header
30.08.2021

Chilli Pop

Vurdering
8/10
LeverandørBetsoft
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer0
 • FreespinsNei
 • JackpotNei
 • RTP95.38%
 • Utgitt2018

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

Chilli Pop er den så langt siste automaten i Betsoft Slots3-serien, som fra før inneholder kjente automater som blant annet Good Girl Bad Girl, Frankenslot’s Monster, Giovanni’s Gems og Greedy Goblins. Betsofts Slots3-serie er det beste av det beste når det kommer til 3D automater og er en serie automater med grensesprengende god grafikk og makeløse animasjoner.

Med et bredt spekter av temaer, som alle er designet for å appellere til et bredt spekter av spillere, er Slots3-serien fra Betsoft selskapets største suksess og når nye automater nærmer seg lansering, venter en hel verden av spillere i spenning. Denne gangen tar Betsoft deg med til Mexico, hvor du må sette sammen den perfekte salsaen for å vinne stort.

For alle fans av Betsoft, vil denne automaten minne mye om Paco and the Popping Peppers som de lanserte i 2016, men denne gangen er ikke Paco med og paprika er byttet ut med chili, løk, tomat og andre ingredienser du trenger for å lage den perfekte salsaen. Satt på en bakgrunn av en sovende meksikansk by, er temaet velbrukt av både Betsoft og andre spillutviklere, men det betyr ikke at Chilli Pop er kjedelig eller bare “det samme gamle”. Dette er nemlig en brennheit automat som er pakket med spesialfunksjoner.

Viva La Mexico

I det du laster Chilli Pop, blir du transportert til en sovende liten meksikansk landsby med lokale butikker og kaktuser satt i et lyst og lystig ørkenlandskap. Selve hjulene er satt i en morsom ramme pyntet med meksikanske farger og dusker lik de man ser på store sombrerohatter.

Grafisk sett ser man raskt at dette er en automat i Slots3-serien og det er ikke spart på noe hva gjelder design og farger. Automaten oser Mexico og man kan ikke unngå å kose seg mens smilende grønnsaker spinner over hjulene mens karakasbandet spiller i bakgrunn. Dette er en utrolig morsom automat og med både cluster wins, wilds, scattere og opptil 26 spinn som er gratis, er det ikke et eneste kjedelig øyeblikk mens du forsøker å lande den perfekte kombinasjonen av symboler til salsaen din.

Automaten er relativt enkel, og med fem hjul og cluster pays-funksjon er det meget lett å komme inn i spillet. Du kan selv justere innsatsen på de ni linjene fra 0,10 mynter og helt opp til 20 mynter om du føler at din salsa er god nok til å stikke av med hovedgevinsten, som kan komme opp i hele 5,000 mynter. Automaten kommer også med både autospill og et double or nothing-bonusspill.

Alle salsaens farger

Historien i Chilli Pop er helt klart av det enkle slaget og med symboler, som med unntak av wild og scatter, består utelukkende av grønnsaker, har automaten en litt barnslig varme over seg. Over hjulene spinner det åtte hovedsymboler av løk, ulike paprika, ulike chilli, vårløk og selvsagt tomaten. Alle symbolene kommer med sin egen personlighet og animasjoner som gjør at det ikke er mulig å ikke trekke på smilebåndet underveis.

I tillegg til symbolene som utgjør salsaen, finner man også et esel, som er automatens scatter og som sikrer deg gratisspinn hver gang mer enn tre symboler dukker opp. Så har man den smilende pinjataen, som er spillets wildsymbol og som kan erstatte alle symboler med unntak av eselet. Siden automaten kommer med cluster pays og alle vinnende symboler eksploderer før nye ramler ned, kan du i teorien ende opp med en hel skjerm fylt med wildsymboler. Desto flere wilds du lander, desto større blir gevinsten, men du vil også vinne på selve wildsymbolet og denne gevinsten kan komme opp i 2,500 mynter.

Eselet som gir og gir

På de fleste automater vil man gjerne vinne flere gratisspinn om man lander en scatter under gratisspinn. Slik er det ikke på Chilli Pop. Det vil være altfor enkelt, så i stedet vil et esel på hjulene under gratisspinn heller øke antall symboler som er i spill. Under hovedspillet spiller du med tre ganger fem symboler, men under gratisspinn kan eselet utvide dette til hele åtte ganger åtte. Med 64 symboler og cluster pays kan du se fram til noen enorme gevinster og mye moro.

Som nevnt ovenfor, kan denne funksjonen gjøre at du ender opp med åtte ganger åtte hjul som er totalt dekket med pinjataer og da kan du se fram til en multiplikator på hele 1,000 ganger innsatsen du spilte med i hovedspillet.

Som om ikke et utvidet spillbrett og en multiplikator på hele 1,000 ganger ikke var nok, gir Betsoft deg i god Slots3-tradisjon også muligheten for å øke spenningen akkurat når det måtte passe deg. Trykk på “Buy”-knappen og du kan for en gitt sum kjøpe deg tilgang på gratisspinn, med alle de mulighetene det kan gi. Du kan kjøpe 10 gratisspinn i slengen, men som du nå vet kan det ende opp med enorme gevinster om du lander noen ekstra esler på hjulene.

Om det ikke er hot nok, kan du jo bare gamble

Chilli Pop er en fenomenal automat og har du lest hele denne omtalen vet du at det aldri er et kjedelig øyeblikk. Det sagt, har automaten en litt høy volatilitet og det kan ta litt tid mellom alle gevinster av betydning. Det kan du dog lett styre selv med Double Up Game-funksjonen. Dette er en enkel og klassisk kvitt eller dobbelt-funksjon som lar deg gamble alle gevinster i hovedspillet.

Om du ikke vil gamble hele beløpet, kan du fritt redusere det til 50% av gevinsten. Etter det er det bare å velge krone eller mynt og håpe på det beste.

Det er lett å falle for Slots3-automater og vi er ikke i tvil om at mange av våre lesere vil ha vanskelig for å legge denne automaten fra seg. Det trenger du dog heller ikke, for Chilli Pop tilbyr en herlig spillopplevelse på alle enheter, så har du en mobil eller nettbrett tilgjengelig kan du lage deg en deilig salsa hvor enn du måtte befinne deg.

20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr + 300 cash freespins!
Fordeler
 • Cluster pays
 • Gratisspinn
 • Utvidende spillbrett
Ulemper
 • Ingen jackpot
 • Lav RTP
20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr
300 cash freespins!
Vi skal være helt ærlige og si at Betsoft ikke alltid har vært vår favorittutvikler, da de har lagt ned flere av våre tidligere favoritt jokerautomater, men deres Slots3-serie har vi falt hardt for. Serien inneholder en lang rekke flotte automater som setter Betsoft i en klasse sammen med både NetEnt og Yggdrasil. Med Chilli Pop viser de nøyaktig hva som bor i dem som spillutvikler og vi koser oss gløgg ihjel med flott grafikk, morsomme symboler, godt med spesialfunksjoner og muligheten for å vinne noen virkelig brennhete gevinster. Automaten byr på fiesta-stemning døgnet rundt, så det er bare å ta seg en fest hos Leo Vegas Casino med 45.000 kroner i bonus! Få bonusen din her. 

Ida Moen Olsen

Les mer