header
Ida Moen Olsen
07.09.2021

Bollywood Story

Vurdering
5/10
LeverandørNetEnt
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer9
 • FreespinsJa
 • JackpotNei
 • RTP96.1%
 • Utgitt2015

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

4/10

Bonuser

6/10

Spillopplevelse

6/10

NetEnt er kjent for de aller fleste spillere og de står bak en rekke offisielle automater basert på kjente Hollywood-filmer. Denne ganger er det dog ikke Hollywood de tar deg med til, men heller India og Bollywood, en av verdens største filmprodusenter. Bollywood produserer et enormt antall filmer hvert år, men det er langt mindre variasjon i deres filmer og ofte er det klassiske kjærlighetshistorier som står i fokus.

Slik er det også på Bollywood Story, hvor det over fem hjul og ni gevinstlinjer utspiller seg et klassisk drama der de unge elskerne ikke klarer å bli enige med den eldre garde som holder fast på tradisjoner som går mange tusen år tilbake. Automaten kom ut i 2015, er en veldig enkel automat og passer helt klart best for mer uerfarne spillere eller de som søker litt enkel underholdning og en søt historie. Volatiliteten er medium og RTP er litt skuffende på bare 96,1%, men toppgevinsten er på 90,000 mynter og det kan man ikke si for mye på.

NetEnt så dagens lys i Sverige for over 20 år siden og de er i dag en av de aller best kjente spillutviklerne innen iGaming. Med mer enn 250 automater i sin portefølje, kan de tilby en automat for enhver anledning. Uansett tema, funksjoner, jackpot eller ikke, NetEnt har alt og mer til. Automater som The Phantom’s Curse, Elements: The Awakening, Jack Hammer og den udødelige Gonzo’s Quest har alle fans over hele verden og NetEnt stopper aldri å overraske sin fans.

Det enkle er ofte det beste

NetEnt er for mange spillere ensbetydende med fenomenale grafikk og nyskapende funksjoner. Den svenske spillutvikleren har gjennom mange år flyttet grenser; de var først ute med en fullverdig 3D automat i Jack and the Beanstalk og vi vet alle hvor viktig Gonzo’s Quest har vært for spillindustrien som helhet. Med Bollywood Story gir oss dog en langt enklere automat med ekstremt få funksjoner og nesten ingen animasjoner.

Grafikken på Bollywood Story er veldig god, men man må huske at den ble lansert i 2015 og utviklingen har gått utrolig raskt siden den gang. Hadde NetEnt skulle re-lansert automaten hadde den trolig vært noe helt annet, men Bollywood Story fungerer i all sin enkelhet utmerket. Satt på en bakgrunn av et tradisjonelt indisk interiør, er det ikke mange detaljer, og fargene kunne med fordel vært litt skarpere, men på den andre siden kommer de fem hjulene og symbolene langt bedre frem.

Symbolene er en lett blanding av fem tradisjonelle symboler og fem symboler som er mer relevant for historien. Symbolene er alle veldig pene å se på, og spesielt symbolene av de unge elskerne og foreldrene deres er flotte med klare farger og morsomme ansiktstrekk. Lydbildet er klassisk Bollywood og kan bli litt mye etter en stund for det er veldig repetitivt. Det sagt, passer det perfekt til denne automaten som tilbyr en enkel, men god spillopplevelse på både PC og mobile enheter.

Symboler og funksjoner

Også på dette punktet holder NetEnt seg til “det enkle er ofte det beste”. Betalende symboler teller ti stykker, og det starter med de tradisjonelle 10, J, Q, K og A som er automatens minst verdifulle symboler. Lander du fem like symboler på en linje vinner du fra 300 til 1,000 mynter.

Litt høyere gevinster får du om du lander fem like symboler av mor, far, eller en av de to unge elskerne. Disse fire symbolene vil belønne deg med fra 3,000 til 7,500 mynter, mens automatens logo er det mest verdifulle symbolet og bringer med seg en gevinst på 10,000 mynter om du lander fem like symboler på en linje. Automaten har også et klassiske wildsymbol og en scatter, men ingen av dem har en egen myntverdi.

Alle gevinstene vi nevner ovenfor krever at du spiller med maks innsats. Om du spiller på et lavere nivå eller med lavere myntverdi, vil gevinstene reduseres deretter. Maks innsats på Bollywood Story er 90 mynter på et enkelt spinn, men du kan også spille for så lite som ni mynter om du ønsker det.

Wild på alle spinn

Når det kommer til funksjoner er Bollywood Story utrolig enkel, og med unntak av scatter er det bare et wildsymbol som er med. Det er dog ikke et vanlig wildsymbol, men heller en floating wild som er aktiv på absolutt alle spinn. Mens du spinner hjulene vil du se to til fire tilfeldige symboler få en ramme av lotusblomster rundt seg når hjulene stopper. Uansett hvilket vanlig symbol floating wild stopper på, vil det gjøres om til et wildsymbol så fremt det hjelper deg.

Dette er en veldig enkel, men uansett morsom funksjon som vil kunne hjelpe deg vinne langt mer enn en vanlig wild kan.

Vinn opptil 30 gratisspinn

Scattersymbolet på Bollywood Story er en flott blå brosje av diamanter som kan lande på alle fem hjulene. Tre slike symboler gir deg 10 gratisspinn, mens fire symboler gir deg 20 spinn, og en scatter på alle hjulene ser deg starte med hele 30 gratisspinn.

Under gratisspinn er floating wilds aktiv på alle spinn, men nå er det fullt mulig å lande langt flere wilds ettersom tre til seks floating wilds er aktive. Så mange floating wilds vil helt klart spille en viktig rolle i jakten på de største gevinstene, men det stopper ikke der. Med litt flaks kan du nemlig vinne nye gratisspinn underveis og det er ingen grense for hvor mange spinn du kan vinne!

Opptil 10 000 NOK bonus + 100 freespins
Fordeler
 • Aktiv wild på alle spinn
 • Morsom grafikk
 • Masse gratisspinn
Ulemper
 • Veldig enkel
 • Få funksjoner
 • Lydsporet blir litt irriterende i lengden
Opptil 10 000 NOK bonus
100 freespins
Bollywood Story er en enkel og underholdende automat som passer best for spillere som er litt mer uerfaren, eller rett og slett foretrekker enkle automater med få funksjoner. Wildsymbol på alle spinn og muligheten for å vinne utallige gratisspinn står i fokus på denne automaten, og med en toppgevinst på 90,000 mynter er det all grunn til å besøke Get Lucky Casino, hvor nye spillere får opptil 30,000 kroner og 110 gratisspinn i velkomstbonus.

Andre automater du kanskje liker

Del på