hit
        counter
Hjem / Chinese New Year

Chinese New Year

I Chinese New Year kan du feire nyttårsaften på Kina-vis! Her er det med andre ord en salig blanding av kinesisk kultur, fyrverkeri og herlige gevinster! Les vår ComeOn-omtale og spill automaten der!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Chinese New Year er en spilleautomat fra Sheriff Gaming som har 5 hjul og 30 gevinstlinjer. Automaten kan tilby oss wildsymbol, Extra Cash bonus, gratisrunder, en doblingsrunde og et bonusspill!

Innsats

Chinese New Year lar oss satse alt fra 1-5 mynter pr. linje og spille med en myntverdi som går fra 0.01 til 5.00. Med 30 linjer tilgjengelig sørger innsatsmulighetene for at den maksimale innsatsen pr. spinn blir på hele 750 kreditter!

Wildsymbol

Symbolet merket ‘Wild’ er joker/wildsymbol og kan inngå i kombinasjoner sammen med alle ordinære symboler og danne vinnende kombinasjoner sammen med dem. Wildsymbol kommer kun til syne på hjul 2, 3 og 4 i Chinese New Year.

Extra Cash bonus

3 Extra Cash-symboler – ett på hvert av hjulene 1, 3 og 5 i en tilfeldig posisjon, starter funksjonen Extra Cash bonus! Det er bare å lene seg tilbake og nyte det som skjer – man kan vinne alt fra en drøss med penger til bare en liten ekstrapremie – men penger er penger! Extra Cash-symbolet viser 3 sammenbundne raketter. Det antallet Extra Cash man vinner blir multiplisert med linjeinnsatsen og antallet aktive linjer.

Bonusspill

Bonussymbolet er symbolet av den smilende, røde raketten, og hvis man får en slik på både hjul 1, 3 og 5 i en tilfeldig posisjon starter bonusfunksjonen i Chinese New Year! Når dette inntreffer er det bare å velge en av boksene på hjulene for å avsløre hvilken gevinst man vinner. Vi kan vel avsløre såpass mye at det vanker både gratisrunder og en gevinstmultiplikator!

Doblingsrunde

Hver gang man vinner en gevinst i Chinese New Year har man muligheten til å forsøke å fordoble den. Etter at gevinst er vunnet klikker man bare på Double Up-knappen og man blir tatt med til en nytt skjermbilde. Her får man se pandabjørnen sitte parat med 3 terninger og en kopp. Man skal enkelt og greit gjette om den samlede summen av terningenes øyne blir et oddetall eller et partall. Gjetter man riktig blir gevinsten doblet, mens en feilgjetting sørger for at gevinsten er tapt. Man kan gjette maksimalt 10 ganger etter hverandre, og man kan når som helst klikke ‘Samle’ for å cashe inn gevinstene.

Oppsummering

Chinese New Year er en delikat spilleautomat som har de funksjonene vi er ute etter i en spilleautomat. Wilds, bonusspill, gevinstdobling og gratisrunder sørger for at automaten så definitivt er en godt valg om man vil kose seg litt, og muligheten til å satse hele 750 kreditter vil nok lokke til seg storspillerne!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!