bg
10.14.2019 - Trude Sørensen Berge

Birds on a Wire

Vurdering
8/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer17
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96%
Utgitt2015
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

Birds on a Wire gir oss over sine 5 hjul, 3 rader og 17 gevisntlinjer en spesiell spilleopplevelse, for her har man kastet alt som har med normalt oppsett av en spilleautomat på sjøen. Ingen hjul spinner her, men for hvert spinn vil bildet sideforskyve seg og sørge for at 15 nye fugler lander på strengene. Det er disse fuglene som skal danne vinnende kombinasjoner og kombinert med automatens gode bonusfunksjoner er dette en automat som du garantert vil like. Sjekk også ut lydene som fuglene utstøter når de danner gevinster – de får seg da nemlig et kraftig støt fra ledningene de står på!

Bonusfunksjon: Gevinstras med multiplikator

Når man har vunnet en gevinst vil alle fuglene i den vinnende kombinasjonen få seg et skikkelig støt, bli grillet og forsvinne i tynne luften! Dette gjør plass for nye fugler som kan komme og sette seg, og hvis disse lager en ny gevinst vil funksjonen gjenta seg. For hvert etterfølgende gevinstras vil gevinsten man vinner bli multiplisert med en stadig høyere verdi. Dette resulterer i at man kan vinne flere gevinster på det samme spinnet, og denne funksjonen har ingen kostnad for deg som spiller.

Etter andre, tredje og fjerde gevinstras vil gevinsten bli multiplisert med henholdsvis 2, 3 og 5, og får du enda flere gevinster vil disse fortsette å ganges med 5. Hvis man kommer seg til gratisrundene vil det også være multiplikatorer der, men disse vil da være langt høyere, og da snakker vi om 4, 8, 12 og 20.

Bonusfunksjon: Freespins

Man har muligheten til å vinne gratisrunder i dette spillet og det gjør man ved å få 3 bonussymboler på hjulene på et spinn. I gratisrundene vil det fortsatt være gevinstras men som sagt så er multiplikatorene høyere her: og som nevnt kan man få premiene ganget med 4, 8, 12 og 20. Får man nye bonussymboler på hjulene under gratisrundene vil disse gi oss ekstra freespins, men man kan maksimalt få 34 slike runder.

Bonusfunksjon: Inwinity Spin

Etter at man har avsluttet gratisrundene vil funksjonen Inwinity Spin tre i kraft, og dette vil føre til at hjulene vil spinne helt til man vinner en gevinst. Her spiller man med samme innsats som i gratisrundene og alle de samme funksjonene vil fortsatt være aktiv.

Lansert
2015-06-27
Tilbakebetalingsprosent
96
Volatillitet
Høy
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
17
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Fordeler
  • Fallende symboler
  • Multiplikator
  • Gratisrunder og wilds
Ulemper
  • Mangler bonusspill

Oppsummering

Thunderkick er en av våre absolutte favoritter når det kommer til utvikling av spill og Birds on a Wire føyer seg inn i rekken av herlige spill som kommer fra denne kanten. Feel-good stemningen som kjennetegner automatene fra denne produsenten er selvsagt også tilstede her, og i vår omtale tar vi en gjennomgang av spillets funksjoner.

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Del på