header
Trude Sørensen Berge
13.10.2019

Beach

Vurdering
5/10
LeverandørNetEnt
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer20
  • FreespinsJa
  • JackpotNei
  • RTP96.8%
  • Utgitt2013

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

5/10

Bonuser

6/10

Spillopplevelse

5/10

Spilleautomaten Beach fra NetEnt er en forfriskende, strandduftende og karibisk opplevelse som bare må prøves. Her er det ingen hjul som spinnes – bare symboler som vaskes i land og danner vinnende kombinasjoner. Nyskapende funksjoner venter også i denne automaten!

Spilleautomaten Beach fra Net Entertainment kan tilby oss god underholdning med flere flotte funksjoner. Automaten har 5 hjul og 20 gevinstlinjer og funksjoner som vanlig wildsymbol, nyvinningen Octopus wild, scattersymbol og free waves! I Beach får vi ikke tradisjonelle hjul som spinner, men symboler som skylles på land av bølgene, og dette er definitivt en oppfinnsom nyskapning. Mye moro å sette seg inn i her med andre ord! Videre i artikkelen vil vi gå gjennom de viktigste elementene i spilleautomaten Beach.

Når det gjelder innsats er spilleautomaten Beach satt opp slik at man kan spille med 1-10 mynter på hver linje og med en verdi på hver mynt som går fra 0.01 til 1.00. Den høyeste innsatsen man kan satse pr. spinn blir derfor på solide €200! Sjekk også ut jackpotautomaten Tiki Wonders hvis du er glad i det karibiske liv!

Som i de fleste andre spilleautomater har også denne automaten et wildsymbol, og i Beach er denne illustrert av en treplanke merket ‘wild’. Wildsymbolet fungerer som en joker og kan dermed ta opp i seg egenskapene til andre symboler, og dermed inngå i kombinasjoner sammen med andre symboler. Wildsymbolet vil imidlertid ikke fungere som en erstatter for scattersymbolet eller Octopus Wild-symbolet. Wildsymbolet vises kun på hjulene 1, 2, 4 og 5 – det midterste hjulet er forbehold Octopus Wild-funksjonen.

Vi går direkte til Octopus Wild siden denne funksjonen er en nyskapning fra NetEnt. Octopus Wild-symbolet dukker som nevnt kun opp på det midterste hjulet og har en rett ut sagt herlig funksjon. Symbolet fungerer som en joker, bare uendelig mye mer avansert. Når dette symbolet vises vil blekkspruten sprette ut symbolet i sin posisjon og bytte om på symbolene som ligger inntil dette for å oppnå best mulig utbetaling. Blekkspruten vil kunne bytte om på 2 symboler på hjulene 2, 3 og 4 for å legge til rette for en høyest mulig gevinstubetaling. Alle gevinster som kommer som et resultat av Octopus Wild utbetales dobbelt i forhold til det som er oppgitt i utbetalingstabellen.

Scattersymbolet et selvsagt også med og vises i form av en flaskepost. Scattere har den egenskapen at de ikke trenger å følge bestemte linjer for å gi gevinst og kan derfor havne hvor som helst på hjulene og fortsatt gi utbetaling. Man må få 3 eller flere scattere for å få gevinst, og premien man da får er intet mindre enn free spins, eller såkalte Free Waves som det heter i Beach. Får man 3, 4, eller 5 scattersymboler vinner man henholdsvis 8, 16 og 24 Free Waves.

Opptil 10 000 NOK bonus + 100 freespins
Fordeler
  • Octopus Wild
  • Gratisrunder
Ulemper
  • Rett og slett litt kjedelig
Opptil 10 000 NOK bonus
100 freespins
Hvis vi skal prøve oss på en liten oppsummering så kan vi si at Beach alt i alt er en bra spilleautomat. Octopus Wild-funksjonen er genial og kan generere riktig så store gevinster hvis man er litt heldig. Ellers innehar automaten de funksjonene som er vanlig å finne på en spilleautomat, og dette inkluderer wilds, scatter og freespins. At symbolene skylles på land fremfor at det er hjul som spinner er nyskapende, men fører til at spillingen går ørlite tregt. Man kan heller ikke bruke Skill Stop for å få symbolene på plass i full fart, men hvis man krysser av for Hurtigspill i verktøy-menyen går spillingen adskilling fortere.

Andre automater du kanskje liker

Del på