Automaten har en fin progressiv jackpot som kan gi gode utbetalinger.

Diamond Jackpot en en automat med 3 hjul og bare en enslig gevinstlinje, men automaten blir berget av en god progressiv jackpott med brukbare utbetalinger. Diamond Jackpot kan du spille helt gratis her på siden, eller med ekte penger for ekte moro hos en av våre samarbeidspartnere ved å klikke på banneret ovenfor.

Innsats

Diamond Jackpot kan spilles med en myntverdi som kan varieres fra beskjedne 0.02 til mer solide 1.00, og man kan spille med alt fra 1-3 mynter spillets ene gevinstlinje. Dette gir allikevel bare en maksimal innsatsmulighet på Diamond Jackpot på 3 kreditter.

Progressiv Jackpot

For å vinne den progressive jackpotten i Diamond Jackpot må man spille med 3 mynter, men myntverdien kan allikevel varieres. Det som skal bemerkes er at om man spiller med lavere myntverdi synker også verdien på jackpotten dramatisk. Størst innsats gir med andre ord størst jackpott. For å vinne jackpotten må man få 3 diamantsymboler på gevinstlinjen.

Lansert
2010-09-28
Tilbakebetalingsprosent
95
Volatillitet
Lav
Maks gevinst
Gratisspinn
Nei
Hjul
3
Gevinstlinjer
1
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

100% opptil 20,000 kr + 20 freespins

Fordeler
  • Ikke så mye bra her
Ulemper
  • Utdatert

Oppsummering

Diamond Jackpot er en klassisk spilleautomat med kun én gevinstlinje, og som forøvrig ikke har noen bonusfunksjoner. Det ene momentet som kan lokke folk til å spille på denne automaten er den fine jackpotten maskinen har. Diamond Jackpot henvender seg muligens mest til de spill-nostalgikerne som rett og slett synes at de gamle maskinene er best, men da kan vi også anbefale Jackpot2000.

100% opptil 20,000 kr + 20 freespins

Del på