bg
10.13.2019 - Ida Moen Olsen

Break da Bank Again

Vurdering
9/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer9
FreespinsJa
JackpotJa
RTP95.43%
Utgitt2008
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

9/10

Bonuser

9/10

Spillopplevelse

9/10

Break da Bank Again fra Microgaming er det mange kaller en moderne klassiker. Automaten er helt klart av det enkle slaget, men den holder seg fortsatt godt og mange år etter at den ble lansert er den fortsatt en stor favoritt blant spillere som liker klassiske automater med høy volatilitet. Break da Bank Again har bare fem hjul og ni gevinstlinjer, men det stopper den ikke fra å ha en toppgevinst på hele 375,000 mynter.

Break da Bank Again ble lansert i 2008 og det faktum at den fortsatt er en favoritt blant spillere, sier mye. Automaten er en oppfølger til Microgamings Break da Bank, en klassisk automat med tre hjul og fem gevinstlinjer. Mange har spekulert i hvordan Break da Bank Again fortsatt kan være så populær. Automaten er tross alt over 10 år gammel og vi spillere kan i dag velge og vrake mellom 3D automater med fenomenal grafikk og enorme jackpotter.

Det er dog noe med klassiske automater med høy volatilitet mange av oss bare ikke klarer å legge fra oss. For yngre spillere kan nok Break da Bank Again virke både gammeldags og utdatert, men for alle som har spilt i noen år holder denne klassikeren fortsatt en stor stjerne.

Klarer du å sprenge velvet?

Det er ikke vanskelig å skulle tenke seg til hvordan Break da Bank Again ser ut. Som den enkle automaten den er, har den ingen spennende bakgrunn og hele spillet er fokusert på de fem hjulene som er rammet inn i stål med nagler, slik man gjerne ser for seg at hvelvet i en bank er. Grafisk sett er den brutalt enkel og det hjelper å huske på at den er over 10 år gammel. Den gang var dette grafikk av ypperste klasse.

Fargene som er i bruk er skarpe og nesten litt påtrengende. Symbolene er store og ser nærmest ut som de prøver å bryte seg ut av velvet. Med unntak av noen meget få, enkle animasjoner er det lite action i forhold til mer moderne automater, og lydbildet, vel, det er mer eller mindre fraværende. Her er det ingen konstant bakgrunnsmusikk og med unntak av lyden av klirrende mynter når du vinner, er det ganske så stille og rolig i hvelvet.

Som de fleste klassiske automater, er det utrolig lett å komme i gang med Break da Bank Again da alt er ganske så selvforklarende. Du kan lett stille inn både antall linjer du vil spille på fra en til ni. Du kan også stille inn myntverdi fra 0,1 til 0,25, samt at du kan justere antall mynter du vil spille med fra en til 10. Om du har dårlig tid, kan du selvsagt bare klikke på max bet-knappen og spille med 22,5 mynter på hvert eneste spinn.

Symboler og spesialfunksjoner

Symbolene på Break da Bank Again er en fin blanding av klassiske og mer moderne symboler. Siden automaten er satt i et bankhvelv, finner man naturligvis en rekke symboler av pengestabler, gullmynter, edelstener, gullbarrer og sjekkhefter. Alle disse symbolene er blant de mest verdifulle, og lander du fem diamanter betaler de 1,500 mynter på det meste.

På den andre siden finner vi de mer klassiske symbolene av 10, J, Q, K og A, som alle betaler mer edruelige gevinster, men fortsatt ganske godt om du spiller med maks innsats.

Av spesialfunksjoner, er det to funksjoner du bør holde et øye med. Det ene er symbolet av spillets logo som opptrer som et wild og dermed kan erstatte alle andre symboler med unntak av scatter, som vi snart skal se på. Wildsymbolet kan dog ikke bare hjelpe deg med å lande flere gevinster, men det bringer også med seg en multiplikator på ganger fem.

Det andre symbolet du ønsker å lande, er symbolet av den massive døren som leder inn til hvelvet. Det er spillets scatter og lander du to slike symboler får du betalt en mindre sum, mens tre, fire eller fem symboler vil gi åpne døren til hvelvet og gi deg opptil 25 gratisspinn. Gratisspinnene starter automatisk og skulle du lande en scatter, legges det til et nytt spinn for hvert symbol du lander. Alle gevinster under gratisspinn kommer med en multiplikator på ganger fem og skulle du lande et wildsymbol øker multiplikatoren til ganger 25.

Tør du å gamble gevinsten?

Break da Bank Again kommer ikke med noe bonusspill slik man kjenner dem fra nyere automater, men den er utstyrt med en gamble-funksjon som lar deg gamble alle gevinster. Spillet er en enkel kvitt eller dobbelt-type og du kan doble gevinsten din ved å velge riktig farge på det neste kortet, eller du kan triple gevinsten ved å gjette riktig farge OG sort.

Du kan gamble så mange ganger du vil fram til du eventuelt makser ut med en gevinst på 375,000 mynter. Husk at her er ingen sikkerhetsnett. Plukker du feil kort, mister du alt. For at du skal ha en litt bedre sjanse kan du hele tiden se de siste fem kortene som er trukket.

Like morsom på alle enheter

Selv om Break da Bank Again er en relativt gammel automat som bruker flash, kan den fortsatt spilles på alle mobile enheter, men vær oppmerksom på at den ikke tilbyr en like god spillopplevelse på alle mobiler som mer moderne automater gjør. Som med mange klassikere er det ofte best å spille på nettbrett eller PC om man vil ha den optimale spillopplevelsen.

Lansert
2008-05-20
Tilbakebetalingsprosent
95.43
Volatillitet
Høy
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
9
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Fordeler
  • Multiplikator
  • Gratisspinn
  • Maks gevinst på 375,000 mynter
Ulemper
  • Ingen jackpot

Oppsummering

Break da Bank Again må tas for den automaten den er. Den er aldrende og kan ikke måle seg med moderne 3D automater, men leter man etter en klassisk automat som kan tilby mye spenning og høy volatilitet kan man knapt finne en bedre automat enn Break da Bank Again. Det er ikke mange automater som klarer å holde spillere engasjert etter mer enn ti år, men det gjør Break da Bank Again. Om du vil se for deg selv kan du teste ut klassikeren på LeoVegas Casino, som også tilbyr nye spillere gjennom våre sider 20 gratis freespins i tillegg til en stor bonus på flere titusener! 

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Del på